01 Σεπτεμβρίου 2007

Άξιος, not

Στην αρχή του καλοκαιριού έμαθα και τον αντιπρόεδρο του ΟΕΕΚ, Κωσταντίνο Μαργαρίτη. Το ότι τον είδα 3 φορές στην εκπομπή της τύπισσας που τα ξέρει όλα και τσιρίζει κάθε πρωί στην ΕΤ3 ήταν από την αρχή αρνητικό, αλλά υπέθεσα ότι η κυρία κάνει business. Όταν τον άκουσα να μιλά μου θύμισε Πιπερόπουλο στοπιο νέο του. Τον αντιπάθησα. Χθες πήρα μια πληροφορία και πήγα στο site του ΟΕΕΚ για να δω αν ισχύουν αυτά που άκουσα.

Εκτός των σπουδών του σε ιδιωτικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, αλλά και των κομματικών του επιδόσεων το βιογραφικό του απαρτίζεται, μόνο από κομματικές θέσεις.
Αντιγράφω :

Εργασιακή Εμπειρία

● Αντιπρόεδρος Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μάιος 2004 - έως και σήμερα)

(Από την εποχή ανάληψης της εξουσίας από την ΝΔ)

● Σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε θέματα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων (Βαλκάνια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Απόδημος Ελληνισμός) (1999 - Μάιος 2004)

(Παπαγεωργόπουλος και μάλιστα την εποχή που ο Δήμος δεν είχε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, τουλάχιστον στην κατάρτιση όπως είμαι σε θέση να ξέρω)


● Σύμβουλος του Προέδρου του Ο.Τ.Α. Μείζονος Θεσσαλονίκης, σε θέματα Επιμόρφωσης Προσωπικού, Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης του Κοινού σε θέματα Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης (2002 - έως και σήμερα)

(Ζουρνάς, ο ΟΤΑ ελέγχεται από Παπαγεωργόπουλο και στο γραφείο τύπου του ΟΤΑ μπαινοβγαίνει η κυρία της ΕΤ3 μια και έχει και τον φίλο της τον Νικολαΐδη εκεί)


● Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1994-1997)


(Ποιός ήταν πρύτανης τότε; Ο Τρακατέλλης, ευρωβουλευτής της ΝΔ, ήταν πρύτανης έως και το 1994...)


● Διευθυντής Προγράμματος και Ενημέρωσης στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

(Είναι γνωστό ότι στον σταθμό αυτό μπορούν να δουλέψουν όλοι...)


● Διευθυντής Σύνταξης του Περιοδικού "Βιοτεχνικός Κόσμος", του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

(Αν μας πει τις χρονιές μπορούμε επίσης να δούμε ποιοί τον προσλάβανε)


● Καθηγητής και υπεύθυνος του τμήματος Δημοσιογραφίας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ (1997-2003)

(όχι ότι είναι δύσκολο να δουλέψεις στην ΠΑΣΤΕΡ, αλλά είναι τυχαίο που στις τελευταίες εκλογές ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΣΤΕΡ έβγαλε αφίσες σαν υποψήφιος της ΝΔ τις οποίες απέσυρε άρον άρον όταν, δυστυχώς δε θυμάμαι το λόγοι, δεν ανακοινώθηκε στους υποψήφιους; )


● Εισηγητής σε Επιδοτούμενα Προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Θεματικό Πεδίο της Επαγγελματικής Κατάρτισης και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, που υλοποιήθηκαν από το ΚΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

(Έχω κάνει και εγώ μαθήματα σε επιδοτούμενα προγράμματα αλλά έχω περάσει σχεδόν από όλα τα ΚΕΚ. Η επιμονή σε ένα λέει άλλα πράγματα)


● Ανταποκριτής του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού "9,84" του Δήμου Αθηναίων (1995-2002)

(Γνωστό ραδιόφωνο που δεν ανήκε ποτέ σε δεξιό δήμο...)


