01 Σεπτεμβρίου 2007

Άξιος, not

Στην αρχή του καλοκαιριού έμαθα και τον αντιπρόεδρο του ΟΕΕΚ, Κωσταντίνο Μαργαρίτη. Το ότι τον είδα 3 φορές στην εκπομπή της τύπισσας που τα ξέρει όλα και τσιρίζει κάθε πρωί στην ΕΤ3 ήταν από την αρχή αρνητικό, αλλά υπέθεσα ότι η κυρία κάνει business. Όταν τον άκουσα να μιλά μου θύμισε Πιπερόπουλο στοπιο νέο του. Τον αντιπάθησα. Χθες πήρα μια πληροφορία και πήγα στο site του ΟΕΕΚ για να δω αν ισχύουν αυτά που άκουσα.

Εκτός των σπουδών του σε ιδιωτικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, αλλά και των κομματικών του επιδόσεων το βιογραφικό του απαρτίζεται, μόνο από κομματικές θέσεις.
Αντιγράφω :

Εργασιακή Εμπειρία

● Αντιπρόεδρος Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μάιος 2004 - έως και σήμερα)

(Από την εποχή ανάληψης της εξουσίας από την ΝΔ)

● Σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων (Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Απόδημος Ελληνισμός) (1999 - Μάιος 2004)

(Παπαγεωργόπουλος και μάλιστα την εποχή που ο Δήμος δεν είχε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, τουλάχιστον στην κατάρτιση όπως είμαι σε θέση να ξέρω)


● Σύμβουλος του Προέδρου του Ο.Τ.Α. Μείζονος Θεσσαλονίκης, σε θέματα Επιμόρφωσης Προσωπικού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης του Κοινού σε θέματα Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης (2002 - έως και σήμερα)

(Ζουρνάς, ο ΟΤΑ ελέγχεται από Παπαγεωργόπουλο και στο γραφείο τύπου του ΟΤΑ μπαινοβγαίνει η κυρία της ΕΤ3 μια και έχει και τον φίλο της τον Νικολαΐδη εκεί)


● Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1994-1997)


(Ποιός ήταν πρύτανης τότε; Ο Τρακατέλλης, ευρωβουλευτής της ΝΔ, ήταν πρύτανης έως και το 1994...)


● Διευθυντής Προγράμματος και Ενημέρωσης στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

(Είναι γνωστό ότι στον σταθμό αυτό μπορούν να δουλέψουν όλοι...)


● Διευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού "Βιοτεχνικός Κόσμος", του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

(Αν μας πει τις χρονιές μπορούμε επίσης να δούμε ποιοί τον προσλάβανε)


● Καθηγητής και υπεύθυνος του τμήματος Δημοσιογραφίας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ (1997-2003)

(όχι ότι είναι δύσκολο να δουλέψεις στην ΠΑΣΤΕΡ, αλλά είναι τυχαίο που στις τελευταίες εκλογές ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΣΤΕΡ έβγαλε αφίσες σαν υποψήφιος της ΝΔ τις οποίες απέσυρε άρον άρον όταν, δυστυχώς δε θυμάμαι το λόγοι, δεν ανακοινώθηκε στους υποψήφιους; )


● Εισηγητής σε Επιδοτούμενα Προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Θεματικό Πεδίο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που υλοποιήθηκαν από το ΚΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

(Έχω κάνει και εγώ μαθήματα σε επιδοτούμενα προγράμματα αλλά έχω περάσει σχεδόν από όλα τα ΚΕΚ. Η επιμονή σε ένα λέει άλλα πράγματα)


● Ανταποκριτής του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού "9,84" του Δήμου Αθηναίων (1995-2002)

(Γνωστό ραδιόφωνο που δεν ανήκε ποτέ σε δεξιό δήμο...)


