08 Σεπτεμβρίου 2007

Απάντηση στον Λαλιώτη!

Yee-haw!



Κατά της ταυτόχρονης προσέλευσης των μεγαλογελαδάρηδων στο 72ο Διεθνές Ροντέο που εγκαινιάζεται σήμερα στην μικρή μας πόλη, αλλά και των καουμπόηδων, που καταφθάνουν απ' όλη τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν για την κατάντια της Άγριας Ανατολής, τάχθηκαν ο σερίφης Wild Bill και ο κυβερνήτης Boss Πανίκας. Οι δύο πυλώνες της τοπικής μας κοινωνίας έκαναν έκκληση προς όλες τις κατευθύνσεις να επικρατήσει ηρεμία και σεβασμός προς το Ροντέο, γιατί εξάλλου, στους γύρω λόφους παραμονεύουν ακόμα οι κουκουλοφόροι Ινδιάνοι.

ξανθιά φιλοδοξία

Τελικά κάθε κόμμα έχει την ξανθιά που του αξίζει.

Μίνι κουίζ: αντιστοιχίστε στη σωστή υποψήφια εκ των Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ), Έλενα Ράπτη (ΝΔ), Έφη Σαρρή (ΛΑΟΣ).

α. σπούδασε στη (!) Ψυχολογία και στην Πληροφορική (;)

β. ως δημοτική σύμβουλος Θεσ/νικης στην Παναγία Σουμελά με τον πρόεδρο Γιώργο Τανιμανίδι
(!!!)

γ. Στα κρεβάτια τα ξένα θα ονειρεύεσαι εμένα
Κι απ΄το άδειο κορμί σου θα σου λείπει η ψυχή σου
Θα κοιτάς το ταβάνι τι μπορεί να σου κάνει
Δεν μπορεί να σε φέρει στην παλιά την ζωή σου
Όταν ήμουν μαζί σου...

και κλααάμααα...

...όλες οι χασαποταβέρνες από Βάρη μέχρι Νέα Μάκρη. Μετά τις εκλογές ο κύριος Νίκος Καραχάλιος θα μεταναστεύσει στις ΗΠΑ. Κοίτα να δεις κακό που μας βρήκε πάλι!

Λιάγκα ψηφίζω, ψήφο δεν χαρίζω


Ξέρω ότι αυτό το ΣΚ ανήκει στην ΔΕΘ αλλά ΔΕΘα μπορούσα να αποφύγω την διαφήμιση της ΤΟΡ επιλογής του Γιωργάκη.

Ο ένας από τους 3 σταυρούς για την ανανέωση! Σταυρώστε τον!
Αυτό όμως που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο σχολιασμό είναι οι δεσμεύσεις του στο πρόγραμμά του.

07 Σεπτεμβρίου 2007

Debate όπως λέμε αγώνας ποδοσφαίρου



Συρραφή 2 φωτογραφιών από μαγαζί της Ναβαρίνου.
Αντί για ματς, κατς.
Στημένο παιχνίδι

Τι εννοεί ο «ποιητής»…


…όταν λέει "έχουμε συνεργαστεί για τα εξωτερικά θέματα…";

ΠΩΣ συνεργάζεται ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος με έναν Υπουργό Εξωτερικών;

Θα μας το πει κανείς να το μάθουμε κι εμείς;

Αλήθεια τι έχει γίνει με εκείνα τα κρυφά κονδύλια του ΥΠΕΞ για δημοσιογράφους;

Πάλι σούργελο έγινες...

...Εύα μας!

(Στον Alpha!)

