25 Οκτωβρίου 2006

Μετεκλογικά καρφιά

1) Κατ' αρχάς θεωρώ απαράδεκτη τη σιωπή του δημάρχου για το αν θα παραμείνει ή οχι στην ηλεκτρική καρέκλα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο κόσμος που σε ψήφισε ρε φιλάρα δε το έκανε για την ψυχή της μάνας του ή για τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκόλλα λιγάκι. Δεν είναι derby οι εκλογές για να δείξουμε ποιος κατουράει μακρύτερα και την άλλη μέρα να πάμε και να κάτσουμε στα έδρανα της Βουλής.

2) Η Αράπογλου με πίκρανε προσωπικά με τη στάση της απέναντι σε κάποια κοντινά μου πρόσωπα λίγες μέρες πριν τις εκλογές αλλά και με την επιπολαιότητα της να δέχεται άκριτα οποιαδήποτε δημοσιεύματα ακουμπάνε στο γραφείο της. Όταν υπάρχουν καταγγελίες πρέπει να διερευνώνται, δεν μπορείς να βγαίνεις έτσι κυρία μου και να βρίζεις κόσμο αν δεν έχει αποδειχτεί κάτι μεμπτόν.

3) Θεωρώ γελοίες τις δηλώσεις Μπουτάρη περι σκατών. Όταν ο κόσμος σου έχει δώσει το 17% δε βγαίνεις να βρίζεις τους αντιπάλους σου. Άλλο το να μην έχεις ξύλινη γλώσσα και άλλο το να γίνεσαι χυδαίος. Εξ' άλλου άκουσες επαίνους για την ευγένεια που υπήρχε στο εκλογικό σου κέντρο την ημέρα των αποτελεσμάτων. Γιατί μας απογοητεύεις;

4) Για υποκρισία θα έπρεπε ο Γ. Παναδρέου να μιλήσει στον Καστανίδη ο οποίος έχοντας καβαλήσει το καλάμι του πρώτου σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη νομίζει οτι είναι κάποιος. Ε, λοιπόν, όχι Χάρη, δεν είσαι κάποιος, για την ακρίβεια είσαι ένα τίποτα και καλύτερα να κλείσεις το στόμα σου γιατί τα πράγματα αλλάζουνε και σύντομα θα βρεθείς εκτός παιχνιδιού.

5) Νιώθω, το λιγότερο αηδία για τον Ανέστη Κεραμυδά που θα βρίσκεται από την 1η Ιανουαρίου 2007 στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Μπράβο. Δημιουργήσαμε ακόμα έναν επιτυχημένο εθνικό τηλεαστέρα μετά τον Βελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: