29 Αυγούστου 2007

WMD

Το επόμενο που περιμένουμε νομίζω όλοι είναι να βρεί η αντιτρομοκρατική και "όπλα μαζικής καταστροφής" κρυμμένα στις πλαγιές της πελοποννήσου, σε χαράδρες και ποταμάκια της Εύβοιας. Τότε η επανάληψη αυτής φάρσας θα έχει ολοκληρωθεί. Φόβος, τρέλα και παράνοια θα κυβερνά τους νοικοκυραίους κάθε βράδυ μην πέσει το mini-nuke στο κεφάλι τους. Κατα συνέπεια παμψηφεί θα κατέλθει τις πύλες της βουλής ο υπο συζήτηση προϋπολογισμός για τον οποίο τόσο κόπτεται η κυβέρνηση, με δυό μόνο υποσημειώσεις:

1. ενίσχυση των εξοπλιστικών προγραμμάτων στο 50% του προυπολογισμού ώστε να αγοράσουμε καλύτερα πυρηνικά από αυτά της ...ασυμμετρης απειλής , για να τα ρίχνουμε ανα την επικράτεια να τα καίμε όλα, αφού φυσικά μας μαντρώσουν όλους στις πόλεις , να μην χρειάζεται και τα κορφοβούνια να προστατεύουν.
2. ενίσχυση των πυροπαθών στο 50% του προυπολογισμού, με προτίμηση στους φέροντες γαλάζια ψήφο. (Τι εννοείτε εσείς δεν είστε πυρομανείς, πυροπαθείς ήθελα να πω ? Μα δεν καιγόσασταν όταν ήσασταν 10 και ανάβατε κλεφτά τσιγαράκι στον ακάλυπτο? Πάρτε κι εσείς μια επιταγούλα, με δυο γαλάζιες γραμμές για να μην ξεχνάμε και το αντίδωρο.)

Με τον τρόπο αυτό θα λυθούν όλα τα προβλήματα της χώρας: θα ρίχνουμε πυρηνικά σε όλες τις πυρκαγιές προληπτικά για να σβήνουν αμέσως, ο πληθυσμός θα βρίσκεται σε 2-3 μέρη στην Ελλάδα, κλεισμένος στα στενούρια να τον ελεγχουμε. οι Αμερικανοί θα μας λατρεύουν που προωθούμε σε εσωτερικό και εξωτερικό την πολιτική τους, φυσικά όλες οι αόρατες ασύμμετρες απειλές θα μαζέψουν τα φοβερά "μ" τους, τα κοφτερά "σ" τους, τα φλέγοντα "λ" τα απειλητικά "α" τους και θα κρυφτούν σε άλλο λεξικό, χώρα ήθελα να πώ.

Αυτόματα η χώρα θα ευημερήσει. Η υποστήριξη των αμερικανών θα πιάσει επιτέλους τόπο(φτου κακά , 2ο σχέδιο Μάρσαλλλλλλ), οι τούρκοι θα σταματήσουν να μας ενοχλούν (για καθείστε καλά μην στείλω καμια ασύμμετρη απειλή να σας συγυρίσει) ενώ η τρομοκρατία δεν θα ξανατολμήσει ούτε τσιγάρο να ξανανάψει για σινιάλο. Όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι, τρώγωντας κονσέρβας βιολογικής προελεύσεως, λέγε με tzitzikwsta, ενώ τα καμένα από τα πυρηνικά κούτσουρα θα ανακυκλώνονται σε ρούχα τετράδια βιβλία μετά την φοβερή ανάπτυξη που θα λάβει η επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα εξάγωντας ακριβά την πατέντα της ασύμμετρης απειλής και σε άλλα μαγαζάκια (του τρόμου).

Και μην ακούσω ότι τα παραπάνω είναι επιστημονική φαντασία. Ξαναβγάλτε τέτοια κυβέρνηση και εδώ θα είμαστε να διαβάζουμε τους τόμους αστείρευτης λογοτεχνικής προπαγάνδας του Βύρωνα και των Άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: