06 Ιουνίου 2007

Kε Υπουργέ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=806810&lngDtrID=253


... Πολιτισμού, Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας να ακολουθεί η Τέχνη σε αυτήν την Χώρα τις Αρχές σας. Αρχές με Α κεφαλαίο, οι οποίες σίγουρα κάνουν ρίμα με την πιο πολυακουσμένη στους ελληνικούς δρόμους λέξη που τελειώνει σε Α κεφαλαίο. Διατελλώ εν αγωνία όσο περιμένω να μας Αποκαλύψετε την ουσία, πεμπτουσία και συνουσία των Αρχών σας σε ό,τι αφορά ζητήματα Τέχνης, Πολιτισμού, Καλλιτεχνικών Δρώμενων Θεάτρου,Κινηματογράφου, Εικαστικων, Γλυπτικής, Διαδραστικής Τέχνης, και άλλων δραστηριοτήτων τις οποίες ασκούν, με Α κεφαλαίο, οι ντόπιοι καλλιτέχνες. Μην ασχολείστε με αυτούς που σας κάνουν κριτική Κε. Υπουργέ μου. Δεν ξέρουν από Κολωνάκι αυτοί.

Θα ήθελα επίσης να σας συγχαρώ για τη μέγιστου ύψους, βάθους, πλάτους και μήκους συνεργασία του υπουργείου σας με το υπουργείο δημοσίας τάξης αλλά και την εισαγγελία αθηνών, ώστε η συμπαθέστατη τάξη των αστυνομικών οργάνων να μορφωθεί σε ζητήματα Τέχνης Γενικώς, αλλά και Καλλιτεχνίας ειδικώς. Ιδιαιτέρως το ευχαριστήθηκα που γνωρίζει πλέον --η συμπαθέστατη να το επαναλάβω-- τάξη των αστυνομικών οργάνων από Τέχνη, διαβάζει κριτική στο Βήμα, επιστολογραφεί σε περιοδικά ειδικού τύπου, ενώ όπως έμαθα στιχογραφεί κιόλας, ακολουθώντας τις Αρχές Σας Κε Υπουργέ Μου.

Τελικώς θα ήθελα να σας ενημερώσω πως για πρώτη φορά στη ζωή μου σαν αρχιτέκτονας, με α μικρό κε υπουργέ μου το "αρχιτέκτονας" για να μην μπερδεύεται με το δικό σας το Α κεφαλαίο, χαίρομαι βαθύτατα που η άσκηση της αρχιτεκτονικής ελέγχεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ και όχι από το υπουργείο Πολιτισμού. Όσο για τις Αρχές σας με Α κεφαλαίο γράψτε τις κάπου, για να μπορούμε να έχουμε μιαν κάποιαν αναφορά Αρχών, ώστε να ξέρουμε αν αυτός που χτυπά την πόρτα στις 7 το πρωί είναι ο Γαλατάς.



(αναδημοσίευση από το arlav.blogspot.com)