17 Οκτωβρίου 2006

Chinese Thessaloniki



-------------------------------------------------------------------------------------
"Συγχρόνως", συνέχισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, "είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουμε από την κεντρική εξουσία αυτά που οφείλει στην πόλη μας και αυτό θα το πετύχουμε εάν αγωνιστούμε όλοι μαζί για αυτόν τον σκοπό".

"Ηρθε η ώρα της προετοιμασίας και της εργασίας. Για να κάνουμε πράξη το όνειρο, το όραμα όλων των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Για μια πόλη με προσωπικότητα, μια πόλη ζεστή, μια πόλη λειτουργική και αναπτυσσόμενη που να τρέφει συγχρόνως έναν απέραντο σεβασμό προς τη φύση. Πόλη της δουλειάς, της χαράς και της σύνεσης. Πόλη του πνεύματος και της τέχνης. Πόλη των πανεπιστημίων και των τεχνολογικών ιδρυμάτων. Πόλη του αθλητισμού, πόλη της νεολαίας, αλλά και της τρίτης ηλικίας. Πόλη αφιερωμένη στη μνήμη του Μ. Αλεξάνδρου. Πόλη του Κυρίλλου, του Μεθοδίου και του Αγίου Δημητρίου. Πρωτεύουσα της Μακεδονίας, του ελληνικού βορρά, πόλη πρωταθλήτρια στη μάχη του ανθρώπου για καλύτερη ζωή" επεσήμανε ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

--------------------------------------------------------------------------------------


Φαίνεται πως τα πετύχαμε όλα αυτά μιας και οι παραπάνω δηλώσεις είναι από την ανάληψη καθηκόντων του κου.Παπαγεωργόπουλου το 1998


Αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι η όψη της θεσσαλονίκης να μοίαζει τόσο ξένη όσο μιας πόλης στην Κίνα. Μακάρι λοιπόν να είχαμε και κινέζο δήμαρχο. Θα ήταν δυνατόν τότε να εξηγήσουμε τις δηλώσεις του κου Παπαγεωργόπουλου το 1998. Ακόμη και τότε μιλούσε Κινέζικα ..

(και μην βγει κανένας και μου την πει, οι Κινέζοι είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι. Δυστυχώς δεν κατεβαίνουν στις εκλογές)

2 σχόλια:

marl(t) είπε...

πάντως προσωπικότητα απέκτησε η Θεσσαλονίκη. Μόνο που είναι αυτή της κυρά Κατίνας του Θερμαϊκού. Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα νομίζει πως οι πάντες στη Θεσσαλονίκη πίνουν φραππέ, τρώνε πιτόγυρα και πάνε στα σκυλάδικα. Φαντασου την έκπληξή τους όταν τους ανακοινώνω πως ούτε καν καφέ δεν πίνω, πως δεν τρώω γύρο και πως έχω πάει στα μπουζούκια 2 φορές και μάλιστα σχεδόν δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη...

Mave είπε...

Πραγματικός Διάλογος με Κομμώτρια:
Κομ.-Και πηγαίνεις καθόλου στα μπουζούκια ?
mave- έχω πάει κανα δυο φορές
Κομ.- Δηλαδή ας πούμε αυτή τη βδομάδα σε ποιο μαγαζί πήγες?