06 Σεπτεμβρίου 2007

η σούμα της σούπας

Θα ξεκινήσω κι εγώ αντίστροφα κατά το πρωτόκολλο του debate.
κύριε Παπαθεμελή: ανήκετε στον κεντρώο χώρο αλλά όχι κοινωνικά; Χριστιανοδημοκράτης το λοιπόν. Από όσο ξέρω αυτό μια χαρά δεξιόστροφο λογίζεται μα δε θέλω να σας κακοκαρδίσω. Τέλος πάντων, μπορώ και να σας πιστέψω με λίγη καλή διάθεση. Δυστυχώς ατυχήσατε καθώς πρόλαβε κάποιος άλλος να καβατζώσει τους χριστιανοταλιμπάν ψηφοφόρους (finders are keepers) της χώρας αυτής. Δυστυχώς και για μας για λόγους που δεν έχουν και πολύ να κάνουν με σας. Η απάντηση αμέσως παρακάτω.
εμφάνιση: 4 - άνεση: 6 - γενικό σύνολο: 5 (δια του 5 1% και πολύ σας είναι...)
κύριε Καρατζαφέρη: είστε λοιπόν η άλλη λύση; Η λύση της απελπισίας; Μετά το "φούμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!" του ΚΚΕ έχουμε και το "φούμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!". Σαν πολύ θολά μας τα λέτε...Όταν θα μπείτε στη Βουλή θα συνεχίσετε τις χαριτωμενιές ή θα μας αποκαλύψετε το πραγματικό σας πρόσωπο; Πάντως εγώ δε βλέπω να κομίζετε τίποτα καινούριο. Χριστιανόπληκτους, χουντοβασιλικούς και συνωμοσιολάγνους έχει μπόλικους ήδη η ελληνική Βουλή. Καθώς και χαζογκόμενες.
εμφάνιση: 1 - άνεση: 9 - γενικό σύνολο: 5 (η ευκαιρία που ζητάτε να περάσετε την τάξη. Τη Βουλή αφήστε την στην ησυχία της)
Αλέκο: καλά μας τα πες εκτός από τις φορές που παραλίγο να θυμηθείς πως κάποτε ήσουν κομμουνιστής. Με κάνει να αναρωτιέμαι αν τελικά θέλεις να πιστέψει κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι σαν πολιτικό καθαρτήριο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Το ποιό είναι η κόλαση και ποιό ο παράδεισος, βέβαια, είναι ένα άλλο θέμα.
εμφάνιση: 8 (χαριστικά) - άνεση: 8 - γενικό σύνολο: 8 (δυστυχώς το ποσοστό σου θα είναι κάπου στο μισό)
Αλέκα: κάθε άλλο παρά θα πανηγυρίσετε αν μπείτε ενισχυμένοι στη Βουλή; Εμ, σε καταλαβαίνω. Σκέψου να γίνει καμιά στραβή και να χρειαστεί να αποκτήσετε πρόγραμμα και θέσεις αντί να χτυπάτε το πόδι κάτω και να λέτε όχι σα κακομαθημένα παιδάκια...
εμφάνιση: 5 (σέβομαι το παρελθόν κάποιων γνωστών μου στην αριστερά) - άνεση: 6 - γενικό σύνολο 5,5 (καλά δεν είναι;)
Γιωργάκη: αφού μόνος σου τα λες καλύτερα, γιατί γιατί γιατί κάθεσαι και διαβάζεις αυτά που σου γράφουν; Θα μου πεις σε Έλληνες απευθύνεσαι κι ως γνωστόν ο Έλληνας προτιμάει να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα παρά να έχει δική του. Κατά τα άλλα τα ντεφώ αυτής της κυβέρνησης (της ποιάς;) τα ξέραμε ήδη.
εμφάνιση: 7 (θα μπορούσες να είσαι πιο σαφής, όχι;) - άνεση: 8 - γενικό σύνολο: 7,5 (ναι ξέρω, είμαι προκατειλημμένη αλλά τουλάχιστον το ομολογώ)
Κωστάκη: δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που έλεγες. Ίσως επειδή κουνούσες τα χέρια σου κομμάτι ασύμμετρα και ζαλίστηκα. Ίσως επειδή βρήκα στα λόγια σου μια χρονοπύλη πίσω στο 2004. Μα καλά, δεν κατάλαβες ότι εδώ και 3 χρόνια ήσουν εσύ πρωθυπουργός; Α, μα ξέχασα, χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο καθώς "αποφάσεις δεν λαμβάνονται εν θερμώ". Είναι καθαρά θέμα αντίληψης του χρόνου λοιπόν, καλά το κατάλαβα εξαρχής. Κατάλαβα και κάτι άλλο. Σε λούζει κρύος ιδρώτας στη σκέψη να μη βγεις ξανά πρωθυπουργός. Εμένα πάλι στη σκέψη να ξαναβγείς με λούζει κρύο βιτριόλι.
εμφάνιση: 6 - άνεση: 6 - γενικό σύνολο: 6 (πώς βγήκε τόσο πολύ; Ούτε η ΝΔ δεν το πιστεύει...)

