26 Σεπτεμβρίου 2009

Ξέρεις ποιός είμαι;

Το 2004 εμφανίστηκε ένας Καραμανλής που εκμεταλλευόμενος την δυσαρέσκεια του κόσμου προς ένα ΠΑΣΟΚ που είχε γίνει υπέρ του δέοντος αλαζονικό, πέτυχε να πάρει την εξουσία.

Πέντε χρόνια μετά ο κόσμος έχοντας απαυδήσει με, ίσως, την χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα, επενδύει στις υποσχέσεις του ΓΑΠ για έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό για μια άλλη Ελλάδα και πιθανότατα να τον χρίσει και πρωθυπουργό της χώρας.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι τους καφέδες μου τους πίνω σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Είτε στο Emigre είτε στο Bliss. Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι βρέθηκα στο Bliss, έκατσα στο μπαρ και περιμένοντας τον καφέ άκουσα κορναρίσματα. Βγήκα έξω και έπεσε σε ένα μποτιλιάρισμα εξ' αιτίας ενός διπλοπαρκαρισμένου αμαξιού στον χώρο όπου υπάρχουν οι κορίνες για την κλούβα των ΜΑΤ στην Ερμού. Από την μια πλευρά ήταν το πολιτιστικό λεωφορείο και από απέναντι μια ουρά αυτοκινήτων.




Ο χώρος είναι ακριβως δίπλα από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου. Εμφανίστηκε ένας Ζητάς ο οποίος ανάγκασε του οδηγούς να περάσουν, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Πέρασε αμέσως μετά ένα τζιπάκι της αστυνομίας που προηγουμένως χρησιμοποιούσε την σειρήνα του αλλά δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Ενώ το κομφούζιο συνεχίζεται (δυστυχώς έχασα το footage) μια κυρία κάθεται αμέριμνη στο κάθισμα του συνοδηγού, ώσπου έρχεται άλλος αστυνομικός μιλά μαζί της και ζητά να καλέσει τον οδηγό. Ο αστυνομικός αναλαμβάνει να κατευθύνει την κυκλοφορία στον στενό διπλό δρόμο και τον ακούω να λέει στην κυρία ότι αν δεν καλέσει τον οδηγό θα τον γράψει. Για μια στιγμή ο αστυνομικός πάει στο πεζοδρόμιο και μιλάε με έναν περαστικό που του λέει γιατί δεν γράφει το αμάξι, ο αστυνομικός και η κυρία μιλάει έντονα με τον περαστικό, όπου από την ένταση ακούμε κάτι για βουλευτής.



Έχει ψωμί η υπόθεση λοιπόν. Κάθομαι και περιμένω μαζί με 2 καταστηματάρχες. Γυρνάει ο αστυνομικός και αρχίζει να γράφει, μετά από 20 λεπτά, το αμάξι. Η κυρία ωρύεται ότι είναι βουλευτής ο κάτοχός του και ότι έχει δουλειά. Ο Αστυνομικός λέει ότι και αυτός πρέπει να κάνει την δουλειά του. Αυτή του λέει ότι αφού ξέρει ότι δεν θα γίνει τίποτα τι το συνεχίζει. Η όλη στιχομυθία ακολουθεί στο Video αλλά δυστυχώς ο ήχος δεν είναι ο καλύτερος.




Ξαφνικά εμφανίζεται ο βουλευτής και στο πρόσωπό του αναγνωρίζω τον πρώην βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης και τον νυν υποψήφιο στην Β' Θεσσαλονίκης Χάρη Τσιόκα. Αν δεν είναι αυτός παρακαλώ να με διορθώσετε.
Πάει να μπει στο αυτοκίνητο, μετανιώνει πλησιάζει τον αστυνομικό ζητώντας τον αριθμό του!!!!



κατόπιν μπαίνει στο αυτοκίνητο και ένας από τους καταστηματάρχες του φωνάζει. Αυτός δεν απαντά και ο καταστηματάρχης γυρνά στον αστυνομικό και του λέει αν χρειαστείς μάρτυρες είμαι στην διάθεσή σου. Δυστυχώς στο video δεν ακούγεται, εξ' αιτίας της απόστασης αλλά και της φασαρίας, αλλά είμασταν τουλάχιστον 3 άτομα που το ακούσαμε.

