20 Σεπτεμβρίου 2007

Defenestration

Μετά από την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του frappelections στη γνωστή γιάφκα, ετέθη ζήτημα εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, ως admin του frappelections για τους εξής λόγους:

-Είμαι στο κρεβάτι με τον Λαμπράκη και τον Τεγόπουλο και τους συναφείς εκδότες μιας και κανείς δεν αρνείται να δημοσιεύσει κείμενά μου, Τα νέα, το Βήμα, η Ελευθεροτυπία, η LIFO και η ATHENS VOICE σκίζονται στην ποδιά μου για το ποιο φύλλο θα έχει την τιμή να με φιλοξενεί.

-Παίρνω αποφάσεις μόνος μου χωρίς να ρωτήσω το υπόλοιπο πολιτικό συμβούλιο του frappelections, αλλάζω τα banners στον τίτλο χωρίς να ρωτήσω δεύτερη γνώμη, και γενικά τα κάνω όλα μόνος μου!

-Δεν επικοινωνώ με τον συν-admin μου όνειρο για δομικές αλλαγές στο blog, πίνοντας τα layout μόνος μου και κερνώντας τα css, τα html και τα links μόνος μου.

-Το blog έχει ταυτιστεί στα μάτια όλων μαζί μου με αποτέλεσμα να με αποκαλούν "ο Frapes" γεγονός που υπονομεύει την συλλογική, ομαδική συντροφική προσπάθεια που είναι το frappelections

Για τους παραπάνω λόγους :
Το πολιτικό συμβούλιο του frappelections για να μου δείξει ότι το blog δεν είναι μόνο δικό μου, αποφάσισε να με αναγκάσει να να ανεβάσω στο site δημοψήφισμα με θέμα τη διαγραφή μου και την αντικατάστασή μου ως admin.

Τις επιλογές για το δημοψήφισμα, οι φίλοι και τα μέλη του frappelections θα τις βρούν στην μπάρα δεξιά.

12 σχόλια:

IRQueen είπε...

Αγαπητοί Dark, Oneire, Argos, Maroulita[a]... πιστεύω ότι η καλύτερη "καταδίκη" για τον mave είναι να ψηφίσει ο κόσμος να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο! Οπότε αιτούμαι την ανάρτηση και αυτής της επιλογής για την ψηφοφορία! :)
Και ΝΑΙ έχω έννομο συμφέρον!

Oneiros είπε...

Ραγδαίες εξελίξεις στο κίνημα! Καλούνται οι φίλοι και τα μέλη του frappelections (also known as "FrappeBorg") να τοποθετηθούν επί του κρίσιμου ζητήματος που κλονίζει την ενότητα του φραπέ, για την αναβάπτιση της εμπιστοσύνης στην διαχείριση του κινήματος. Η συνδικαλιστική παράταξη "Φραπουτσίνο" τονίζει ότι το frappelections δεν αντέχει απολιτικές και νερουλές διαδικασίες.

(Εγώ εντωμεταξύ μάλλον αγρόν ηγόραζα -ή είχα απορροφηθεί από τις διερχόμενες / ζαλιστεί από τις μπύρες- όταν αποφασίστηκε το παρόν στο πολιτικό συμβούλιο...)

IRQ, "εμένα [σ' αυτά] μη μ' ανακατεύετε", που έλεγε κι ο Καραμανλής the elder, via Χάρι Κλιν. Το δούλεμα θα το φάτε έτσι κι αλλιώς, και τα e-ρύζια επίσης ;-)

marl(t) είπε...

προτείνω λίγη παραπάνω σύνεση σε θέματα σχετικά με το φραπέ. Μάθατε φαντάζομαι τη δολοφονική επίθεση εναντίον κάποιου κυρίου σήμερα με το ίδιο αυτό όπλο. Νομίζω πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι υπό αυτές τις συνθήκες τις τόσο δύσκολες για το κίνημά μας. Είναι φανερό πως εξωθεσμικοί δάκτυλοι επιχειρούν να μας συνδέσουν με την αναμπουμπούλα στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Θα επιλειφθώ των διαδικασιών προσωπικά πάντα με βάση το καταστατικό ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ενότητα στους κόλπους της δικής μας παράταξης. Αν χρειαστεί θα κανονίσω διακαναλικό debate μεταξύ των δύο admins για να δει ο κόσμος και να κρίνει ποιός είναι ο καλύτερος δημιουργός template, ποιός υποθάλπει τραμπούκους-spammers και τι εστί βερύκοκο.