● Δημοσιογράφος και Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας, της ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος (1992 – 1994)

(Ξεκίνησε σε κρατικό σταθμό επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη)


  • Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής των Ειδήσεων στο Ομογενειακό Τηλεοπτικό Κανάλι "Greek Channel" στην Αστόρια της Νέας Υόρκης - ΗΠΑ
(Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αλλά δεν ξέρω και σε ποιόν ανήκει το κανάλι)

● Υπεύθυνος Σύνταξης Πολιτικού Ρεπορτάζ στις Εφημερίδες "Μακεδονία" και "Νέα Μακεδονία"

(Στην "Μακεδονία" δεν υπήρξε καν συντάκτης όχι υπεύθυνος σύνταξης, αυτή την πληροφορία πήρα χθες από άνθρωπο που ήταν στην παλιά "Μακεδονία", για την περίοδο 1998-2007 μπορώ να ξέρω από φίλους που δουλεύουν εκεί ότι δεν έχει δουλέψει)

● Αρθρογράφος στην Εφημερίδα "Metrosport"

(Θα μπορούσε αλλά πάλι δε μας λέει πότε)

Και αυτόν λοιπόν καλείστε να ψηφίσετε στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Εκτός από την οικογένειά του θέλω να δω πόσοι εκτιμούν έναν τέτοιο άνθρωπο, ενώ αυτοί είναι άνεργοι ή παλεύουν για να κρατήσουν την δουλίτσα τους.

31 Αυγούστου 2007

Υποψήφιοι Οικολόγων - Πράσινων

α. – Εκλογική Περιφέρεια Α΄ Θεσσαλονίκης (ΕΔΡΕΣ 16 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 18)
Αγοραστούδης Αστέριος
Βασιλικούδης Αθανάσιος
Γεωργόπουλος Αλέξανδρος
Δόδουρα Ευθυμία
Ζώτου Ελεονώρα
Ιωαννίδου Ελένη-Άννα
Καβακόπουλος Αθανάσιος
Καζάνα Κωνσταντία
Κουζανίδου Ερμιόνη
Κυπριανίδου Σοφία
Κωνσταντινίδου Μαρία
Μαργατίνα Αθηνά
Μαχαίρας Ιωάννης
Σακέττα-Σακιζλή Αικατερίνη
Σταματόπουλος Μιχαήλ
Τρεμόπουλος Μιχαήλ
Χατζηνικολάου Γεώργιος
Χιλιτίδης Οδυσσεύς

β. – Εκλογική Περιφέρεια Β΄ Θεσσαλονίκης (ΕΔΡΕΣ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 7)
Ζέρβας Παναγιώτης
Καλιμτζόγλου Συμεών
Κουμαντσιώτη Μπιγίνα
Πάσιος Φιλοκτήμων
Σκουλίδη Σοφία
Τσιόλτα Πουλχερία
Χατζηκοντίδης Βασίλειος

οι βασιλικότεροι του βασιλέως

Ο κύριος Μανώλης Κοττάκης της ΕΡΤ (πρώην;), του Ελεύθερου Τύπου και μάλλον αρχιμπάτλερ της Γιάννας. "Η οικογένεια Αγγελοπούλου προσφέρει το τάδε ποσό για την αποκατάσταση των πληγέντων" εκστόμισε με ύφος 1000 καρδιναλίων θυμίζοντάς μας τον παπουτσωμένο γάτο: "τα δώρα αυτά σας προσφέρει ο αφέντης μου, Μαρκήσιος του Καραμπά!". Φανταστείτε τώρα το ίδιο να εκστομίζει ο Παντελής Καψής ή ο Γιάννης Πρετεντέρης εκ μέρος του ΔΟΛ. Μπορείτε; Ούτε εγώ, ακόμα και για τον Πρετεντέρη. Ως εκεί όλα καλά. Το κέφι ανάβει όταν καλείται να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις. Μόνο σημαιάκια που δεν κουνάει. Τη θέση του Ρουσόπουλου να του είχαν τάξει τέτοια χαρά δε θα έκανε...Δεύτερο κρούσμα, η κυρία Άννα Παναγιωταρέα. Αυτή άραγε τι να προσδοκά; Εξάλλου τα έχει όλα: την εκπομπούλα της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της, τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου, τους φοιτητές της...Τη θέση καθηγητήτριας πανεπιστημίου και τους φοιτητές της τα είπα;

30 Αυγούστου 2007

Mαύρο στο ΚΚΕ


Βολτάροντας κανείς στα διάφορα blogs , εύκολα διαπιστώνει ότι έχει επικρατήσει η φιλοσοφία "η κυβέρνηση εγκληματεί μόνη της, αλλά οι ευθύνες επιμερίζονται και στο ΠΑΣΟΚ". Απόδειξη το άτυπο "κίνημα" που καλεί τους blogger να μαυρίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και οι βιαστές των δασών, οι κλέφτες των ταμείων, οι γελοιοποιήσαντες την Παιδεία και οι εξαθλιώσαντες την ελληνική δικαιοσύνη, να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στο τιμόνι της χώρας.