Δεν ξέρω αν ο εν' λόγω βουλευτής ζήτησε τον αριθμό του αστυνομικού για να τον επιβραβεύσει που έκανε καλά την δουλειά του ή για να τον τιμωρήσει που δεν κάλεσε πιο μπροστά τον γερανό να του σηκώσει το αμάξι.
Κατ' αρχήν ένα δρόμο πιο κάτω έχει 2 ακριβά πάρκινγκ. Το ένα είναι πάντα άδειο γιατί είναι το πιο ακριβό πάρκινγκ στην πόλη, αυτό του Πλατεία.
Δεύτερον το παράτησε στην μέση του δρόμου ενώ μπορούσε να ζητήσει, καταχρηστικά, από τους αστυνομικούς, να παρκάρει στην θέση της κλούβας που απουσίαζε.
Τρίτον, ενώ η συνοδηγός του τηλεφώνησε αρκετά λεπτά νωρίτερα αυτός ήρθε με το πάσο του, γιατί είναι βουλευτής. Δεν ζήτησε κανένα συγνώμη, να πάρει την κλήση του και να δει τι θα κάνει (αν θα την πληρώσει ή θα την σβήσει) αλλά πήγε και έμμεσα απείλησε(;) τον αστυνομικό, ζητώντας τον αριθμό του.

Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει συνέχεια καμία. Θα ήθελα όμως να δώ από τον κ. Τσιόκα να αναρτά το αντίγραφο της πληρωμένης κλήσης στο site του μαζί με ένα "συγνώμη αλλά το φέρσιμό μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν γαϊδουρινό."
Το αστείο είναι ότι στο επάγγελμα είναι εκπαιδευτικός... Ένα άλλο που βρίσκω ειρωνικό για την περίπτωση είναι ότι ο εν λόγω βουλκευτής είναι στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ...

Εκτός βέβαια και εάν αυτό που μας περιμένει από τις 5/10 και μετά, εφ' όσον εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ είναι η ίδια αλαζονεία που τους οδήγησε στην ήττα του 2004

50 σχόλια:

λ:ηρ είπε...

Από τη μια θα έλεγα πως η συμπεριφορά του ατόμου, είναι δείγμα (χυδαίας) εντιμότητας: γραμμένους σας είχα, γραμμένους σας έχω, και γραμμένους θα σας έχω -- τι κι αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο.

Από την άλλη αναρρωτιέμαι πόσο πρέπει να αποθρασυνθεί κανείς για να φτάσει, ως βουλευτής και υποψήφιος, σε τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά στη μέση προεκλογικής περιόδου.

Και τέλος, πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποις (που θέλει να λέγεται και εκπρόσωπος του έθνους) για να μην αντιλαμβάνεται πως στον 21ο αιώνα του διαδικτύου, των νέων μέσων, και των προηγμένων τηλεπικοινωνιών, οι πολίτες είναι δυνητικοί δημοσιογράφοι.

ᴄᴼᴺsᴛᴀɴᴛɪɴᴇ είπε...

http://twitpic.com/f3jn9 Hellas Vromas

Rodia είπε...

RESPECT, ωρε!:) σπουδαιο λαβράκι!!!

Panigirtzou είπε...

respect και απο μένα! λυπάμαι που οι συνειδήσεις των εθνοσωτήρων μας (όλων των βουλευτών) δεν αλλάζουν και αντι να δίνουν το καλό παράδειγμα φέρονται χειρότερα και απο άλλες εποχές.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tsiokas.gr/?p=1051
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΣΙΟΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ : ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ".
...
"Τι χρειάζεται; Χρειάζεται ψύχραιμη, κλιμακούμενη αναμόρφωση του συστήματος ποινών στην κατεύθυνση συχνών ελέγχων, αυστηρών ποινών και κλιμακούμενων προστίμων. Χρειάζεται ριζική αλλαγή του τρόπου είσπραξης των χρηματικών ποινών με στόχο την ελάχιστη επέμβαση εξωτερικών παραγόντων."
...

ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Κι όμως, στα βίντεο του http://frappelections.blogspot.com/, εμφανίζεται ΟΛΗ η αλήθεια !
Για προσέξτε.
Σε πινακίδα του τοίχου που φαίνεται στα βίντεο γράφει:
« Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχει ελπίδα "
Εγώ προτείνω να μας απασχολήσει περισσότερο αυτό αφού όλοι μας ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πια τι σημαίνει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ αυτής της χώρας και ήδη έχουμε πάρει θέση.
Καλό αγώνα λοιπόν φίλοι μου.

steve είπε...