Εσύ τώρα τι νόημα βγάζεις;

Ο πρωθυπουργός Κώστας μιλά για τη δεύτερη κυβερνητική θητεία στο Κερατσίνι (05/09/07):

Πρώτη προτεραιότητα στη δεύτερη κυβερνητική θητεία που διεκδικούμε είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και η εδραίωση ουσιαστικά κοινωνικού Κράτους, ικανού να στηρίζει εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

- Συγκροτείται άμεσα Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής.

- Χορηγείται, από τις αρχές του 2008, το πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες.

- Καταβάλλεται, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας, η νέα αύξηση στο Επίδομα Ανεργίας, το ΕΚΑΣ και τις συντάξεις του ΟΓΑ.

- Καθιερώνεται Κατώτατη Εθνική Σύνταξη.

Και αμέσως μετά συμπληρώνει:

Όλα αυτά γίνονται πράξη πριν ακόμη συμπληρωθεί τετραετία από την ανάληψη της διακυβέρνησης το 2004. Το είπαμε και το κάνουμε. Τιμούμε τις δεσμεύσεις μας.

Ρε τι παπαριές τρώμε...

"Η Ελλάδα κάτω από επίθεση τουριστικών καρτέλ"



Το άρθρο στην αγγλική βρίσκεται στη σελίδα: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=757320

Διαβάστε για να φρίξετε...

Η κατασκευή νέου αυτοκινητόδρομου στην Πελοπόννησο με την ονομασία «Ιονία Οδός» (συγκεκριμένα το νότιο τμήμα της Ιονίας Οδού, καθώς η Ιονία εκτείνεται επίσης στην Κεντρική και στη Νότια Ελλάδα), που συνδέει τις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της, Κόρινθο, Πάτρα, Πύργο και Καλαμάτα, εμφανίστηκε ως σχέδιο το 1996, αλλά δεν υλοποιήθηκε αμέσως λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, οι οποίοι απορρόφησαν το μεγαλύτερο μέρος των κρατικών πόρων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκε το 2004 να ξεκινήσει σύντομα την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου. Τελικά η κατασκευή του δημοπρατήθηκε τον Ιούλιο του 2007 στις ελληνικές και πολυεθνικές κατασκευαστικές εταιρείες Vinci - Ελλ. Τεχνοδομική - TEV, Άκτωρ, J&P Avax, Hochtief και Αθηνά και είχε δρομολογηθεί να ξεκινήσει αμέσως, με την προοπτική να ολοκληρωθεί το 2011.

Η Ιονία Οδός θα εξασφάλιζε οδική πρόσβαση στις τεράστιες τουριστικές εγκαταστάσεις που κατασκευάζονταν στη δυτική Πελοπόννησο, καθώς και σε εκείνες που σχεδιαζόταν να κατασκευαστούν, και επομένως η ολοκλήρωσή της δεν θα έπρεπε να πάρει περισσότερο από τον απαιτούμενο χρόνο.

Το μόνο πρόβλημα που ανέκυπτε ήταν μερικά «ενοχλητικά» δάση, βιότοποι και οικοσυστήματα, αλλά και ορισμένοι οικολόγοι ή τοπικοί ακτιβιστές. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία Γιώργος Κοντογιάννης δήλωνε το 2004: «Πεποίθηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι ότι η Ιονία Οδός πρέπει να προχωρήσει με πολύ γρήγορο ρυθμό ώστε να καλυφθούν οι τεράστιες καθυστερήσεις των τελευταίων ετών»


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:Η Ελλάδα κάτω από επίθεση τουριστικών καρτέλ

Colpo Grosso


Σιχάθηκα να τον βλέπω σε διάφορες εκπομπές να λέει το ποιηματάκι του. Μιλήσαμε γι' αυτόν σε προηγούμενο post και σε σχόλιο του ΆΝεμου τέθηκε και το ζήτημα της παράνομης διαφήμισης που κάνει με το, και καλά, free press "On the Road".
Η διαφήμιση δεν είναι δικιά του, είναι του περιοδικού... Άρα; Μπορεί να κάνε μεγαλύτερη διαφήμιση χωρίς να παραβαίνει τον νόμο.

Αλήθεια, έχει βρει κανένας το περιοδικό;

Και παιδιά θα σας κάνουμε...

Οι frappelections έλαβαν το παρακάτω mail:

Ισως λόγω της θητείας του στην πολιτική αεροπορία
συνήθισε τις αερολογίες. Ο λόγος για τον υποψήφιο της
ΝΔ στην Α θεσσαλονίκης Δημ. Σταμάτη. Διαβάζω από το
λιτό του πρόγραμμα.
1-ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο της
πόλης για δημιουργία Γκαράζ!!!!
2-Κατασκευή νέου 2ου αεροδρομίου!!!! στη δυτική πλευρά
της πόλης.
3-Σύνδεση Χαλκιδικής με το Μετρό??? της Θεσσαλονίκης.
Μήπως μας θεωρεί εντελώς βλάκες!!!! Πως θα γίνουν
αυτά? Ποιός θα πληρώσει και από που?

Στο φως ΤΩΡΑ οι μίζες του ΤΣΠΕΑΘ

ΠΡΙΝ τις Εκλογές!
Να μάθουμε όλη τη βρόμικη ιστορία και το ρόλο κάποιων στην ΕΣΗΕΑ...

05 Σεπτεμβρίου 2007

2007 όπως λέμε 1993


Το '93 ήμουν δημοσιογράφος στη Βέροια. Την τελευταία πριν από τις τότε εκλογές Παρασκευή εμφανίστηκαν στον ΟΤΕ της πόλης καμιά 50αριά καινούργιοι υπάλληλοι οι οποίοι είχαν προσληφθεί άρον-άρον από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Χθες μάθαμε ότι αυτό το μπουμπούκι του ΟΤΕ ο Βουρλούμης προκήρυξε λίγες μέρες προ των εκλογών προσλήψεις στον οργανισμό.

Ελπίζουμε οι δύο απαράδεκτες αυτές ενέργειες, τότε και τώρα, να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Την αποχώρηση της Morgan Stanley από το τιμόνι της χώρας.

(Don't ) spam me, baby!


Μόλις πήρα spam από το γραφείο τύπου της Μαίρης-Α, που με πληροφορούσε ότι η Μαιρούλα είχε "ζεστή και χαλαρή" συνάντηση με φίλους και δημοσιογράφους της, complete with photos. Στη συνέχεια, λέει, θα βρεθεί με φίλους της αθλητικογράφους.
I feel all warm and fuzzy now, μήπως να 'στελνα κι εγώ κανά δελτίο τύπου για το προχτεσινό γενέθλιο γλέντι με τα φιλαράκια μου σε γνωστό εκλεκτικό καταγώγι του κέντρου;

