23 Ιουνίου 2010

Τέλος εποχής, αρχή άλλης;


Σήμερα ο σταρ του Frappelections και ατσαλάκωτος δήμαρχος για μια 12ετία στην φραπεδούπολη, δήλωσε, ύστερα από την μη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά, την μη κάθοδό του στις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προφανώς και δεν λυπάμαι. Λυπάμαι που ακόμα δεν έχει λήξει η δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου των 34(;) εκ ευρώ που λείπουν από τον δήμο. Λυπάμαι που η τελευταία απόφαση του σημερινού Δημάρχου, που άκουσα πριν την σημερινή, ήταν να πληρώσει ο δήμος τα 6εκ. των τελευταίων δόσεων για το καινούργιο δημαρχείο, ώστε να αποχωρήσει σαν ο πρώτος δήμαρχος που το κατοίκησε.

Δεν ξέρω ποιόν θα διαλέξει η ΝΔ, πάντως δεν θα είναι για καλό της πόλης. Θα είναι για καλό της ΝΔ. Γιατί το προεξοφλώ; Μα ποιο κόμμα βάζει πρώτα το συμφέρον οποιουδήποτε τόπου πριν από το συμφέρον του, στις τοπικές εκλογές; Ακούγεται το όνομα του κ. Γκιουλέκα, γνωστού από την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Γράμμου-Βίτσι. Ακούγεται το όνομα του κ. Καλαφάτη, γνωστού από το σλόγκαν που είχε έξω από το εκλογικό του γραφείο στην Δημ. Γούναρη και Τσιμισκή, όταν κατέβηκε για πρώτη φορά βουλευτής "Ψηφίστε Καλαφάτη, για να ομορφύνει η Βουλή" ή κάτι τέτοιο.
Πιθανόν να μην κατέβει κανείς από τους δυο. Στα σίγουρα όμως, μέχρι τώρα έχουμε 4 ανακοινώσεις Πέρυσι μέσα από το youtube τον κ. "δεν σταματώ να μιλώ" Πιπερόπουλο, του στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Φώτη Μπίμπαση, του κ. "αν βρείτε καλύτερο από μένα του δίνω την θέση μου" Μπουτάρη και από χθες και του επιχειρηματία κ. Ευθυμιάδη.

Με δεδομένο ότι κανένα από τα επίσημα κόμματα, που διαγκωνίζονται τόσα χρόνια για τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, να έχει ανακοινώσει υποψηφίους, καταλαβαίνεται τι πάρτι έχουμε να κάνουμε εδώ στο Frappelections.

Θεωρώ λοιπόν υποχρέωσή μου να κηρύξω την έναρξη της σεζόν στο Frappelection
"The Hunt has officially begun"