30 Αυγούστου 2007

Mαύρο στο ΚΚΕ


Βολτάροντας κανείς στα διάφορα blogs , εύκολα διαπιστώνει ότι έχει επικρατήσει η φιλοσοφία "η κυβέρνηση εγκληματεί μόνη της, αλλά οι ευθύνες επιμερίζονται και στο ΠΑΣΟΚ". Απόδειξη το άτυπο "κίνημα" που καλεί τους blogger να μαυρίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και οι βιαστές των δασών, οι κλέφτες των ταμείων, οι γελοιοποιήσαντες την Παιδεία και οι εξαθλιώσαντες την ελληνική δικαιοσύνη, να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο στο τιμόνι της χώρας.

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Εδώ και 3μιση χρόνια το ΚΚΕ επιτίθεται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και μετά λέει και δυο λόγια και για την κυβέρνηση... για ξεκάρφωμα. Το κόμμα της εργατικής τάξης (τρομάρα του) εισέπραξε, όπως αποκάλυψε κι ο Πάγκαλος, ως προκαταβολή την εσωτερική πληροφόρηση στην πώληση των μετοχών της "Γερμανός ΑΕ" στο κράτος. Και αν ξαναβγεί η ΝΔ κυβέρνηση, ποιος ξέρει. Μπορεί να ξαναπεράσει το ΚΚΕ Α.Ε. από το μεγάλο ταμείο.


Εν κατακλείδι σύντροφοι εγώ θα πρότεινα το σλόγκαν "ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ". Προσωπικώς, χέστηκα για το ΠΑΣΟΚ αλλά όπως εξήγησα και στο μπλογκ μου, με ενδιαφέρει να μην ξαναβγούν οι "άθλιοι της Ρηγίλλης" κυβέρνηση.


Και οι αφ' υψηλού ισορροπιστικές ή και τσουβαλιαστικές απόψεις (ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι ίδια) που δεν τις πιστεύετε στην πραγματικότητα, οδηγούν στην εκ νέου υπουργοποίηση του Πολύδωρα.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα του blog νομίζω ταιριάζει απόλυτα...
Όντως πολιτική του φραπε

Να σου θυμίσω οτι η κυβέρνηση της ΝΔ συνέχισε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Επειδή έχουν γραφεί ήδη άρθρα επι άρθρων που το αποδεικνύουν θα δώσω τους συνδέσμους :
Οι βιαστες των δασών
οι κλέφτες των ταμείων
οι γελοιοποιήσαντες την Παιδεία

"Εδώ και 3μιση χρόνια το ΚΚΕ επιτίθεται κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και μετά λέει και δυο λόγια και για την κυβέρνηση... για ξεκάρφωμα."

Περιττό να πω οτι αν διαβάσει κάποιος οποιοδήποτε κείμενο στον Ριζοσπάστη και οποιοδήποτε κείμενο του ΚΚΕ, μπορεί να δει οτι η κριτική που ασκείται και στους δυο είναι δριμεία.
Προκαλώ τον συγγραφέα αυτού του blog να υποδείξει ενα κείμενο που θα επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

"Το κόμμα της εργατικής τάξης (τρομάρα του) εισέπραξε, όπως αποκάλυψε κι ο Πάγκαλος, ως προκαταβολή την εσωτερική πληροφόρηση στην πώληση των μετοχών της "Γερμανός ΑΕ" στο κράτος. Και αν ξαναβγεί η ΝΔ κυβέρνηση, ποιος ξέρει. Μπορεί να ξαναπεράσει το ΚΚΕ Α.Ε. από το μεγάλο ταμείο."

Είναι ενα τεράστιο ψέμα που ούτε ο ίδιος ο Παγκαλος δεν μπόρεσε να το δικαιολογήσει.
Προκαλώ ξανά τον Φραπε να φέρει έστω και μια απόδειξη.

"Προσωπικώς, χέστηκα για το ΠΑΣΟΚ αλλά όπως εξήγησα και στο μπλογκ μου, με ενδιαφέρει να μην ξαναβγούν οι "άθλιοι της Ρηγίλλης" κυβέρνηση."

Για την ευκοίλια Pampers
Οι άθλιοι της Ρηγίλλης και της Χ. Τρικούπη αρκετά διέπραξαν σε βάρος του λαού μας
Φούμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Oneiros είπε...