Προς campaign managers, image makers και διευθυντές γραφείων τύπου πολιτευτών:
γενικά μιλώντας, η αυτόκλητη επικοινωνία (spam) είναι παράνομη στη χώρα μας, σύμφωνα με το Ν.3471/2006, Άρθρο 11:
1. Η χρησιμοποίηση αυτόματων συστημάτων κλήσης, ιδίως με τη χρήση συσκευών τηλεομοιοτυπίας (φαξ) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και γενικότερα η πραγματοποίηση μη ζητηθεισών επικοινωνιών με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικής επικοινωνίας, με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς, επιτρέπεται μόνο εάν ο συνδρομητής συγκατατεθεί εκ των προτέρων ρητώς.
Σε γενικές γραμμές μπορεί να ανεχόμαστε την "απολύτως αναγκαία για τις ανάγκες του δημοκρατικού πολιτεύματος" διατήρηση κι επεξεργασία αρχείων προσωπικών δεδομένων από υποψήφιους και βουλευτές, την οποία προβλέπει η -μονοκόμματη και στρεβλή Απόφαση 11/2001 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά μην παρατραβάτε το σκοινί και μας στέλνετε ενημερώσεις για ποτάκια των υποψηφίων με τα φιλαράκια τους, γιατί ίσως ανακαλύψετε πόσο διώξιμη μπορεί να είναι η παρέκλιση από το γράμμα του νόμου,
Η επικοινωνία αυτή έχει, ιδίως, ως περιεχόμενο την αποστολή στα εν λόγω πρόσωπα ενημερωτικού υλικού για τους στόχους και το πρόγραμμα δράσης των υποψηφίων για το βουλευτικό αξίωμα και για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα των εκλεγέντων στο βουλευτικό αξίωμα, οπότε και ενημερώνονται για την τήρηση αρχείου αυτοί στους οποίους απευθύνεται το ενημερωτικό υλικό
Ειδικά, μάλιστα όταν οι παραλήπτες είναι γραμμένοι -όπως ο υποφαινόμενος- στο μητρώο του Άρθρου 13 της Αρχής (Ν. 2472/97), το οποίο αναφέρεται μεν συγκεκριμένα σε λόγους προώθησης πωλήσεως αγαθών ή παροχής υπηρεσιών εξ αποστάσεως, αλλά η υπαγωγή σ' αυτό υποδηλώνει σαφή πρόθεση του εγγεγραμμένου να γλυτώσει το spam.

Προς γνώση και συμμόρφωση: 10.000€ αποζημίωση για sms υποψηφίων χωρίς συγκατάθεση, Πολιτικό σπαμ: μήπως πρέπει να τα δει κανένας εισαγγελέας;, Η αποστολή διαφημιστικών από πολιτικά γραφεία αποτελεί ποινικό αδίκημα!, Prime Minister (Spam) Newsletter, Θλιβερές πρακτικές του “καταλάθος” spamming…., To πολιτικό spam έχει γέλιο. πάρα πολύ γέλιο :), Πολιτικό spam; Και όμως.., Τηλεφωνικό spam από υποψήφιους βουλευτές

Ο Λεβέντης είναι εδώ

Ο πρόεδρος μόνο μια στιγμή ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά.
Είδε απόειδε, η Ελλάδα δεν έχει χαΐρι, είπε να μας σώσει από τα Tokelau. Γι' αυτό και η διεύθυνσή του η http://www.enosikentroon.tk

Βέβαια όλα τα εσωτερικά link παραπέμπουν στο ελληνικό site, αλλά ποιός ξέρει τι συμβαίνει στο "θολωμένο τους μυαλό".

Όλοι οι υποψήφιοί του εδώ. Εμείς θα παρουσιάσουμε μόνο τους υποψήφιους στην Α και Β Θεσσαλονίκης

Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Αποστόλου
2. ΒΥΖΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Σταύρου
3. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ανδρέα
4. ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
5. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Νικολάου
6. ΔΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Ιωάννη
7. ΔΕΛΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
8. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σοφοκλή
9. ΚΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Οδυσσέα
10. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου
11. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ηρακλή
13. ΣΗΜΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Γρηγόρη
14. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου
15. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
16. ΤΣΕΠΟΥΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ του Μωυσή


Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΜΑΡΘΑ-ΑΛΕΞΙΑ του Χρήστου
2. ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αντωνίου
3. ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ηρακλή
4. ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου
5. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου
6. ΤΕΡΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Στεργίου
7. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΝΑ του Ανέστη

Αλλού τρως, αλλού πίνεις...

