20 Σεπτεμβρίου 2007

βίντεο για τις εκλογές

Ο teacher dude , γνωστός από το απίθανο επεισόδιο με τα ΜΑΤ (έφαγε γερό ξύλο, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, τώρα τους έκανε μύνηση, ) έφτιαξε ένα πολύ καλό βίντεο για τις φετεινές εκλόγές:

Oops!

Με δύο υποψήφιους ασχοληθήκαμε τελικά περισσότερο στη δεύτερη περίοδο λειτουργίας του frappelections -την "μένω απερίγραπτη" Εύα (χαλάλι το tag), και τον γιό του πατέρα του- και εξελέγησαν και οι δύο! Any publicity is good publicity, που λένε.
Έχω αρχίσει ν' ανησυχώ σοβαρά για την ασύμμετρη επιρροή του παρόντος blog στα πολιτικά πράγματα του τόπου, πόσο μάλιστα όταν ενδέχεται να ανέδειξε όχι έναν, αλλά δύο μελλοντικούς προέδρους κόμματος εξουσίας... (upd: και τρεις, σου λέω!)

Defenestration

Μετά από την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του frappelections στη γνωστή γιάφκα, ετέθη ζήτημα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, ως admin του frappelections για τους εξής λόγους:

-Είμαι στο κρεβάτι με τον Λαμπράκη και τον Τεγόπουλο και τους συναφείς εκδότες μιας και κανείς δεν αρνείται να δημοσιεύσει κείμενά μου, Τα νέα, το Βήμα, η Ελευθεροτυπία, η LIFO και η ATHENS VOICE σκίζονται στην ποδιά μου για το ποιο φύλλο θα έχει την τιμή να με φιλοξενεί.

-Παίρνω αποφάσεις μόνος μου χωρίς να ρωτήσω το υπόλοιπο πολιτικό συμβούλιο του frappelections, αλλάζω τα banners στον τίτλο χωρίς να ρωτήσω δεύτερη γνώμη, και γενικά τα κάνω όλα μόνος μου!

-Δεν επικοινωνώ με τον συν-admin μου όνειρο για δομικές αλλαγές στο blog, πίνοντας τα layout μόνος μου και κερνώντας τα css, τα html και τα links μόνος μου.

-Το blog έχει ταυτιστεί στα μάτια όλων μαζί μου με αποτέλεσμα να με αποκαλούν "ο Frapes" γεγονός που υπονομεύει την συλλογική, ομαδική συντροφική προσπάθεια που είναι το frappelections

Για τους παραπάνω λόγους :
Το πολιτικό συμβούλιο του frappelections για να μου δείξει ότι το blog δεν είναι μόνο δικό μου, αποφάσισε να με αναγκάσει να να ανεβάσω στο site δημοψήφισμα με θέμα τη διαγραφή μου και την αντικατάστασή μου ως admin.

Τις επιλογές για το δημοψήφισμα, οι φίλοι και τα μέλη του frappelections θα τις βρούν στην μπάρα δεξιά.

18 Σεπτεμβρίου 2007

Χωρίς όρεξη


Δεν έχω όρεξη να σχολιάσω τίποτε, ούτε να αναλύσω τις συντεταγμένες λογικές πυο επικρατούν σε αυτήν την χώρα. Την κυριακή των εκλογών ήμουν σε γάμο φίλων ευτυχώς. και πέρασα όμορφα. Μέχρι τις επόμενες εκλογές μας μένει να απολαμβάνουμε, με ένα κλείσιμο του ματιου, τον καφέ μας με φίλους. :) Άντε και με τη Νίκη!

17 Σεπτεμβρίου 2007

εγώ λέω να αυτομολήσω σε καμιά άλλη χώρα...

Ο πρώτος κερδίζει αλλά ο δεύτερος κλέβει τις εντυπώσεις. Η ποιότητα του πρώτου βέβαια λέει πολλά και για το ποιόν του δεύτερου, όσο για τις εντυπώσεις...Παρόλο λοιπόν που το ΠΑΣΟΚ έκανε ρελάνς στα ΜΜΕ - χωρίς να το καταλάβει καλά καλά ή μήπως όχι; - με το σκυλοκαυγά για την καρέκλα του αρχηγού, να μην ξεχνάμε ποιός κέρδισε τις εκλογές και θα κυβερνήσει (;). Η ΝΔ προχωρεί σε ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Για ταύτο όχι μόνο συγχωνεύει τα υπουργεία Πολιτισμού και Παιδείας αλλά πιθανόν αναθέτει αυτή την γεμάτη νάρκες θέση σε έναν γίγαντα του ελληνικού κι όχι μόνο πολιτισμού, το φάρο που χρειάζεται το σαπιοκάραβο της ελληνικής παιδείας στη θαλασσοταραχή που το δέρνει: το Γιώργο Βουλγαράκη. Κι επίσης ανανεώνει με νέα και ορεξάτα στελέχη τα ψηφοδέλτιά του, όπως για παράδειγμα τον Μ. Έβερτ. Κάποια εκ των οποίων προσβλέπουν και σε υπουργοποίησή τους. Ε, θείε Αχιλλέα;

εσύ μας έλειπες!

Ο Πανίκας λέει ως Θεσσαλονικιός στηρίζει Βενιζέλο. Τι έκπληξη...

ήταν προδιαγεγραμένο

Και θυμήθηκα κάτι που είπε ο Γιάννος πριν 1-2 μήνες, μετά την αποπομπή και με σίγουρη την απουσία από τα ψηφοδέλτια. "Φυλάξτε την ψήφο σας για μένα". Άλλος για τη βάρκα μας;

16 Σεπτεμβρίου 2007

τώρα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι δηλαδή;

31% αποχή. 42% του 69% είναι 28,9%. Το αποτέλεσμα όμως θα το λουστούμε όλοι. Για να μην πούμε για τους 11 δεδηλωμένους ακροδεξιούς που μπούκαραν στη Βουλή με δόξα και τιμή. Όσο για τους υπόλοιπους που τόσα χρόνια κρύβονταν πίσω από το δάχτυλό τους και δήθεν το κέντρο με ροπή προς τα δεξιά; Τώρα δηλώνουν πως ουδέποτε ισχυρίστηκαν πως δεν ανήκουν στο χώρο της δεξιάς. Τουλάχιστον πέφτουν οι μάσκες. Για το ΠΑΣΟΚ δε με πήρε ο καημός, θα βρει το δρόμο του - είτε διασπαστεί είτε όχι. Όσο για την ενίσχυση της αριστεράς; Δεν είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι σταθερό. Το ζήτημα είναι πως προς τα αριστερά παίζουν πολλοί παίχτες ενώ προς τα δεξιά κάποιος παίζει μπάλα μόνος του. Και δυστυχώς κερδίζει. Με γειά μας.