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Εδώ και 3μιση χρόνια το ΚΚΕ επιτίθεται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και μετά λέει και δυο λόγια και για την κυβέρνηση... για ξεκάρφωμα. Το κόμμα της εργατικής τάξης (τρομάρα του) εισέπραξε, όπως αποκάλυψε κι ο Πάγκαλος, ως προκαταβολή την εσωτερική πληροφόρηση στην πώληση των μετοχών της "Γερμανός ΑΕ" στο κράτος. Και αν ξαναβγεί η ΝΔ κυβέρνηση, ποιος ξέρει. Μπορεί να ξαναπεράσει το ΚΚΕ Α.Ε. από το μεγάλο ταμείο.


Εν κατακλείδι σύντροφοι εγώ θα πρότεινα το σλόγκαν "ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ". Προσωπικώς, χέστηκα για το ΠΑΣΟΚ αλλά όπως εξήγησα και στο μπλογκ μου, με ενδιαφέρει να μην ξαναβγούν οι "άθλιοι της Ρηγίλλης" κυβέρνηση.


Και οι αφ' υψηλού ισορροπιστικές ή και τσουβαλιαστικές απόψεις (ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι ίδια) που δεν τις πιστεύετε στην πραγματικότητα, οδηγούν στην εκ νέου υπουργοποίηση του Πολύδωρα.

Βαλκάνια και Μπανάνες

Λύσσαξαν χθες το βράδυ με τις δημοσκοπήσεις. Ως και τα κανάλια που τις είχαν ήδη παρουσιάσει έβγαλαν άλλες. Κι ερίζουν για το 0,5% των 1000 ατόμων που απάντησαν τη στιγμή που έχουν 7-15% αναποφάσιστους. Ως κι εκεί στην Καθημερινή "κουφάθηκαν" με τα αποτελέσματα - για τους δικούς τους λόγους βέβαια. Ρε, πάμε καλά (ΟΧΙ!); Από την άλλη όταν σε κράζουν ως και οι δικοί σου όλα τα άλλα λόγια είναι περιττά. Σήμερα η μητέρα μου αναρωτιόταν αν θα υπάρξει κόσμος που θα ψηφίσει την ίδια κυβέρνηση για τα 3000 ευρώ που δόθηκαν ή για τον άχρηστο γιο που πλαγίως μπήκε ως συμβασιούχος σε κάποια δημόσια υπηρεσία και ζει με 590 ευρώ και εις βάρος της οικογένειας παρόλο που (υποτίθεται) εργάζεται. Η μαμά μου ζει στο δικό της ευρωπαϊκό/εξωγήινο κόσμο. Ανώμαλη προσγείωση: εδώ υπάρχει κόσμος που ψηφίζει κόμμα με κριτήριο το αν θα χαριστούν τα χρέη στον ΠΑΟΚ ή θα πέσει στη Β' Εθνική...Άλλη μια κυρία που ζει στο φανταστικό της κόσμο - και καλά κάνει, αλλιώς δεν παλεύεται. Μα συγγνώμη, μαντάμ, για ποιόν πολιτισμό μιλάμε; Ζούμε στη χώρα που ο κατακα(η)μένος βγαίνει σε κανάλι εθνικής εμβέλειας κι αμολάει το εξής: "είχα κάτι Αλβανούς στη δούλεψή μου. Τώρα γελάνε μαζί μου και μου λένε φέτος θα έρθεις εσύ στην Αλβανία να δουλέψεις για μας!" και ο παρουσιαστής μαζί με όλο το τραγελαφικό του πάνελ κουνάνε το κεφάλι με συμπόνοια σαν να λένε "πού φτάσαμε...". Δηλαδή συλλάβετέ το για μια στιγμή. Είναι σαν να βγαίνει μια κυριούλα και να λέει "γύρισε ο σκύλος μου και μου είπε χαιρέκακα τώρα θα σου περάσω εγώ το λουρί και θα σε πάω βόλτα"! Και το θεωρούμε φυσικό στη Βαλκανική Μπανανία μας να λέγονται τέτοια πράγματα δημοσίως σαν να αποτελούν αυταπόδεικτες αλήθειες. Να κατηγορήσω αυτόν τον άνθρωπο που μέσα στην απελπισία του έλεγε τέτοιες ρατσιστικές μπαρούφες; Τους άλλους τους χαμένους που τον άκουγαν και συμφωνούσαν; Σκέψου τώρα να έχει καεί ο κώλος σου (pardon my French) και η έγνοια σου να είναι μη φανείς κατώτερος από αυτούς που ως σήμερα είχες για κατώτερους. Κι έρχεται μετά ο άλλος και σου πετάει μια ασύμμετρη παπαριά και λες: αυτό είναι! Με ζηλεύουν και με επιβουλεύονται. Ενώ άμα σου πουν πως σε έχω γραμμένο και σε αφήνω να καρβουνιαστείς ή ξέρω 'γω πως μια φορά στα 50 χρόνια καλό είναι να καθαρίζεις και τα ξερόχορτα, ειδικά όταν έχει 50 βαθμούς για δύο μήνες κι άλλους 10 να βρέξει; Τότε δε σ' αρέσει. Φόρα το λουράκι σου να σε πάνε βόλτα γι' άλλα τέσσερα χρόνια τώρα.

Υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ

Για λόγους ισοτιμίας αφού "ανεβάσαμε" τους άλλους:

α. – Εκλογική Περιφέρεια Α΄ Θεσσαλονίκης (ΕΔΡΕΣ 16 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 20)

1. ΓΑΪΤΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ του Παναγιώτη, Έμπορος
2. ΖΟΡΚΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, Οικονομολόγος
3. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Στεφάνου, Οικονομολόγος
4. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπύρου, Πολιτικός Μηχανικός
5. ΘΩΜΑΣ ΝΙΚΟΣ του Γεωργίου, Τραπεζοϋπάλληλος
6. ΙΣΜΑΗΛΟΓΛΟΥ ΓΙΚΟΥΝΕΡ (ΝΙΚΟΣ) του Οσμάν, Κλωστοϋφαντουργός
7. ΚΑΡΑΜΠΕΤΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία, Φοιτητής
8. ΚΕΡΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του Ιωάννη, Διοικητικός υπάλληλος
9. ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Στυλιανού, Καθηγητής Πανεπιστημίου
10. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σταύρου, Πολιτικός Μηχανικός
11. ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Ανδρέα, Φιλόλογος
12. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Νικολάου, Χημικός- Ιδιωτικός υπάλληλος
13. ΜΠΕΝΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του Σπυρίδωνος, Αν. Καθ. Ιατρικής
14. ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου, Φαρμακοποιός
15. ΞΗΡΟΤΥΡΗ ΑΣΗΜΙΝΑ (ΜΙΝΑ) του Γεωργίου, Πολιτικός Μηχανικός
16. ΠΟΥΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Κωνσταντίνου, Ιδιωτικός υπάλληλος
17. ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Χαραλάμπους, ραπεζοϋπάλληλος
18. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Δημητρίου, ιδιωτικός υπάλληλος
19. ΧΑΤΖΗΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του
20. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Ιωάννη, καθ. Γαλλικής Φιλολογίας (Ν)


β. – Εκλογική Περιφέρεια Β΄ Θεσσαλονίκης (ΕΔΡΕΣ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 9)

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Στεφάνου, συνταξιούχος
2. ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) του Γεωργίου, οικιακά
3. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του
4. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ιωάννη, μηχανικός αυτοκινήτων
5. ΓΚΙΒΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη, οικονομολόγος
6. ΔΡΑΓΑΣ ΑΔΑΜ, του Χριστόδουλου, ξυλογλύπτης
7. ΚΑΦΑΤΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ) του Γρηγορίου, Ιδιωτικός υπάλληλος
8. ΚΟΜΨΟΠΟΥΛΟΥ– ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του Γεωργίου, γεωπόνος
9. ΜΠΡΕΚΑΣΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του Αντωνίου, οδοντίατρος

Ασεβής και ματζίρης spammer

Από τα Νέα:
Έφθασε στα χέρια μου επιστολή του αντιπροέδρου της Βουλής και πολιτευομένου στη Β΄ Πειραιά Ιωάννη Τραγάκη. Ενώ το περιεχόμενό της είναι εντελώς και απολύτως προεκλογικό, έχει σταλεί ατελώς με την ταχυδρομική σφραγίδα της Βουλής. Κοινώς, ο Τραγάκης εκμεταλλεύεται τη θέση του στο Κοινοβούλιο για να μειώσει τα έξοδα της προεκλογικής του καμπάνιας. Είναι κάτι που δεν περιποιεί τιμή ούτε στο Κοινοβούλιο ούτε στη Ν.Δ. ούτε, βεβαίως, στον ίδιο. Όλα αυτά ενώ η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη έχει απευθύνει ειδική σύσταση να μη χρησιμοποιείται το λογότυπο ή τα διακριτικά του Κοινοβουλίου για προεκλογικούς σκοπούς.
Μώρε μπράβο κι ο αντιπρόεδρος! Πίσσα και πούπουλα, anyone? Ή μήπως συσσίτιο;