● Δημοσιογράφος και Παραγωγός Ραδιοφωνικών Εκπομπών στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας, της ΕΡΤ Βορείου Ελλάδος (1992 – 1994)

(Ξεκίνησε σε κρατικό σταθμό επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη)


  • Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής των Ειδήσεων στο Ομογενειακό Τηλεοπτικό Κανάλι "Greek Channel" στην Αστόρια της Νέας Υόρκης - ΗΠΑ
(Δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αλλά δεν ξέρω και σε ποιόν ανήκει το κανάλι)

● Υπεύθυνος Σύνταξης Πολιτικού Ρεπορτάζ στις Εφημερίδες "Μακεδονία" και "Νέα Μακεδονία"

(Στην "Μακεδονία" δεν υπήρξε καν συντάκτης όχι υπεύθυνος σύνταξης, αυτή την πληροφορία πήρα χθες από άνθρωπο που ήταν στην παλιά "Μακεδονία", για την περίοδο 1998-2007 μπορώ να ξέρω από φίλους που δουλεύουν εκεί ότι δεν έχει δουλέψει)

● Αρθρογράφος στην Εφημερίδα "Metrosport"

(Θα μπορούσε αλλά πάλι δε μας λέει πότε)

Και αυτόν λοιπόν καλείστε να ψηφίσετε στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Εκτός από την οικογένειά του θέλω να δω πόσοι εκτιμούν έναν τέτοιο άνθρωπο, ενώ αυτοί είναι άνεργοι ή παλεύουν για να κρατήσουν την δουλίτσα τους.

5 σχόλια:

marl(t) είπε...

και γαμώ τα πανεπιστήμια έχει τελειώσει (not)

Ανώνυμος είπε...

Argos κάνεις λάθος. Ο Κώστας είναι πολύ αξιόλογο παιδί, τον έχω γνωρίσει από κοντά. Λίγοι έχουν στην πολιτική της Θεσσαλονίκης το μυαλό και την εξυπνάδα του Μαργαρίτη. Πιστεύω οτι όχι μονο αξίζει να μπει στη Βουλή (επιφυλλάσομαι να κρατήσω μυστική την ψήφο μου που δεν συμβαδίζει απαραίτητα με τη κρίση του συγκεκριμένου προσώπου) αλλά και να ίσως να γίνει δήμαρχος.

Εντάξει, ο άνθρωπος είναι νεοδημοκράτης και δε το κρύβει. Θα προτιμούσα - χρησιμοποιώντας την κοινή λογικη - να εκπροσωπεί αυτός τη Θεσσαλονίκη, ένα νεο παιδί με προοπτικές και φρέσκιες ιδέες, παρά ο Καστανίδης, η Ξυροτύρη, ο Κοκκόρης, ο Χουρμουζιάδης ή... εσχάτως ο Καρατζαφέρης.

Εγώ καταλαβαίνω την κριτική σου, αλλά ο Κώστας Μαργαρίτης δεν είναι ούτε Τζιτζικώστας, ούτε Κοκκόρης, ούτε Ράπτη να μετράει για την ομορφιά του.

Πραγματικά αν από τη Νεα Δημοκρατία βγουν βουλευτές θα ήθελα τον Καλαφάτη, το Γκιουλέκα και το Μαργαρίτη στην Α' και τον Γαλαμάτη στη Β'.

Και πρώτο το ΠΑΣΟΚ να έβγαινε στη Θεσσαλονίκη δηλαδή, και πες οτι η ΝΔ έβγαζε μόνο 4, αυτούς τους 4 θα ήθελα.

Argos είπε...

Δεν έκρινα το ήθος του, αλλά την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Και εσύ είσαι καλό παιδί αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, παρά το ότι μπορούμε να πίνουμε μπύρες μαζί.
Επίσης τονίζω κλαι το ψέμα που αφορά το ότι ήταν υπεύθυνος πολιτικού στην "Μακεδονία".
Αν σε δέκα αράδες επαγγελματικής σταδιοδρομίας η 9 είναι πολιτικές τοποθετήσεις και η 10η ανύπαρκτη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κι από ήθος γάμησε τα...
Αρκεί να σας πω ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα 'κονέ' με δημοσιογράφους για να τον προωθούν, ενώ στην παρουσίαση του βιβλίου του με το όραμα για τη Θεσσαλονίκη είχε καλέσει προσωπικότητες τύπου Ντενίση, Ρέμου, Μπάρμπα για να παρουσιάσουν ένα βιβλίο που δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν!

άσκεπος είπε...

Pwpw noumero ki autos! Ka8olou kommatoskulo!