IRQueen είπε...

Όνειρε, με την γνωστή ραθυμία που διέπει τους δημόσιους υπαλλήλους βγάζεις την ουρά σου εκτός της διαμάχης, ενώ στην πραγματικότητα είσαι ο μοναδικός πραγματικός εντολέας του Φραπε-elections! :)

Και εφόσον παραδέχεσαι δημόσια ότι η αντίπαλη ομάδα σε εξεπάτησε με οίνον και λοιπά αφρώδη αφεψήματα, κάνε το σωστό τώρα! :)

Oneiros είπε...

maroulita αγαπητή μου, μην παρασύρεσαι από τα παπαγαλάκια Λουμίδη και τους διαβολείς του αφεψήματος στιγμής' δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το εν λόγω όπλο ήταν φραπές.

Όλες οι πολιτικές παρατάξεις δημοκρατικές είναι -μέχρι αποδείξεως του εναντίου- αλλά μεγάλο δημοκρατικό μπλογκοκίνημα της αφρώδους καφείνης υπάρχει μόνο ένα, και για την ενότητά του πιστεύω αγωνιζόμεθα όλοι.
Αν και δεν προτίθεμαι να αντιπαραταχθώ με τον αγαπητό συν-admin, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, θα δεχτώ τη συμμετοχή στο ΣΚΑΙ / YouTube / flick.r / del.icio.us debate, προκειμένου να συμβάλλω στην επανασύσταση της πυκνότητας του λαϊκού καϊμακίου. Προτείνω, δε, ο τυχόν γύρος μπαράζ που θα καταστεί αναγκαίος να συντελεστεί σε first person shooter deathmatch της αρεσκείας του βαλλόμενου συν-admin.

IRQ, δημόσιος λειτουργός, παρακαλώ (οι οποίοι έχουν συχνά 2 ουρές, ως γνωστόν) ;-p
Δυσκολεύομαι να αποφανθώ ξεμέθυστος για θέματα θρησκείας και φολκλόρ (lack of plausible deniability, you see)...

Argos είπε...

Εγώ το μόνο που έχω να δηλώσω στην παρούσα φάση είναι :
Είμαι παρών στις εξελίξεις

IRQueen είπε...

Μήπως πρόκειται για ασύμμετρη απειλή;

Mave είπε...

Ενημερωτικά την σύνδεση με τον Βενιζέλο την έκαναν και άλλοι :

http://panokato.blogspot.com/2007/09/blog-post_20.html

:):)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, παραμένω όπως και ο Άργος ΠΑρών στο ...κίνημα. Τους φραπέδες παρακαλώ σε τραπεζάκι, για να μην έχουμε ατυχήματα σαν τον ευάγγελο...

έτσι δεν είναι , Dark?

Αστέρη, Κινήσου ο φραπές είναι μαζί σου!

Ttallou είπε...

ΦΛΑΠ!
{τσίμπα ένα φραπέ στον αριστερό σου ώμο για όσα κάνεις ;) }

Oneiros είπε...

IRQ, ο Argos; Σίγουρα. The definition of.

mave, θα πρέπει να διευκρινίσουμε εδώ ότι μετά από έλεγχο προέκυψε ότι ο assailant του Benny δεν ανήκει ούτε στους φίλους ούτε στα μέλη του frappelections.

ttallou, *dodge* ;-)

Dark Angel είπε...

O mave εδώ και καιρό εμφανίζεται ως ο μόνιμος κάτοικος και πι αρίστας ενός ομαδικού μπλογκ. Σε όλα τα μέσα (έντυπα, κεντημένα,γραμμένα με σινική μελάνη) επίσης εμφανίζεται ως φραπελέκτιονς παρακάμπτοντας τις αρχές ενός πολυσυλλεκτικού ιστολογίου που σκοπός του είναι να συσπειρώσει τα πλήθη της πλατείας αριστοτέλους και να επωμισθεί τα βάρη μιας κοινωνίας που πνέει τα λοίσθια, δαγκώνει τα ριγέ καλαμάκια και λιάζεται. Ο σύντροφος mave κρίνεται ένοχος γιατί οι βλογερζ δεν τυπώνουν αλλά ποστάρουν και θα τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών του φραπελέκτιονζ. Θα τον παντρέψει ο Ατσαλάκωτος.


Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

MAVE? WILL YOU MARRY ME? :)
Αφού θέλουν και οι άλλοι φραπέδες ας γίνει. Τι λές πασά μου; :)