23 Οκτωβρίου 2006

Άλλα τέσσερα χρόνια στη μάπα το βλαχομπαρόκ



Και τώρα, ας γυρίσουμε πλευρό. Τέλος καλό, όλα καλά... Κι εγώ που νόμιζα ότι κάτι θα άλλαζε όταν τον είδα χωρίς γραβάτα και σακάκι σταυρωτό με χρυσά κουμπιά να χαριεντίζεται γλυκανάλατα και με το στανιό με ψηφοφόρους σε disco (έτσι δεν την αποκαλεί;)

Ευτυχώς σήμερα πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Νάτος πετιέται από ξαρχής, και καμακώνει το θεριό την τούρτα με εκείνο το "55" . Τόσο θα μας κάτσει στο λαιμό; Τόσο μας έκατσε; Τόσο είναι; Ας είναι, το λοιπόν με το σακάκι του με τα χρυσαφιά κουμπάκια και το καφετί βαμένο μαλλί.

Άλλα τέσσερα χρόνια στη μάπα το βλαχομπαρόκ, τα αγγελάκια και η TV100 και με τα δικά μου τέλη.

Τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Τίποτα δεν άλλαξε, ούτε καν η γραβάτα...

4 σχόλια:

Oneiros είπε...

Ένα πράγμα έχω να πω. Για σήμερα, τουλάχιστον' από αύριο αρχίζει ο έλεγχος και η αντιπολίτευση.

IRQueen είπε...

Όνειρε, συσπύρωσέ τους όλους κατά της υποθαλάσσιας... από σήμερα, με αυτό θα πρέπει να ασχοληθούμε! Όσο κλάψαμε κλάψαμε... και 5% μόνο η διαφορά, και πάλι καλά να λέμε!

Περιμένω post και δημοσιοποίηση της Κίνησης... [ΑΝ σε βρίσκει σύμφωνο, που πιστεύω πώς σε βρίσκει.]

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν νομίζω να τον φάμε στην μάπα για αλλά 4 χρόνια. Μάλλον δύο. Θα πάει για ’’βου(κ)λεφτης’’. Και προκειμένου να μείνει 2 χρόνια άνεργος, θα φύγει μια ώρα αρχύτερα…

Το άσχημο είναι ότι το 2010 προβλέπω να παιχτεί το έργο «Ο Π. Ψωμιαδης δήμαρχος»… 'Eνα δράμα με πολύ γέλιο ή μία κωμωδία με πολύ κλάμα.

kostas είπε...

Γιατι δεν βοηθησε το ΠΑΣΟΚ τον Μπουταρη?