Απ ότι κατάλαβα και είδα από τα βιντεάκια,άραγε γιατί δεν είναι ένα ενιαίο βιντεάκι παρά σε ξεχωριστά κομμάτια.
Αλλά το κυριότερο όταν κάνουμε κριτική πρέπει να είναι τεκμηριωμένη και όχι νεφελώδης.
Δεν λέω σε όλους τους βουλευτές και υπουργούς όλων των κομμάτων υπάρχει η αλαζονεία της εξουσίας, να μην θυμηθώ τον αλήστου μνήμης Κούβελα στη Θεσσαλονίκη σε ανάλογο περιστατικό με τροχονόμο που ήθελε την μετάθεση του όταν τον έγραψε τροχονόμος για παράνομο παρκάρισμα ψέμματα;
Τώρα για το συγκεκριμένο περιστατικό χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τον βουλευτή,δεν βλέπω από πού προκύπτει ότι απειλεί το όργανο της τάξης δεν ακούω τη φωνή του στο βίντεο να λέει ξέρεις ποιος είμαι,αντιθέτως ακούγεται η φωνή του στημένου για ευνόητους λόγους λήπτη του βίντεο.
Οπότε για εμένα το τι λέει ο καθένας δεν πρέπει να υιοθετείτε,αν ακουγόταν η φωνή ίσως να ήταν διαφορετικά,το ότι πάει προς τα πίσω δεν μου λέει τίποτα και κανείς δεν του απαγορεύει να μιλά με το όργανο της τάξης,ίσως να πήγε προς τα πίσω να πάρει το χαρτί της κλήσης.
Οπότε θα σας συμβούλευα αν κάνετε μία καταγγελία να είναι τεκμηριωμένη και να μην επιδέχεται καμμία αμφισβήτηση όπως τώρα που η ενέργεια σας ήταν επιεικώς χαρακτηριζόμενη ερασιτεχνική.
Και να ξέρετε δεν ψηφίζω Θεσσαλονίκη,δεν είμαι φίλος με τον συγκεκριμένο πολιτικο.
Απλά με ενδιαφέρει η αλήθεια και όχι οι ψευτοεντυπώσεις για αλλότριους λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει βρε παλλουκάρι το έκανες το κομμάτι σου.Την επόμενη φορά φρόντισε η απόσταση από την αλήθεια να είναι μικρότερη από το έτος φωτός

steve είπε...

Φίλε Ανώνυμος 28/9/09 11:11 πμ
Κατά αρχή γράψε το όνομα σου και πες πολιτισμένα σε ποιόν και που απευθύνεσαι,τα υπόλοιπα που γράφεις ανήκουν στη σφαίρα του φτηνού εξυπνακισμού.

Ανώνυμος είπε...

Η καταγγελία περι εκφοβισμού όντως δεν συμπεραίνεται από τα βίντεο, αλλά από τους παρόντες μάρτυρες. Η καταγγελία της προκλητικότατης τροχαίας παράβασης και μάλιστα από βουλευτή - εισηγητή ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το κεντρικό θέμα για μένα.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξεχναμε οτι και οι 300 δεχονται να γινουν αυξησεις στους μισθους τους, να παρουν καινουργια αυτοκινητα αξιας 70.000, να μην πληρωνουν για τα τ/φ τους,να περνουν εξτρα απο συμβουλια και επιτροπες, να πληρωνει το κρατος (εμεις δηλαδη) μεχρι και 130.000 για την προεκλογικη εκστρατια του καθενος τους και γενικα να μας κοροϊδευουν την στιγμη που υπαρχει οικονομικη κριση
Το ποσο γραμμενους μας εχουν ολοι τους εχει φανει και δεν αλλαζει με το αν ειναι ολοκληρο ή τμηματικο ενα βιντεακι

Βλαχοκυριλές είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο.

(το πρώτο βιντεάκι είναι μόνο 2sec, σε περίπτωση που σας έχει ξεφύγει)

Ανώνυμος είπε...

συνεργάτης του κ. `Ακη Τσοχατζόπουλου

steve είπε...

Ότι υπήρξε παράνομο παρκάρισμα δεν αμφισβητείτε,αλλά θα μου πεις ο πρώτος βουλευτής οποιοιδήποτε κόμματος η υπουργός είναι που το κάνει;
Εξ άλλου τα είπαμε να αρχίσω από τον Κούβελα στη Θεσσαλονίκη και να καταλήξω σήμερα στα πεζοδρόμια του Κολωνακίου εδώ στην Αθήνα,που έχει καφετέριες είναι κατειλημμένα από υπουργικά και βουλευτικά αυτοκίνητα,εδώ μάλιστα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.
Εν κατακλείδι δυστυχώς το βιολί αυτό στην Ελλάδα γίνεται και θα γίνεται πάντα δεν πρόκειται να αλλάξει.
Προσωπικά πιστεύω το συγκεκριμένο θέμα δεν μας είπε κάτι καινούργιο,είναι και ατεκμηρίωτο ως ένα μέρος.
Ο σκοπός του δημιουργού του συγκεκριμένου θέματος ήταν να πλήξει πολιτικά τον συγκεκριμένο βουλευτή και το κόμμα του.
Όμως τέτοιοι μέθοδοι είναι παρωχημένοι και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί,δεν επηρεάζουν το εκλογικό σώμα τέτοια γεγονότα πλέον,πόσο μάλλον αν είναι ατεκμηρίωτα έστω και κατά το ήμισυ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ζητάει πάντως τα στοιχεία του αστυνομικού που τον έγραψε μπορεί κάποιος να το καταλάβει από το γεγονός που όταν κατευθύνεται προς το μέρος του ο αστυνομικός γυρνάει στα πλάγια και του δείχνει τα νούμερα που έχει στους ώμους του. Είμαι περίεργος να μπορούσαμε να μάθουμε και τη συνέχεια.

Argos είπε...

@steve
Μ' αρέσει το ότι ψέγεις τον "Ανώνυμο" αλλά και εσύ ανώνυμος είσαι. Το προφίλ σου δεν είναι διαθέσιμο.
Επι της ουσίας :
και βέβαια είναι σε κομμάτια, ή ήθελες να έχω 20 λεπτά βίντεο το κομφούζιο; Άσε που υποτίθεται ότι το youtube σηκώνει συγκεκριμένου μεγέθους αρχεία. Τα κομμάτι απου εμφανίζονται είναι αυτούσια. Ακόμα και αυτό των 2 sec που είναι τόσο γιατί δυστυχώς τέλειωσε η μπαταρία στην μηχανή εκείνη την στιγμή (ευτυχώς κυκλοφορώ με ρεζέρβα μπαταρίες)
Ο κακός ήχος είναι κάτι που το γράφω σε όλο το κείμενο. Δεν στηρίζομαι στον ήχο αλλά στην δική μου αλλά και των παρισταμένων, αυτήκοη μαρτυρία. Όσο για την κλήση την είχε ήδη η κυρία στα χέρια της.
Ερασιτεχνική είναι η προσπάθειά σου να καλύψεις τον κ. βουλευτή. Επίσης ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε επαγγελματίες που κυκλοφορούμε με επαγγελματική κάμερα. Από ότι φαίνεται όμως περισσότερο σε νοιάζει το τεχνικό κομμάτι παρά το ουσιαστικό.
Η όλη στάση σου συνοψίζεται στο :
"Ότι υπήρξε παράνομο παρκάρισμα δεν αμφισβητείτε,αλλά θα μου πεις ο πρώτος βουλευτής οποιοιδήποτε κόμματος η υπουργός είναι που το κάνει;"
Αν είχες παρκάρει εσύ εκέι και προκαλούσες πρόβλημα, θα έμενες 20 λεπτά χωρίς να σε γράψουν, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα;
Το ΠΑΣΟΚ διαλαλεί το καινούργιο ήθος, το οποίο αγνοεί ο κ. βουλευτής
ΣΥνεχίζεις :
"Εν κατακλείδι δυστυχώς το βιολί αυτό στην Ελλάδα γίνεται και θα γίνεται πάντα δεν πρόκειται να αλλάξει."
Μα αν κατάλαβα καλά το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ λένε ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον κάτι δεν καταλάβατε καλά από αυτά που το κόμμα σας λέει.