Άει καλά. Δεν υπάρχει Φραπές, αν πρόσεχες στη δεξιά στήλη, θα έβλεπες ότι το blog είναι ομαδικό και ως εκ τούτου η κάθε δημοσίευση ανήκει στο γράφοντά της -η συγκεκριμένη στο Γάϊο- και φυσικά εκφράζει τον ίδιο. Έβαλα μάλιστα και το σχετικό κουτάκι ψηλά στη σελίδα για να το βλέπουν οι ανυπόμονοι. Μάλλον θα πρέπει να γράψω και οδηγίες χρήσης μετά. Και disclaimer. Και να βάλω βελάκια πάνω στα links...

Argos είπε...

Ξέρεις Όνειρε, το γνωστό με το δάχτυλο το φεγγάρι και τον Κνίτη...

Ανώνυμος είπε...

Το "φραπές" ηταν χαρακτηρισμός αλλα τεσπα.
Επι της ταμπακίερας κανενα σχόλιο;
Αλλα μια ζωή λασπη και τιποτα αλλο...
Φούμο!!!

Gaios είπε...

Θα σε κατηγορούσα ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, φίλε "τωρα κκε", αλλά μάλλον΄όντως δεν καταλαβαίνεις.
Μπορείς να μου εξηγήσεις, ή έστω στον εαυτό σου πειστικά για να μην αισθάνεσαι και λίγο μαλάκας, γιατί επί 3.5 χρόνια σε κάθε θέμα η Αλέκα κατηγορεί -στις κοινοβουλευτικές της ομιλίες- κυρίως το ΠΑΣΟΚ;
Ακόμη κι αν όντως ισχύει η πιπίλα "κυβέρνηση της ΝΔ συνέχισε το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ", η σκηνή όπου συζητείται στη Βουλή ένα νομοσχέδιο που προωθεί η ΝΔ η ΓΓ σας να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού.

Στη συνέχεια και αφού βρεις το κατάλληλο παρηγορητικ΄λο τσιτάτο στο κοράνι σου, τον "Ρ"μ ρώτα την Κανέλη ή όποιον άλλον βουλευτή θέλεις γιατί το ΚΚΕ απουσίασε από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές όταν συζητιόταν το θέμα την ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕ; Για ψάξε στον "Ρ". Πως εξηγεί το γεγονός ότι μία κυβέρνηση που ιδιωτικοποιεί τα πάντα κρατικοποίησε την ΓΕΡΜΑΝΟΣ;

Αλλά το κόμμα σου καημένε έφτασε στο σημείο να δέρνουν οι μπάτσοι στελέχη του ΚΚΕ και το κόμμα σου αντί να σηκώνει τον κόσμο να αντιδρά σαν να του έφυγε πόντος από την κάλτσα.

Καταλαβαίνω όμως το δράμα να δουλεύει κάποιος για μία ανώνυμη εταιρεία με ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ χωρίς ο ίδιος να παίρνει μία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με τον ακραίο τίτλο του ποστ, αλλά συμφωνώ απολύτως με το περιεχόμενο.

Ο κύριος ένοχος του θανάτου της πολιτικής και της έλλογης συζήτησης στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια είναι το ΚΚΕ που ύπουλα κούνισε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους προοδευτικούς και συντηρητικούς για να τη φέρει ακριβώς έξω από την πόρτα του. Πολύ βολικό πλην ελαφρώς οικοπεδοφάγικο. Δεν μας αποκαλύπτει βεβαίως το ΚΚΕ ότι στην πίσω αυλή εκτρέφει κατά σατανική σύμπτωση ένα επικίνδυνο ρόντβάιλερ που ονομάζεται ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

μια ερώτηση για τον "τώρα κκε" αληθεύει ότι στην ευρωβουλή ψηφίζετε τα ίδια ψηφίσματα κατα 80% με τον καρατζαφέρη???

Ανώνυμος είπε...

Σε προκαλώ να μου παραθέσεις έστω και μια ομιλία της Α. Παπαρήγας στην οποία δεν αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ.
Τα πρακτικά της βουλής βρίσκονται on-line

Προφανώς δεν έκανες καν τον κόπο να διαβάσεις έστω και έναν από τους συνδέσμους που παρέθεσα. Και συνεχίζεις να ψεύδεσαι συστηματικά όταν λες οτι βουλευτής του ΚΚΕ “ απουσίασε από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές όταν συζητιόταν το θέμα την ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕ;”
Αντιγράφουμε (από τη συνεδρίαση ΡΝΣΤ’ της ολομέλειας της Βουλής - από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, 22/6/2007, όπου η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη καταγγέλλει την εξαγορά της «Γερμανός» από την «Κοσμοτέ»):
«Ελπίδα Παντελάκη: “Με την ευκαιρία της σημερινής Επερώτησης από το ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τομείς της απελευθέρωσης της κυβέρνησης και της νυν και της προηγούμενης (…) Ολα αυτά έχουν επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας» (…) «Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά, τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (…)».


Πως εξηγεί το γεγονός ότι μία κυβέρνηση που ιδιωτικοποιεί τα πάντα κρατικοποίησε την ΓΕΡΜΑΝΟΣ;
Απαντάει η Ε. Παντελάκη στο ίδιο :
(...)Σας ενδιέφερε προφανώς, το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στη «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» έχουν ακόμα συμβάσεις εργασίας και μιας ώρας και μιας μέρας. Αυτό το στοιχείο το λάβατε υπόψιν σας(...)

όλα αυτά μπορεί να τα βρει κανείς στην συζήτηση από το διαδικτυακό τόπο της βουλής

Τα υπόλοιπα που γράφεις απλώς αποδεικνύουν το μέγεθος της εμπάθειας σου.

Υ.Γ.
Το ποιος “σπρώχνει” το ΛΑ.Ο.Σ το γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες, (προβολή του ΛΑ.Ο.Σ από ΜΜΕ που είναι φίλα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ, συνεργασία στελεχών του στις τοπικές εκλογές κλπ κλπ)

Φούμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμος
Το ΚΚΕ στην Βουλή και στην Ευρωβουλή, στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει τα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού.

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι από το σύνολο των 13 νομοσχεδίων, τα οποία συζητήθηκαν στο Α` και Β` Τμήμα Διακοπών της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε μόλις δύο, ενώ τάχθηκε υπέρ «επί της αρχής» σε 11 κυβερνητικά νομοσχέδια

Αν έχεις κάτι χειροπιαστό να το παραθέσεις.
Άλλα ξέχασα δεν έχετε και τίποτα άλλο παρά λάσπη.


Φούμο ρε

Mave είπε...

@τώρα ΚΚΕ:
Είχα την εντύπωση πως οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ έχουν να επιδείξουν και έργα, εκτός από ερωτήσεις στη Βουλή. Αν αυτά είναι οι ερωτήσεις στην Ευρωβουλή υπέρ των δικαιωμάτων του εργαζόμενου Λαού, μά τα Μούσια του Λένιν, οι παρωπίδες που φοράτε είναι ιδιαίτερα χρωματισμένες.

Το ποστ εκφράζει μια συγκεκριμένη άποψη ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Ο οποίος πιστεύει ότι οτιδήποτε είναι καλύτερο από μια κυβέρνηση της ΝΔ, και ερμηνεύει οτι κινδυνεύουμε να την ξαναέχουμε σαν κυβέρνηση εξαιτίας των πράξεων του ΚΚΕ.

για ποιο λόγο θα έπρεπε όλα τα γεγονότα και όλες οι απόψεις να κινούνται γύρω από τη δικιά σας γραμμη? Πιθανόν επειδή ισχύει αυτό από το οποίο προκύπτει και ο ψόγος του ποστ: Δεν συνεργάζεστε με κανένα αν δεν μπει υπο την αιγίδα σας. Το Reality Distortion Field που σας διέπει επεκτείνεται σε ό,τι κάνει το Κόμμα, το οποίο είναι καλό καγαθό τέλειο κτλ κτλ κτλ. Μόνο ο δικός σας λόγος είναι ο ορθός, σωστός κοκ.

Ξεκαβαλικέψτε επιτέλους από το καλάμι τύπου Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ "Μόνος Εναντίον Όλων" και συνεργαστείτε επιτέλους και με κάποιον που έχει ελαφρώς διαφορετική άποψη από εσάς. Ο εμφύλιος έχει τελειώσει προ πολλού, δεν σας κυνηγά κανείς. Συνεργαστείτε με κάποιον ώστε να βφείτε κυβέρνηση, να εφαρμόσετε τις προτάσεις σας, για να μας πείσετε οτι όντως έχετε πρόγραμμα, όχι μόνο λόγια.

Στο κάτω κάτω αριστεροί υπάρχουν πολλοί, μόνο που για εσάς
"ένα είναι το Κόμμα" ΤΜ

Oneiros είπε...

Επι της ταμπακίερας κανενα σχόλιο;
Αλλα μια ζωή λασπη και τιποτα αλλο...
Φούμο!!!


Ωχού, ρε φίλε...
Δεν ξέρω αν κατάλαβες ότι μιλάς με 5-6 άτομα, αλλά φαντάζομαι πως θα είναι δύσκολο για μέλη ενός hive mind να κατανοήσουν τις διαφορές.
Παρενέβησα για να διευκρινίσω κάποια χρηστικά πράγματα, ως ένας από τους διαχειριστές του blog' δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε κάθε σχόλιο, και φυσικά ούτε να υπερασπίζομαι κάθε post που ανεβαίνει εδώ, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ. Εξάλλου, ο Γάιος είναι μεγάλο παιδί και μπορεί να υπερασπιστεί μόνος του τις απόψεις του.

Φούμο σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!
Μας κόλλησες στον τοίχο τώρα...
Σα να λέμε "ΜΠΑΟΚ ρε!!!" (δεν είναι χλευασμός, δικαιούμαι να το λέω, όντας ΠΑΟΚτσης).
Για την ενημέρωσή σου, ανέβασα post στο προσωπικό μου blog με το οποίο υποστήριξα αυτό ακριβώς -όχι φυσικά για τους δικούς σου λόγους- αλλά όσο σε διαβάζω σκέφτομαι να συμπεριλάβω και το ΚΚΕ στη μαύρη λίστα, λόγω ακριβώς αυτής της νοοτροπίας των ανθρώπων που το υποστηρίζουν.

Oneiros είπε...

Και κάτι ακόμα' εμείς το άχτι μας βγάζουμε, ποτέ δεν διεκδικήσαμε δάφνες σοβαρότητας.
Σοβαροί σαν cordon-bleu σεφ σε αυγουστιάτικο μπάρμπεκιου είναι αυτοί που μας κυβερνάνε, κάποιοι απ' αυτούς που θέλουν να μας κυβερνήσουν (εκτός από κάποιους καραγκιόζηδες, τέλος πάντων), και οι πιγκουϊνοι της Αρκτικής, επειδή φοράνε κόκκινα σμόκιν.
Α, κι ο Πρετεντέρης.

Ανώνυμος είπε...

Όταν εκφράζεις δημόσια μια πολιτική άποψη, πρέπει να είσαι σε θέση να δεχτείς κριτική να ακούσεις τα επιχειρήματα του άλλου κλπ κλπ.

Αυτό που ζήτησα από την αρχή ήταν να δικαιολογήσει τις απόψεις του, όπως προσπάθησα να κάνω με τις δίκες μου παραθέτοντας τις πηγές μου.

Δεν μπορώ να δεχτώ οτι μπορείς να αρχίσεις να πετάς βαριές κατηγορίες χωρίς να φέρνεις έστω και ένα αποδεικτικό στοιχείο, η πρακτική αυτή είναι που ευτελίζει τον πολίτικο διάλογο και αντιπαράθεση.

Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του.

Καλό μήνα

marl(t) είπε...

μόλις τσιμπήσατε το 7,5% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις πέρασαν τα νευράκια βλέπω...

Gaios είπε...

Τώρα κκε, αύριο κανονικός άνθρωπος

asterias είπε...

"Τώρα κκε, αύριο κανονικός άνθρωπος"
αυτό είναι εμπάθεια.
λυπάμαι

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξεχνα(η δεν ξερει) ο τωρα ΚΚΕ
οτι το κομμα του,εμπνεομενο μαλλον απο τις δραστηριοτητες μεγαλων κεφαλαιουχων,δραστηριοποιειται στις επιχειρησεις και κατειχε μετοχικο κεφαλαιο στην "ΓΕΡΜΑΝΟΣ";
Αυτο δεν αποτελει εμεσση χρηματοδοτηση του ΚΚΕ απο την ΝΔ;Λεγετε μαλιστα οτι η εξαγορα των 1.6 δισ ευρω ειναι 44 φορες μεγαλυτερη απο τα ετησια κερδη της Γερμανος!Δηλαδη για να αποπληρωσει την επενδυση το κρατος θελει 44 χρονια!Δεν πρεπει το ΚΚΕ να επιστρεψει στο κρατος το ποσο εκεινο που στην ουσια εκλεψε απο το κρατος.Το οτι η κυβερνηση χαριζει λεφτα,δεν δινει το δικαιωμα στο ΚΚΕ να του κλεβει λεφτα.. Αν θες αποδειξεις σε πληροφορω οτι ο Ριζοσπαστης παραδεχεται την κατοχη μετοχων!!!
Η μηπως ξεχναει ο τωραΚΚΕ οτι η παναγιοτατη και μακαριοτατη Παπαρηγα εισεπραξε μεσω της Τυποεκδοτικης παρανομα επιδοτησεις,ωστε να γινει η Τυποεκδοτικη η μεγαλυτερη εκδοτικη εταιρια;

Ανώνυμος είπε...

Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,....
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,.....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....