16 Οκτωβρίου 2006

Welcome To The Pleasure Dome

Καλά τώρα. Το μήνυμα ο καθείς το πήρε όπως του άρεσε. Ο Ατσαλακωτος το πήρε ως δυσφορία των πολιτών και ουσιαστικά μας είπε ότι οι ψηφοφόροι του ήξεραν ότι θα πάει β γύρο (νομίζω είδα μερικούς εχθές που μασούσαν δάφνες έξω από τα εκλογικά). Καλά ρε δήμαρχε που τους αξίζεις σε ποιόν πλανήτη ζείς? Hello? Anybody home? Μετά ακολούθησε η μεγαλειώδης ερμηνεία της Χρύσας μας. Η οποία ήταν και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που απουσίαζε από το εκλογικό της κέντρο τιμώντας έτσι με αυτό τον περίεργο επικοινωνιακό τρόπο τους ψηφοφόρους της. Τι? Πήγε να ψηφίσει στην Καλαμαριά? Μα πόση ώρα ψήφιζε? Ανιγουέιζ η ερμηνεία της Χρύσας μας ήταν ότι «έτυχε» να ηγείται των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης και λίγο η πολύ συγκάλεσε σε συσπείρωση για να την ψηφίσουν οι υπόλοιποι των άλλων συνδυασμών. Κλαιν Μάιν. Ο πιο τίμιος από όλους είναι ο Μπουτάρης ο οποίος στη δήλωσή του, ούτε γραμμή δίνει ούτε καμπύλη.

Στη βόλτα που κάναμε εχθές με τον γνωστό άγνωστο στα εκλογικά κέντρα των Αράπογλου, Κουράκη, Πλωμαρίτη και Μπουτάρη (ΔΕΝ αντέχαμε να πάμε στην Ατσαλακωτιάδα με τίποτα) διαπίστωσα τα εξής αστρικά φαινόμενα.

Στη χρύσα μας η αεράτη ντιζαινέ καμπάνια αντικαταστάθηκε με μια ξυνίλα που ήταν στο εκλογικό κέντρο διάχυτη και σχεδόν συμπαγής.

Στον Κουράκη τα πράγματα ήταν κάπως μίζερα με μικρή τηλεόραση, μπαρ που δεν μας ΚΕΡΑΣΕ με το που μπήκαμε και το κυριώτερον: δεν είδα ούτε μια ωραία γκόμενα όπως εκείνη που πετύχαμε στο μύλο και μου κόπηκε η ανάσα.

Στου Πλωμαρίτη όπως είδα έπαιζε αρκετός παλαιοκομμουνισμός με μερικές ανάλαφρες πινελιές γούντστοκ ενώ κάπου πήρε το μάτι μου κι ένα τηλεβόα νομίζω.

Στου Μπουτάρη τα βάιμπς ήταν ελαφρώς καλύτερα, πιο αισιόδοξα, πιο ευγενικά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είδα κάποιους να γελάνε άσε που είδα και τον δάσκαλο «τακ ατακ» πολύζο και τον οδοντίατρο μου (παλιά αεκα αλλά κάνει θεραπεία).

Κατά τα άλλα στην παραλία που πετάχτηκα για λίγο ο πυρετός του γκάου-γκαου είχε συνεπάρει τα γνωστά παιδιά με το τζελ περισσότερο της κόμης (κάποτε πρέπει να κάνω ένα αφιέρωμα για το πώς τα τζελ με ακαταλόγιστη χρήση εισχωρούν ΚΑΙ στον εγκέφαλο συμπληρώνοντας έτσι το τρίφωνο Φειμ Στορυ/Σερβάιβορ/Βόδιαφον) οι οποίοι ήταν τελείως αλλού για αλλού ή αν προτιμάς με λένε Μαρία Φελλού κι έχω δύο βυζιά. Σημαδεύω μία από μακριά και εφορμώ με μπαράζ ερωτήσεων έτοιμο αλλά δυστυχώς η κοπέλα απάντησε μόνο σε μία γιατί μετά μπερδεύτηκε.

- Καλησπέρα
- Σπίτι σου η σπίτι μου;
- …
- Ξέρεις ότι σήμερα έχουμε εκλογές;
- A ναι; Σε ποιο κανάλι τις παίζει;


Δεν υπάρχουν σχόλια: