26 Αυγούστου 2007

The truth? You can't handle the truth!



Τι δείχνουν οι δορυφόροι MODIS τώρα, για τις τελευταίες 48 ώρες. Προσέξτε το πλήθος των εστιών' ζουμάροντας στο Google Earth φαίνονται ακόμα περισσότερες. Ευτυχώς που με τη νέα έκδοση του προγράμματος, πατώντας ένα κουμπάκι, το τοπίο εξαφανίζεται και μπορώ να ατενίσω το απέραντο κι αδιάφορο διάστημα. Το μόνο κακό είναι ότι, λόγω ενός bug, αν δεν αποεπιλέξω το επίπεδο του MODIS, οι φωτιές φαίνονται να καίνε κυριολεκτικά το σύμπαν...
Όταν το ΥΠ.ΕΣ. και η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας (ή, αλλιώς, η Υπηρεσία Ανέκδοτο Σε Δύο Λέξεις) ξυπνήσουν από το λήθαργο κι ανανεώσουν κάποια στιγμή και τα sites τους με χάρτες όλων των καμένων περιοχών του καλοκαιριού, θα κλάψουν και οι πέτρες.
The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents.
-- Howard Phillips Lovecraft

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνήλθαν από τον λήθαργο! Η ΓΓΠΠ ανανέωσε τη σελίδα της με δελτίο τύπου και φωτογραφία από την επίσκεψη του πρωθυπουργού. Ολέ!

Oneiros είπε...

Πολύ αργά, δεν την χρειαζόμαστε πλέον (τη σελίδα, that is). Ακόμα και με το μούδιασμα που έπαθε, η ελληνική μπλογκόσφαιρα μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και πιό χρήσιμη από πληροφοριακής άποψης, κι ίσως απ' αυτή την ιστορία αποκτήσει τα αντανακλαστικά και την τεχνογνωσία οργάνωσης της κρίσιμης πληροφορίας που θα της επιτρέψουν να κινείται στο μέλλον πιό γρήγορα και πιό αποτελεσματικά από κάθε κρατικοδίαιτη υπηρεσία.