(..κι αν αναρωτιέστε πως βρήκα την εικόνα' έψαξα στο Google Images για "cheapskate")

29 Αυγούστου 2007

Και άλλος που σέβεται τον πόνο των συνανθρώπων του

"ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Συγχαρητήρια για την επιτυχή επιχείρηση
κατάσβεσης φωτιάς στην Ελευθερούπολη

Με αφορμή τη χθεσινή πυρκαγιά στην Ελευθερούπολη αλλά και τη συγκινητική ανταπόκριση των Καβαλιωτών στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε:..."

Ακόμη ένας για μούτζα. Το ολοκληρωμένο Δελτίο Τύπου και η φωτογραφία τουγελοίου είναι στην διάθεσή μοηυ αλλά δεν θα του κάνω την χάρη.
Γελοίε, ε γελοίε.

Ανέστειλα τον προεκλογικό μου αγώνα...

Panagiotis Kokkotis
----- Original Message -----
From: Παναγιώτης Κοκκόρης info@p-kokkoris.gr
To:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sent: Tuesday, August 28, 2007 3:39 AM
Subject: Ανέστειλα τον προεκλογικό μου αγώνα...



ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ

Πολιτικό Γραφείο
Παναγιώτη Κοκκόρη
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.
Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 23 Τηλ. 2310537000, 2310229134
www.p-kokkoris.gr e-mail: info@p-kokkoris.gr Θεσσαλονίκη 27/08/2007

Η Σμύρνη, μάνα, καίγεται�Αυτό το τραγούδι αναδύθηκε στην ψυχή μου.

Αλλά αυτή τη φορά δε καίγεται μόνο η Πελοπόννησος καίγεται και η μάνα. Μαζί με τα τέσσερα παιδιά της. Αγκαλιά. Την ώρα που οι φλόγες τύλιγαν το κορμί το δικό της και των παιδιών της. Πόση δύναμη ψυχής! Πόση δύναμη να είχαν οι λέξεις; Οι λέξεις που έβγαιναν από τα στήθια της. Την ώρα που βασίλευε η ζωή στα μάτια. Τα γεμάτα φρίκη. « Όπου κι αν κοιτάξω, η πατρίδα με πληγώνει.». Πέτρα και χώμα. Καμένο χώμα. Ανήμπορο πια να στηρίξει τη ζωή των ανθρώπων αυτού του τόπου. Πέτρα και χώμα. Ορφάνια. Φτώχεια. Κατατρεγμοί. Διώξεις. Πόνος και θρήνος. Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδας. Της Ελλάδας, που ερημώνεται λίγο λίγο μέσα στο χρόνο. Τον ιστορικό της χρόνο. Τα παιδιά της Σμύρνης. Τα παιδιά της κατοχής. Τα παιδιά της Πελοποννήσου. Όλα το ίδιο ακριβώς βλέμμα. Τρομαγμένο. Απελπισμένο. Σε απόγνωση. Αυτό να είναι το μνημόσυνο από μας. Να αντιληφθούμε το μέγεθος της απελπισίας. Της απελπισίας και της φρίκης στα μάτια της μάνας και των παιδιών της, την ώρα που η ζωή τους έσβηνε μέσα στις φλόγες. Και τότε ίσως μπορέσουμε να αγαπήσουμε αυτά που έχουμε με πιο ανθρώπινο τρόπο�

Η μάνα εν κρύο νερόν και σο ποτήρ� κε μπαιν�(...)
Χωρίς τη μάνας την ευχήν κανείς κε λέπ� χαίρ.

Η τραγωδία φέτος δεν λέει να οδηγήσει στην κάθαρση. Το δράμα συνεχίζεται. Η πατρίδα μας καίγεται. Η ζωή και το μέλλον των παιδιών μας υποθηκεύεται. Προσεύχομαι να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Ούτε ανάμεσα στους πολίτες. Ούτε ανάμεσα στις δυνάμεις που επιτελούν ηρωικά το καθήκον τους.

