21 Αυγούστου 2007

Ο Tony, η αστυνομία και οι εκλογές

Κανονικά αυτά τα τρια δεν θα έπρεπε να είχαν σχέση. Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου στην Καλαμαριά με την αστυνομία αλλά και με τις επερχόμενες εκλογές. Δεν το ανακατεύω εγώ αλλά η ίδια η αστυνομία με ανακοίνωσή της.
Θα χρησιμοποιήσω αποσπάσματα του Δελτίου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (τα bold δικά μου).

"...Από έρευνα των Υπηρεσιών μας, ουδείς Αστυνομικός, την 18-08-2007 και κατά τις ώρες 18:00΄-24:00΄, είχε διατεθεί προς εκτέλεση υπηρεσίας δίωξης κλεψίτυπων "

Για άλλη υπηρεσία στην περιοχή;

"Στο σημείο αυτό αναφέρεται, ότι το αδίκημα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και η προβλεπόμενη ποινή, εφόσον επιβληθεί, είναι εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης ή χρηματικό πρόστιμο. Όσοι συμμετέχουν δε στην παραπάνω παραβατική συμπεριφορά, γνωρίζουν και τη βαρύτητα των αδικημάτων ως προς την τιμωρία, άρα ο κίνδυνος ζωής του θανόντα είναι για όλους εμάς ερώτημα που δεν δικαιολογεί το αποτέλεσμα της πτώσης στο κενό από το 1ο όροφο του υγειονομικού καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ»."


Αυτό λένε και όλοι οι άλλοι, αυτό που ψάχνουν είναι το γιατί;.

"Η ελληνική πολιτεία έχει θεσμοθετήσει ευεργετικούς νόμους για όλους τους οικονομικούς μετανάστες....Ως εκ τούτου, «αυτόκλητοι προστάτες», που επιδιώκουν την ανάδειξη θεμάτων με έκνομες ενέργειες περί δήθεν προστασίας δικαιωμάτων αλλοδαπών, εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς."


Τι σκοπούς;


"Είναι άξιον σχολιασμού από όλους μας, ότι την προβολή του τραγικού συμβάντος με έκνομες ενέργειες, ανέλαβαν «αυτόκλητοι προστάτες», για λόγους αναταραχής και κλονισμού της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης μας, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσ/νίκης, αλλά και την συγκυρία των Εθνικών εκλογών που προϋποθέτει ήπιο κλίμα και ηρεμία στους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτου ιδιότητας και επαγγελματικής δραστηριότητας."

Να που ήρθαμε στο ψητό. Ο Άτυχος άνδρας έπεσε από τον 1ο όροφο, σκοτώθηκε και η Νιγηριανή κοινότητα αποφάσισε να διασαλεύεσει την τάξη και ήπιο κλιμα των εκλογών, παρασυρόμενη από "περίεργα" στοιχεία που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έκτροπα στην ΔΕΘ(;) και ταυτόχρονα να διταράξουν το ήπιο κλίμα των εκλογών.
Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ψηφοφόροι της ΝΔ
Βρήκαμε λοιπόν τους εχθρούς και ετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε στο γνωστό πεδίο μάχης. Όπως ακριβώς ο Γιακουμάτος βρήκε το ΠΑΣΟΚ πίσω από τις φωτιές, ο Πολύδωρας τον Συνασπισμό πίσω από τους κουκουλοφόρους και ο Πασχάλης τον Αλέξη πίσω από τις λέξεις...

Και καταλήγει :
"Συμπερασματικά, κάθε κακόβουλη επίρριψη ευθυνών στην Ελληνική Αστυνομία εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και όχι την ανάδειξη των πραγματικών αιτίων που οδήγησαν τον θανάσιμα τραυματισθέντα στην πράξη του"

Ή μαζί μας ή εναντίον μας

5 σχόλια:

Oneiros είπε...

Σατανικό! Και οι Καλαμαριώτες περίοικοι, που συμμετείχαν από την πρώτη στιγμή στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ήταν κι αυτοί εγκάθετοι για να διαταράξουν την ηρεμία, τάξη και ασφάλεια του εκλογικού κλίματος, φαντάζομαι. Γι' αυτό κι από χτες είναι παρκαρισμένες πάλι οι κλιματιζόμενες κλούβες των ΜΑΤ σε νευραλγικά σημεία της πόλης (πχ. στη γειτονιά μου). Μήπως να επέβαλλαν κι απαγόρευση κυκλοφορίας στα μεγάλα αστικά κέντρα και άρση του κεκτημένου Σένγκεν μέχρι τις εκλογές για να είναι σίγουροι;

exiled είπε...

Είναι η ίδια "υπηρεσία" που είχε βγάλει την ανακοίνωση για την ζαρντινιέρα. Μην το ξεχνάμε αυτό.

null είπε...

γενικά έχουμε καλλιτεχνική αστυνομία

σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, καμεραμάν, ηθοποιοί...

Erisabetsu-chan είπε...

για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ που κατάφερε να πατάξει το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη.
Τον τελευταίο χρόνο εξαλείφθηκαν οι ζαρντινιέρες και οι εγκληματίες με τα πράσινα παπούτσια.

πλέον ο κόσμος είναι ασφαλής από τις ζαρντινιέρες και τα σατανικά πράσινα σταράκια.

好文 είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優