11 Οκτωβρίου 2006

Im Gonna Get You Baby

Im gonna get you yes i am. Πριν από 1 ώρα περίπου στο εκλογικό "κιόσκι" της Χρύσας μας , όλγας με γραβιάς, -στο οποίο σημειωτέον κάθε πρωί που περνάω είναι και ένα γκέρλυ που μιλάει στο κινητό μονίμως- μια μπάντα από τσιγγάνους έπαιζε το μακεδονία ξακουστή με χάλκινα και ένα νταούλι για να κρατάει το ρυθμό. Μιλάμε για φασαρία! Και φασαρία άσχετη με το θέμα των εκλογών. Τελικά η βλαχιά δεν είναι ιδιοκτησία μόνο του ατσαλάκωτου και του συναφιού του αλλά μάλλον είναι κάτι κολλητικό σαν την ιλαρά που θα την περάσεις θέλεις δε θέλεις.

Εγώ το είπα. Η τύπισα είναι διασταύρωση ικέα, μασούτη και πέντε κρίκοι ένα τάληρο. Σιγά μη καταπιώ τα περί αισθητικής και "αεράτης" ντιζαινέ καμπάνιας. Αλλοι όμως και κυρίως οι λεγόμενοι και "απολιτικ" (όχι με την έννοια του υπερκοματικού αλλά του σαλεμένου από τη βόδιαφον και τα ριάλιτυ) θα το φάνε το χάπι που είναι ΚΑΙ "χρυσωμένο"...

5 σχόλια:

marl(t) είπε...

γι' αυτό ψάχνω τη φίλη μου το ορκισμένο πασόκι και δεν σηκώνει το κινητό;

Dark Angel είπε...

ναι!

Oneiros είπε...

Μήπως εννοείς "επιχρυσωμένο"; (σαν το σούσι που τρώνε κάτι παραλήδες γιαπωνέζοι) :-p

Dark Angel είπε...

Τι λες ρε μαν? Σιγά μη ξερει και multiply (επί) η χρύσα μας. Χρυσωμένο σκέτο. Για μα μη νεολογίσω πάλι με το "χρυσαμένο".

Και καταλήγω: Ηθοποιός σημαίνει φως. Και είναι καημός όταν δεν τρώς!

:)))

Πάρε επόμενον ποστιδιον να είδείς τι ανακάλυψαν ο Πούστηρας!

Dark Angel είπε...

Δυτυχώς η αράπογλου δεν με πείθει. Και δεν είναι θέμα πασοκ ή όχι. Δεν με πείθει γιατί πέφτει στη λούμπα του χ"σάββα. Δεν μας λέει δηλαδή τι διατίθεται να κάνει εκείνη αλλά τι κάνει ο ατσαλάκωτος. Διαβάζοντας σήμερα στο ο2 δεν διάβασα ούτε ένα στόχο και ΠΩΣ θα υλοποιηθεί αντίθετα το 90% των κειμένων μιλάνε για πράγματα που ήδη γνωρίζουμε. Οκ. Ο παπ είναι ντροπή για την πόλη. Αλλά λέγοντας κάτι τέτοιο ξανά και ξανά βρίσκεται συνεχώς σε μια θέση άμυνας γιατί αν νομίζει ότι επιτίθεται κάνει λάθος.

Φιλιά