Παναγιώτης Κοκκόρης
Πολιτικό Γραφείο
Παναγιώτη Κοκκόρη
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.

Γραφείο Τύπου


Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 23 Τηλ. 2310537000, 2310229134
www.p-kokkoris.gr e-mail: info@p-kokkoris.gr

To e-mail και ο τίτλος του.

Τα σχόλια είναι ανοικτά αφού όμως διαβάσετε και το επόμενο e-mail του τύπου


Panagiotis Kokkotis
----- Original Message -----
From: Παναγιώτης Κοκκόρης info@p-kokkoris.gr
To: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sent: Tuesday, August 28, 2007 2:17 PM
Subject: ΣΗΜΕΡΑ 28/08/2007



ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτικό Γραφείο
Παναγιώτη Κοκκόρη
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.
Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 23 Τηλ. 2310537000, 2310229134
www.p-kokkoris.gr e-mail: pkokkori@otenet.gr Θεσσαλονίκη 28/08/2007


Έχω την πεποίθηση ότι συμφωνούμε όλοι σ� αυτή την επιταγή. Να απαιτούμε από τον καθένα να λογοδοτεί για τις μεθόδους και τις αποφάσεις του. Έτσι, μειώνουμε τον κίνδυνο του λάθους και βελτιώνουμε τη λειτουργία του κράτους.

(Από παρέμβασή του σε προσυνεδριακή διαδικασία.)
Κανείς δε μπορεί να πει ότι φτάσαμε στο τέρμα του δρόμου. Ο δρόμος της οικονομίας είναι μακρύς. Δεν έχει τελειωμό. Όπως δεν έχει τελειωμό και η βούλησή μας να προσφέρουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα στον Ελληνικό λαό. Η βούλησή μας για μια δυναμική κοινωνία συμμετοχής, συνοχής και αλληλεγγύης!

(Από ραδιοφωνική εκπομπή)
Οι πολίτες ζητούν από μας τους πολιτικούς ένα όραμα. Δε μας ζητούν να τους προφητέψουμε το μέλλον. Αλλά ζητούν να το επινοήσουμε και να το καταστήσουμε εφικτό.


(Από ομιλία του σε συγκέντρωση νέων)

Με τη θερμή παράκληση να δημοσιευθεί
Πολιτικό Γραφείο
Παναγιώτη Κοκκόρη
Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.

Γραφείο Τύπου


Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους 23 Τηλ. 2310537000, 2310229134
www.p-kokkoris.gr e-mail: pkokkori@otenet.gr

______________________________________________________________________

Βρε άει χάσου

WMD

Το επόμενο που περιμένουμε νομίζω όλοι είναι να βρεί η αντιτρομοκρατική και "όπλα μαζικής καταστροφής" κρυμμένα στις πλαγιές της πελοποννήσου, σε χαράδρες και ποταμάκια της Εύβοιας. Τότε η επανάληψη αυτής φάρσας θα έχει ολοκληρωθεί. Φόβος, τρέλα και παράνοια θα κυβερνά τους νοικοκυραίους κάθε βράδυ μην πέσει το mini-nuke στο κεφάλι τους. Κατα συνέπεια παμψηφεί θα κατέλθει τις πύλες της βουλής ο υπο συζήτηση προϋπολογισμός για τον οποίο τόσο κόπτεται η κυβέρνηση, με δυό μόνο υποσημειώσεις:

1. ενίσχυση των εξοπλιστικών προγραμμάτων στο 50% του προυπολογισμού ώστε να αγοράσουμε καλύτερα πυρηνικά από αυτά της ...ασυμμετρης απειλής , για να τα ρίχνουμε ανα την επικράτεια να τα καίμε όλα, αφού φυσικά μας μαντρώσουν όλους στις πόλεις , να μην χρειάζεται και τα κορφοβούνια να προστατεύουν.
2. ενίσχυση των πυροπαθών στο 50% του προυπολογισμού, με προτίμηση στους φέροντες γαλάζια ψήφο. (Τι εννοείτε εσείς δεν είστε πυρομανείς, πυροπαθείς ήθελα να πω ? Μα δεν καιγόσασταν όταν ήσασταν 10 και ανάβατε κλεφτά τσιγαράκι στον ακάλυπτο? Πάρτε κι εσείς μια επιταγούλα, με δυο γαλάζιες γραμμές για να μην ξεχνάμε και το αντίδωρο.)