Και για να τελειώνουμε μαζί σου
"Ο σκοπός του δημιουργού του συγκεκριμένου θέματος ήταν να πλήξει πολιτικά τον συγκεκριμένο βουλευτή και το κόμμα του."
Αυτό από που ακριβώς το έχεις συμπεράνει; Προφανώς έχεις επαγγελματικές αποδείξεις...

"Όμως τέτοιοι μέθοδοι είναι παρωχημένοι και έχουν περάσει ανεπιστρεπτί,δεν επηρεάζουν το εκλογικό σώμα τέτοια γεγονότα πλέον,πόσο μάλλον αν είναι ατεκμηρίωτα έστω και κατά το ήμισυ."
Προφανώς δεν το επηρρεάζουν και δεν περίμενα κάτι τέτοιο, Εσύ είσαι το παράδειγμα αυτού που λες. Το κείμενο γράφηκε για όσους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ πιστεύουν τις διακυρήξεις του ΓΑΠ οι υπόλοιποι, σαν και εσένα, είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ που του γύρισαν οι πολίτες την πλάτη το 2004. ΑΝ θέλεις να κυβερνήσει το κόμμα για πολύ καιρό θα πρέπει συμπεριφορές και απόψεις σαν του κ. βουλευτή και τις δικές σου να αλλάξουν αν όχι τότε είναι σίγουρο ότι το έργο το έχουμε ξαναδεί

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο έγκλημα έκανε ο άνθρωπος.Για πόση ώρα ήταν το αμάξι εκεί;Για 5 λεπτά;Είχε αφήσει και την κυρία εκεί,και κάτι έγινε.Φυσικά ο κάδος που είναι μερικά μέτρα μετά,δεν ενοχλεί καθόλου...
Κατάχρηση εξουσίας,επιπέδου βατοπεδίου!!!

Άντε και με τη νίκη!!!

steve είπε...

Αγαπητέ φίλε Argos
Κατά αρχή δεν θα σταθώ στο τεχνικό μέρος του βίντεο σου,αν και θα μπορούσα να το κάνω διότι η δικαιολογία σου για μπαταρίες κλπ είναι πρόχειρη.
θα ήταν αφελές να πιστέψω ότι περνούσες τυχαία από εκεί και έπεσες πάνω στο περιστατικό.
Απλά ποιος ξέρει πόσες ώρες ξεροστάλιαζες εκεί που κάποτε ξεφορτίστικαν οι μπαταρίες σου και έγινε όλος αυτός ο τεχνικός χαμός που περιγράφεις.
Το σκηνικό ήταν Νεοδημοκρατικά στημένο για να μην υποκρινόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας,δεν πειράζει όμως.
Πες μας όμως πως μία κλήση που απευθύνεται σε κάποιον και συγκεκριμένα στον βουλευτή βρίσκεται στα χέρια κάποιας τυχαίας άγνωστης κυρίας που περνούσε τυχαία μήπως και αυτή στο κόλπο και τη σκηνοθεσία;
Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι από τον συγκεκριμένο βουλευτή, και όπως σου είπα δεν ψηφίζω καν Θεσσαλονίκη.
Απλά σου λέω ότι ο τρόπος που προσπαθείς να πλήξεις πολιτικά τον συγκεκριμένο βουλευτή είναι όντως παρωχημένος,και παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες.
Δεν κερδίζεις τίποτα πολιτικά εσύ και το κόμμα σου με τέτοια τερτίπια,διότι και Νεοδημοκράτες φίλοι σου το κάνουν σου ανέφερα παράδειγμα τέως Υπουργού της ΝΔ Κούβελας που έκανε χειρότερα αυτό το αγνόησες.
Με ρωτάς αν είχα παρκάρει εγώ παράνομα τη θα γινόταν,σου απαντώ ευθέως τα νόμιμα μπορεί αμέσως να με έγραφαν,αυτό έγκειται στα εντεταλμένα όργανα,αν αργήσουν όπως ισχυρίζεσαι ότι άργησαν στην περίπτωση του βουλευτή,δεν φταίει ο παρανομόν αλλά το όργανο που αργεί να κάνει την δουλειά του.
Στή συγκεκριμένη περίπτωση 20 λεπτά δεν είχε γίνει τίποτα όμως το όργανο επενέβη μόλις εμφανίστηκε η εν λόγω κυρία,και εσύ με τον φτωχό σου εξοπλισμό.
Μην προσπαθείς να μου αντιπαρατεθείς σαν δήθεν αγανακτισμένος πολίτης ότι αυτά που λέω δεν συνάδουν με αυτά που λέει το ΠΑΣΟΚ.
Διότι προς το παρόν έχουμε ΝΔ και επί εποχής της συντελείται παράβαση του ΚΟΚ κάτω από το αστυνομικό τμήμα και καθυστερεί 20 ολόκληρα λεπτά να επέμβει σκέψου να ήταν τίποτα σοβαρότερο.
Εν κατακλείδι στον βουλευτή επεβλήθησαν τα νόμιμα,δεν προκύπτει από πουθενά απο το βίντεο σου παρεμπόδιση στο όργανο κατά την καθυστερημένη επέμβαση του.
Και φυσικά είναι κωμικός ο ισχυρισμός ότι του ζητούσε η του έδειχνε τα νούμερα του.
Ο ισχυρισμός σου είναι τραβηγμένος από τα μαλλιά δεν βγαίνει επιεικώς καταγέλαστος

