04 Οκτωβρίου 2006

Συγνώμη…


(Πέρα από το αν άρεσε, δεν άρεσε, ήταν καλή ή κακή η ΕΡΕΥΝΑ του Παύλου Τσίμα για τη Θεσσαλονίκη)

…αυτός που την «έπεφτε» πρωί-πρωί στον Τσίμα ψέγοντάς τον σε στυλ «γιατί όλοι όσοι μίλησαν ήταν αριστεροί και μόνο τρεις, ο Ψωμιάδης, ο Παπαγεωργόπουλος και ο Ανθιμος, συντηρητικοί;» ή «Γιατί δεν σέβεστε τη Δημοκρατία;» είναι ο δημοσιογράφος που κρατάει το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ενώ ταυτόχρονα είναι και ο πολιτικός ΑΝΑΛΥΤΗΣ της πρωινής ζώνης;;;

Να τρελαθούμε;;;



UPDATE:

Θεσσαλονίκη, 4 Οκτωβρίου 2006

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης υπενθυμίζει στους συναδέλφους ότι η ευαισθησία όλων μας έναντι των ζητημάτων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αυξημένη κατά τις προεκλογικές περιόδους. Αντιστοίχως αυξημένη οφείλει να είναι και η αυστηρότητα του Διοικητικού Συμβουλίου για κάθε διαπιστωμένη περίπτωση δεοντολογικών παραβάσεων.

Ταυτόχρονα το Δ.Σ. της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. τονίζει σε όλους όσους επικαλούνται αντιδεοντολογικές ενέργειες δημοσιογράφων, ότι κάθε παρόμοια διαμαρτυρία αποκτά υπόσταση και βάρος όταν απευθύνεται στα αρμόδια όργανα, εν προκειμένω στην Ένωση Συντακτών, και όχι όταν απλώς αναπαράγεται με σκοπό την πρόσκαιρη δημοσιότητα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο


Μήπως είναι καιρός να πούμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΙΘΕΤΟ τους;;;

1 σχόλιο:

ANemos είπε...

Που να το ξέραμε τότε οτι κάποτε θα γινόταν Διευθυντής Σύνταξης στη "Μακεδονία", ε;