17 Οκτωβρίου 2006

My man, I tell you,


-Μιλάμε δικέ μου, την έχει χάσει την μπάλα ο Βασιλάκης

-Πλακα με κάνεις ? Τώρα τον είδες με τα φτιασίδια του εσύ?

-Αφου ρε γκαρντάσι έλειπα 10 χρόνια, σε λέω, εκεί στην Αθηνεζία έκοψα και το "με", ανέβηκα τώρα και έφριξε το μάτι μου δικέ μου, σαν να έχει κάνει λιφτιν με μαρμαρόσκονη είναι σε λέω, τον βλέπεις να περπατά και βλέπεις τον ρομποκοπ.

-Ποια μαρμαρόσκονη με λες, να μαστε ευχαριστημένοι που δεν κατέβασε τον Φουστάνο για υποψήφιο ο Βασιλάκης, θα μας έφταχνε την πόλη με κόλπο οξυζενέ , να βαράει βυζοσκάμπιλα στην Αθηνεζία.

-Τι αμολάς ρε γκαρντάσι μέρα μεσημέρι και ακόμα δεν έχω τελειώσει το 4ο μπαμπατζιμ, ποιος αθηνέζος ασχολείται μαζί μας νομίζεις? Όλοι εδω πάνω έχετε δηλητηριαστεί από τον πολύ Φραπέ και ονειρεύεστε ονειρώξεις με τους Αθηνέζους να σας κυνηγούν και να σας καταστρέχουν σε συνομωσίες στυλ CIA και δεν συμμαζεύεται. Ούτε οι παλαιστίνιοι με τους Ισραηλίνους δεν κάνουν έτσι, που τρώνε και ξύλο.

-Δεν τα λέω εγώ φιλαράκι, ο Πανίκας ο Σουγιάς τα λέει. Μέχρι και τις πλυμμήρες οι Αθηνέζοι τις στείλαν γιατί πλημμήρησε το φράγμα τους και δεν είχαν που να στείλουν το νερό , το άκουσα στον ΣΠΟΡ ΦΜ 502 στα 4 , βγήκε ο Πανίκας ο Μπαοκτσής ο Στριγκάτος και το είπε, έχει και υπογραφές από την ΕΜΥ μας σφύριξε που το δείχνουν , σε λέω.

- Καλά ρε γκαρντάσι, εσείς μπαίνετε μόνοι σας στο Γκέτο , ανεβάζετε φράχτες, κλειδαμπαρώνετε τις πύλες, ανεμίζετε φανέλες του Μπάοκ, και αφήνετε τα ντόπερμαν του Βασιλάκη και του Πανίκα απέξω , να προσέχουν μην έρθουν οι Αθηνέζοι και σας φάνε!! Την έχετε χαράξει την πόλη Ρε , με τσαμπουκάδες την έχετε αφήσει, 5 Γκέτο μέσα στο Γκέτο, και το κακό έμαθες ποιο είναι ? Δεν αφήνετε και αυτους τους φουκαράδες τους ξένους να ψηφίσουν να βγάλουν κανα Αφρικάνο Δήμαρχο να στρώσετε μάγουλα και επιδερμίδα. Άμα ξαναβγεί την άλλη Κυριακή ο Βασιλάκης θα το παίζετε πάλι Μακεδόνες έξω από την Βαβυλώνα. Μας Τελείωσε ρε ο Αλέξανδρος , την έκανε με τα όργια μέρα νύχτα και αμα θες να ξέρεις γκαρντάσι , Φραπέ δεν έπινε, Στριγκ φορούσε κανα δυο μαζί και τραβούσε και κανα καρσιλαμά να ταλαντεύει τα καπούλια του!

-ΜΜαλλακίες ΛΛεΣ! Σε πληρώνουν οι Αθηνέζοι να τα λες ! Εμένα μου το πε ενα φιλαράκι στην Θύρα 4, ο Τάφος του Μεγαλεξανδρου είναι εδώ απέξω, κάτω από μια γέφυρα της περιφεριακής! Εδώ είμαστε Βυζαντινοί ρε!Πολιτισμός Ρε!

- Ασε ρε μεγάλε, που θα πάρετε και την Πόλη πίσω έτσι όπως πάτε. Κοίτα, μην το πάρεις στραβά αυτό που θα σου πω, αλλά παίζει να νομίζει ο Βασιλάκης ότι είναι ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς, με τόσο μάρμαρο που έχει ρίξει στη Σαλόνικα, κενοτάφιο την έχει κάνει. Όσο για την άλλη Κυριακη, συμμαζευτείτε λίγο και κοιτάξτε να ψηφίσετε κάτι άλλο, τι άλλο δηλαδή, μόνο ένα σας έχει μείνει έτσι που τα κάνατε με τον Μπουτάρη, πάλι σε κόμμα μπλεχτήκατε γκαρντάση, Σας έπαιξαν μούφα τρελή, και τη χάψατε!

3 σχόλια:

Dark Angel είπε...

Κλαπ, Κλαπ,κλαπ

ρισπεκτ bro!

Mave είπε...

μη χτυπάς παλαμάκια , θα μας πάρουν με τις βρούβες !:)

IRQueen είπε...

χεχεχεχεχε.... φευγάτε! απίθανο... χεχεχεχεχε... μαρμαρωμένος βασιλιάς... :) :) :)