Με τον τρόπο αυτό θα λυθούν όλα τα προβλήματα της χώρας: θα ρίχνουμε πυρηνικά σε όλες τις πυρκαγιές προληπτικά για να σβήνουν αμέσως, ο πληθυσμός θα βρίσκεται σε 2-3 μέρη στην Ελλάδα, κλεισμένος στα στενούρια να τον ελεγχουμε. οι Αμερικανοί θα μας λατρεύουν που προωθούμε σε εσωτερικό και εξωτερικό την πολιτική τους, φυσικά όλες οι αόρατες ασύμμετρες απειλές θα μαζέψουν τα φοβερά "μ" τους, τα κοφτερά "σ" τους, τα φλέγοντα "λ" τα απειλητικά "α" τους και θα κρυφτούν σε άλλο λεξικό, χώρα ήθελα να πώ.

Αυτόματα η χώρα θα ευημερήσει. Η υποστήριξη των αμερικανών θα πιάσει επιτέλους τόπο(φτου κακά , 2ο σχέδιο Μάρσαλλλλλλ), οι τούρκοι θα σταματήσουν να μας ενοχλούν (για καθείστε καλά μην στείλω καμια ασύμμετρη απειλή να σας συγυρίσει) ενώ η τρομοκρατία δεν θα ξανατολμήσει ούτε τσιγάρο να ξανανάψει για σινιάλο. Όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι, τρώγωντας κονσέρβας βιολογικής προελεύσεως, λέγε με tzitzikwsta, ενώ τα καμένα από τα πυρηνικά κούτσουρα θα ανακυκλώνονται σε ρούχα τετράδια βιβλία μετά την φοβερή ανάπτυξη που θα λάβει η επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα εξάγωντας ακριβά την πατέντα της ασύμμετρης απειλής και σε άλλα μαγαζάκια (του τρόμου).

Και μην ακούσω ότι τα παραπάνω είναι επιστημονική φαντασία. Ξαναβγάλτε τέτοια κυβέρνηση και εδώ θα είμαστε να διαβάζουμε τους τόμους αστείρευτης λογοτεχνικής προπαγάνδας του Βύρωνα και των Άλλων.

Μετράω, Μετρώ, ρημα ασύμμετρο

" Ασύμμετρη είναι η κυβέρνηση που με τα μέγιστα μέσα ελάχιστα καταφέρνει να αποτρέψει την Ολική Καταστροφή"

Και αρκετά ανεχτήκαμε τις ασυναρτησίες τους. Αν θέλουν μέτρο να μετρήσουν τα στρέμματα που κάηκαν (και αυτοί και οι άλλοι) έχω κορδέλα και μέτρο (ξύλινο δυστυχώς) να τους δανείσω.

Απο σήμερα επιστρέφουμε στο πρόγραμμα του frapelections. Να βγεί και κάτι καλό από όλα αυτά, μη μείνουμε στο μοιρολόι.

βάλε όπισθεν

Τρομερό γούστο είχε η δημοσκόπηση της MRB. Τουλάχιστον σπάμε πλάκα. Αλλά σοβαρά τώρα, Γιωργάκη και Κωστάκη, θέλετε να κυβερνήσετε αυτή τη χώρα; Γιατί εγώ στη θέση σας θα το απέφευγα. Ειδικά σήμερα που διάβασα πως η γη εκεί κάτω θα καρπίσει σε 5 χρόνια ακριβώς. Βρε κουτά, αφήστε τους άλλους να παραλάβουν καμμένη γη και κυβερνάτε μετά εσείς μαζί με τα πρώτα φρέσκα πορτοκάλια...Κατά τα άλλα, μετά τους πυκνούς καπνούς πλακώνουν τα κοράκια.

Σαν να μην τρέχει τίποτα!

Συνεχίζουν κάποιοι απερίσπαστοι από φωτιές και άλλες αηδίες των προεκλογικό τους αγώνα. Και θέλουν να εκλεγούν! Και θέλουν να μας εκπροσωπήσουν...

Εμείς θα τους βοηθήσουμε στον "αγώνα" τους!!!

Είναι "ιερή" υποχρέωσή μας!

Περίπτωση 1η:

Απόστολος Τζιτζικώστας

Υπ. Βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Α΄ Θεσσαλονίκης

www.tzitzikostas.gr

Μας στέλνει την "Προεκλογική του Ατζέντα" η οποία περιλαμβάνει:

-θα μιλήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Τριανδρίας

-θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Δυτικής Θεσσαλονίκης στο Grand Hotel Palace και τέλος

-θα είναι ο κύριος ομιλητής σε συγκέντρωση γυναικών και εκπροσώπων γυναικείων συλλόγων στο interni.


28 Αυγούστου 2007

ασύμμετρα

"Ασύμμετρα" είναι τα χεράκια σου μικρό μου γκουβερνάτο
Το ένα μουτζώνει κατα κεί , το άλλο προς τα εμένα
Με τέτοιον πρωθυπουργό γλυκά φάμε μαντολάτο

Με το φουρφούρι σου φυσάς να σβήσουνε οι φλόγες
μα τα μπατζάκια σου τραβάς μη γίνουναι πιρόγες

Κοιμάσαι και ονειρεύεσαι, θώκους , προεδριλίκια
και τάζεις σα ξυπνάς σε όλους χαρτζιλίκια

Ο οχτρός σε κυνηγά, μονάχα εσύ τον βλέπεις
με τον φακό σου τώρα δα μες στα σκοτάδια φέγγεις

Με την μπαρούφα συντροφιά την γκάφα αγκαλίαζεις
και το λαό που κυβερνάς με την μασιά τον σφάζεις

"Ασύμετρα" είναι τα χεράκια σου μικρό μου γκουβερνάτο
Το ένα μουτζώνει κατα κεί , το άλλο προς τα εμένα
Με τέτοιον πρωθυπουργό γλυκά φάμε μαντολάτο

υγ: ασύμμετρες να 'ναι οι μέρες σας, σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!Για πόσο ηλίθιους μας έχετε? Ασύμμετροι είστε οι ίδιοι όχι η απειλή.

27 Αυγούστου 2007

η μεγάλη ανατριχίλα

"Έως πρότινος λέγαμε ειρωνικά, σχολιάζοντας τον τρόπο που οδηγούν οι σύγχρονοι Έλληνες, ότι ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό του τροχονόμο να τον βάζει σε τάξη και σειρά. Και τώρα είδαμε, ούτε λίγο-ούτε πολύ, στην αγανάκτησή τους οι πληγέντες να απαιτούν "το προσωπικό τους" πυροσβεστικό αεροπλάνο". Καλά, κυρία Πιπιλή. Αν ποτέ, ο μη γένοιτο, φτάσει η φωτιά μέχρι την Καρνεάδου εσείς να φανείτε υπεράνω Ευρωπαία και να παραχωρήσετε το πυροσβεστικό αεροπλάνο που σας αντιστοιχεί στο διπλανό ρετιρέ.

το μόνο...

που σκεφτόμουν όσο έβλεπα τις φωτιές στις ειδήσεις, είχα ξεχάσει και τις εκλογές, και την κυβέρνηση και όλους τους απίθανους που ζητάνε ψήφο... Το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πυροσβέστες, μόνιμοι και εθελοντές που τραβάνε τα βάσανα του σίσυφου αυτή την περίοδο. Οπως και σε όλους τους συμπολίτες που τρέχουν να σώσουν ό,τι μπορούν. Μετά το μυαλό μου μούδιασε.

26 Αυγούστου 2007

The truth? You can't handle the truth!



Τι δείχνουν οι δορυφόροι MODIS τώρα, για τις τελευταίες 48 ώρες. Προσέξτε το πλήθος των εστιών' ζουμάροντας στο Google Earth φαίνονται ακόμα περισσότερες. Ευτυχώς που με τη νέα έκδοση του προγράμματος, πατώντας ένα κουμπάκι, το τοπίο εξαφανίζεται και μπορώ να ατενίσω το απέραντο κι αδιάφορο διάστημα. Το μόνο κακό είναι ότι, λόγω ενός bug, αν δεν αποεπιλέξω το επίπεδο του MODIS, οι φωτιές φαίνονται να καίνε κυριολεκτικά το σύμπαν...
Όταν το ΥΠ.ΕΣ. και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας (ή, αλλιώς, η Υπηρεσία Ανέκδοτο Σε Δύο Λέξεις) ξυπνήσουν από το λήθαργο κι ανανεώσουν κάποια στιγμή και τα sites τους με χάρτες όλων των καμένων περιοχών του καλοκαιριού, θα κλάψουν και οι πέτρες.
The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents.
-- Howard Phillips Lovecraft