Είπα να ενδώσω στον πειρασμό και να ..Ευολογήσω κι εγώ, καθώς έχουν περάσει αρκετές μέρες από την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε στο frappelections με την χαριτωμένη ξανθιά πολιτεύτρια της πόλης μας (;) με το βιογραφικό - Jenga. Από το free press "Πολιτεία",

(Έλα ντε... Come to think of it, γιατί οφείλουμε να εκλέξουμε βουλευτές Θεσσαλονίκης ένα σωρό πολιτευτές, που, σαν αθηναϊκοί θίασοι σε περιοδεία "στην επαρχία", θυμούνται που πέφτει η "συμπρωτεύουσα" μόνο στις εκλογές -και στη ΔΕΘ;)

04 Σεπτεμβρίου 2007

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...

Το καλύτερο προεκλογικό διαφημιστικό όλων των εποχών. Τα σχόλια περιττεύουν!
via crazymonkey




03 Σεπτεμβρίου 2007

θεότητα

Τι δεν ξέρετε για την Μαίρη Ακριβοπούλου

Τεσσάρων χρονών ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική
Είναι χειμερινή κολυμβήτρια
Έχει τρία σκυλια
Δεν έχει αδέρφια
Είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Έχει δουλέψει σε φυτεία ζαχαροκάλαμων στην Κούβα, για ένα μήνα

Αγαπημένα κειμήλια που εχει στην κατοχή της:
η φανέλα με το 7 του Μπάνε Πρέλεβιτς (ΠΑΟΚ) και η φανέλα με το 7 του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βαρίεται πολύ να πηγαίνει για shopping
Αφιερώνει δέκα λεπτά την ημέρα σε ασκήσεις αναπνοής και χαλάρωσης
Είναι μόνιμα ερωτευμένη με τον Πίτερ Παν
Είναι Λέων με ωροσκόπο Λέοντα.
Δεν έχει λείψει κανένα καλοκαίρι της ζωής της από την Χαλκιδική
Το αγαπημένο της soundtrack είναι το All that Jazz
Ντρέπεται να παίξει πιάνο μπροστά σε άλλους
Της αρέσει να ξεχνιέται φτιάχνοντας γλυκά
Η πρώτη κίνηση μπαίνοντας σπίτι είναι να ανάψει κεριά
Κάποτε βρέθηκε ανάμεσα στους φιναλίστ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό χορού της Eurovision
Είναι αλλεργική στις γάτες, αλλά δεν μπορεί να τους αντισταθεί



Και επίσης, τι δεν θα θέλατε να ξέρετε...

Πες μου ένα σαλέ, εντός ή εκτός Ελλάδας, όπου έχεις κάνει σεξ.
Εκτός δεν έχω. Εντός θα σου αναφέρω τον Ταξιάρχη, μια περιοχή με έλατα στο νομό Χαλκιδικής.

Δεν μου αρκεί. Έλα να αλλάξουμε κατηγορία: Το πιο εξωτικό μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
Η Koύβα.

Το έκανες με Κουβανή;
Δεν ξέρω αν σε ξενερώνω, αλλά με άντρες πηγαίνω μόνο. Αποκλειστικά.

Λύσε μου μια απορία: Οι λεσβίες σε βλέπουν σαν λουκουμάκι;
Όχι, ή μπορεί να μην το καταλαβαίνω. Εδώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους γκέι από τους στρέιτ – εκτός από περιπτώσεις που φαίνεται πάρα πολύ!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που έβγαλες –και στη συνέχεια έσβησες– πρόστυχη φωτογραφία σου ή ανάλογου ύφους βιντεάκι;
Δεν τα σβήνω.

Ο στρατηγός Πλημμύρας έρχεται...

..ο στρατηγός Άνεμος φεύγει (κλεμμένο από Σαλάτα Εποχής και Βομβίδια). Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έλαβε χώρα η πρώτη στρατηγική επιθεώρηση - αστραπή του νέου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Θεομηνιών στις περσινές πυρόπληκτες περιοχές της Χαλκιδικής. Στην φωτογραφία βλέπετε τα αντιπλυμμηρικά έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει, εν αναμονή των επιθεωρήσεων - αστραπόβροντων που έπονται σύντομα στις φετινές πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Αττικής, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Ηπείρου και της Κρήτης.

02 Σεπτεμβρίου 2007

Μια άποψη



Όχι η καλύτερη άποψη αλλά είναι μια που δεν μπορώ να μην εμφανίσω.