11 Σεπτεμβρίου 2007

Spammer Kings II: Λερναίες Ύδρες

Εντάξει, το εμπεδώσαμε ρε Βαγγέλη, μας καλείς την Τρίτη' δεν υπήρχε λόγος να το στείλεις 3 φορές...
Ξέρω βέβαια πολύ καλά ότι το προεκλογικό spam το στέλνουν οι εταιρείες PR που προσλαμβάνουν οι πολιτικοί, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ο κάθε υποψήφιος είναι υπεύθυνος για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι συνεργάτες του προκειμένου να τον προβάλλουν.
Τα πρώτα spam στο κινητό μου στο όνομα του Βενιζέλου άρχισα να τα λαμβάνω πέρυσι το χειμώνα, και με εκνεύρισαν αρκετά ώστε να αντιδράσω, καθώς για μένα, το spam στο κινητό ξεπερνάει τα όρια του επιτρεπτού. Επικοινώνησα τότε με το πολιτικό του γραφείο και τους ζήτησα να με αφαιρέσουν από τις λίστες τους, άναφέροντας ότι έχω γραφτεί εδώ και καιρό στο μητρώο του άρθρου 13 ακριβώς για να αποφεύγω το spam. Μου είπαν φυσικά ότι δε διατηρούν αυτοί τις λίστες, και με παρέπεμψαν στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, όπου τους ζήτησα τα ίδια και με διαβεβαίωσαν ότι θα με αφαιρέσουν από τη βάση δεδομένων τους. Έκτοτε σταμάτησε το Βενιζελο-spam, μέχρι που άρχισαν πάλι τα ίδια και χειρότερα τις τελευταίες μέρες.

Στο email μου, εντωμεταξύ, συνεχίζουν να καταφτάνουν οι ενημερώσεις για τις καθημερινές δραστηριότητες της Μαίρης Ακριβοπούλου, παρ' ότι ζήτησα από την υπεύθυνη του γραφείου τύπου της, κα. Ρένα Χαριτίδου να σταματήσει να μου τις στέλνει. Η κα. Χαριτίδου ήταν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Πρωτοβουλίας του Μπουτάρη, στη λίστα ενημέρωσης της οποίας είχα ζητήσει ο ίδιος να γραφτώ. Μέγα λάθος, προφανώς η συγκεκριμένη λίστα διευθύνσεων θα κάνει βόλτες στα πολιτικά γραφεία της πόλης για πολύ καιρό ακόμα.

8 σχόλια:

Argos είπε...

Πρώτη φορά βλέπω τόσο αριστοτεχνική διαφήμιση υποψηφίου. Ντροπή σαου ρε. προμοτάρεις τον Benny μ' αυτό τον τρόπο.
Εμείς γιατί δεν παίρνουμε sms από τον Benny; Η ψήφος μας δεν έχει αξία;
Όσο για την αναφορά σου στην Ακριβοπούλου, όλοι όσοι σε ξέρουμε, γνωρίζουμε την ένστασή σου. Σε πειράζει που στα στέλνει η Χαριτίδου και όχι απ' ευθείας η Ακριβοπούλου, φτού σου και πάλι.

Oneiros είπε...

Άμα θες, μπορώ να δώσω το κινητό σου στο γραφείο του Benny και στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ ώστε να παίρνεις κι εσύ.
[Benny, is the check in the mail yet?]

Όσο για τη "Μαιρούλα", ε, όσο να 'ναι είναι κάπως στεγνά τα ανακοινωθέντα' τουλάχιστον να είχαν και λίγα ζουμερά σχόλια (κάτι σε στυλ "la belle politicienne du jour")

Oneiros είπε...

..ακόμα καλύτερα, γιατί δεν ανοίγει ένα blog' υπόσχομαι να τη διαβάζω ανελλειπώς, και να κόψω το κάπνισμα από Δευτέρα.

Oneiros είπε...

ΥΓ: Δεν το πιστεύω, μόλις τώρα ήρθε κι άλλο Benny-spam στο κινητό. Όχι άλλο κάρβουνο!!!

aldebaran είπε...

Παιδιά υπομονή και σύντομα θα σταματήσουνε τα Spam .Πέντε μέρες έμειναν!!!!!
Πάντως τέτοιες αλητείες δεν περίμενα να δω, Προσπαθούνε όλους εμάς που ψηφίζουμε τα μικρά κόμματα σαν τους οικολόγους να μας βάλουνε στο trip της ακυβερνησίας για να υφαρπάξουνε αισχρά την ψήφο μας. Το ποιος βέβαια ευθύνεται γιαυτό.....γαργάρα!!!
Ο Ζισκάρ ντ'Εσταίν ( πρώην πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας) είχε πει ότι η Γαλλία μπορεί να αντέξει τρία χρόνια χωρίς κυβέρνηση !!!!! γιατί έχει δημόσια διοίκηση. Εμείς μπορούμε άραγε 3 εβδομάδες;
Προφανώς όχι και το ξέρουνε και το ξέρουμε. Ποιος όμως φρόντισε να κάνει τέτοιο μπουρδέλο (μάλλον ατυχής παραλληλισμός γιατί αυτά λειτουργούνε άψογα) την δημόσια διοίκηση και τώρα κραδάινουνε πάνω από τα κεφάλια μας την δαμόκλειο σπάθη της ακυβερνησίας και της κρατικής παράλυσης.
Οι πρώην και οι επόμενοι .........
και vice versa .
Κάτι τέτοιες μέρες μου έρχεται στο μυαλό ο πολύ επιτυχημένος αρχαιοελληνικός όρος "ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ"
και θυμάμαι έναν σατιρικό στίχο του Γάννη Καλαμίτση στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ , από τα επιτυχημένα που σκαρώνέι :
" Γιατί στην χώρα που ανθεί
η φαιδρά πορτοκαλέα
συμβάινουν όλα τα τρελλά
και όλα τα κραυγαλέα"
Υπομονή λοιπόν , καθαρό μυαλό και δεν θα τους περάσει.

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Παιδιά, είπα να γράψω γιατί σήμερα Tρίτη έχει ο Bενιζέλος εκδήλωση, και μήπως δεν το ξέρετε! :-)

θοδωρής είπε...

Τα ίδια και με τον Μαγκριώτη. Αυτοί προχώρησαν ένα βήμα και με κάλεσαν στο κινητό.

IRQueen είπε...

Φίλε Aldebaran, εμένα μου φαίνεται ότι η χώρα μας δεν κυβερνιέται ούτε όταν *έχει* κυβέρνηση, πόσο μάλλον όταν δεν θα έχει [αν δεν βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση με την μία!]