26 Σεπτεμβρίου 2006

20-2 μείνανε...

Ένα blog της τελευταίας στιγμής, με χρόνο ζωής μέχρι τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές στη Θεσσαλονίκη (a. ka. Νύμφη του Θερμαϊκού, Μεγάλη Φτωχομάνα, Πόλη Ερωτική, Συμπρωτεύουσα, Συμβασιλεύουσα, Μεταβυζαντινή Ντίσνεϊλαντ).

Για την απίθανη περίπτωση που κάποιοι πολιτικοί έχουν στήσει αυτί και αφουγκράζονται το διαδίκτυο, στείλτε τις προτάσεις και τα παράπονά σας εδώ, για να τα βρούν μαζεμένα και να μην χρειαστεί να ψάχνουν.

Ελάτε να μεταφέρουμε την ανησυχία μας για τα χάλια της πόλης στους υποψηφίους Δημάρχους και Νομάρχες, να απαιτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, να προτείνουμε αυτονόητες λύσεις για προβλήματα καθημερινά ή απλά να βγάλουμε το άχτι μας, αφού πάλι θα μας αγνοήσουν μόλις ανοίξουν οι κάλπες για την καταμέτρηση των ψήφων.

Δεν θέλουμε πολυσπούδαστες εκθέσεις, δυναμικές παρουσιάσεις και βιβλιογραφικές αναφορές: γράψτε τα όπως τα σκέφτεστε και στείλτε τά μας, ή γραφτείτε στο blog κι ανεβάστε τα μόνοι σας. Μην περιμένετε σοβαρή αρχισυνταξία και εκτενείς συζητήσεις στα σχόλια' δεν προλαβαίνουμε, κι εξάλλου οι πολιτικοί έχουν μάθει να διαβάζουν μόνο τους πηχιαίους τίτλους.

Δώστε τα κουκιά σε όποιους θέλετε -και σ' όποιους αντέχετε- αλλά, πριν απ' αυτό, δώστε τα post σας στο frappelections. Για να μπορείτε να λέτε μετά κι εσείς: "εγώ σας τα 'λεγα"!

1 σχόλιο:

Ttallou είπε...

Ωραία ιδέα, παιδιά.
Καλή δύναμη!