Ανώνυμος είπε...

Ο αριθμός μητρώου που φέρει ο αστυνομικός στην επωμίδα είναι για να ξέρει ο πολίτης με ποιον μιλάει.Και φυσικά ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προβάλλει τις αντιρρήσεις του για κάθε θέμα ακόμα και για μια κλήση.Πάντως αν ήθελε ο αστυνομικός να κάνει εντελώς σωστά τη δουλειά του έπρεπε να του αφαιρέσει τις πινακίδες.

Ανώνυμος είπε...

"Το σκηνικό ήταν Νεοδημοκρατικά στημένο για να μην υποκρινόμαστε και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας,δεν πειράζει όμως."
Εχεις απόλυτο δίκιο. Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας της κλοπής του αυτοκινήτου από τον Argos, ο οποίος το μετακίνησε από την καθόλα νόμιμη θέση που το είχε παρκάρει ο βουλευτής, στη θέση που βλέπουμε στο βίντεο. Ο καημένος ο βουλευτής, μόλις αντιλήφθηκε την απωλεια του πληρωμένου με τον ιδρώτα του αυτοκινήτου, μετά από 20λεπτη αγωνιώδη αναζήτηση, κατάφερε όχι μόνο να το εντοπίσει, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη βρήκε και ένα όργανο της τάξης να το φυλάει. Του ζήτησε φυσικά τα διακριτικά του για να του απονέμει Εύφημο Μνεία. Ο ρόλος της μυστηριώδους κυρίας ακόμα ερευνάται...

steve είπε...

Καλά ήθελες να κάτσω να πιστέψω όλο αυτό το κιτς σκηνικό που είναι και κακοστημμένο μου υποτιμά την νοημοσύνη.
Συμφωνω με τον φίλο ποιό πάνω και γιά τα νούμερα του αστυνομικου,αλλά και γιατί δεν αφαίρεσε πινακίδες.
Το μόνο που έκανε ήταν να γράψει μία κλήση να δώσει σε μία άγνωστη μυστηριώδη κυρία,και κατόπιν να το βάλει στα πόδια,αυτή είναι εικόνα οργάνου της τάξεως επί ΝΔ.
Φίλε παρακάτω άγνωστε με τέτοιους βλακώδεις εξυπνακισμους που γράφει το μόνο που πετυχαίνεις είναι να γελοιοποιήσαι.
Επιπροσθέτως δε να επιβεβαιώνεις τη γελοιότητα της όλης ιστορίας.
Γράψε κάτι ποιο σοβαρό και τότε ευχαρίστως τα λέμε,με κουβέντες και πρακτικές περασμένων και παρωχημένων δεκαετιών δεν ασχολούμαι απλά γελάω.
Πάντος το κόμμα μιά δουλειά σας ανέθεσε και ούτε αυτό καταφέρατε στοιχειωδώς να το τεκμηριώσεται τα κάνατε μπάχαλο και εκτεθείκατε.
Δεξιοί αδέξιοι

Ανώνυμος είπε...

κομματόσκυλε, πάρε και την άγνωστη κυρία σου αγκαζέ με τον Τσιόκα...
http://i33.tinypic.com/1g563l.jpg

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το ρεπορτάζ και το σχολιασμό Argos.
___
Βρε Steve, εκφράσου ελεύθερα. Μην αρκείσαι μόνο στην "κατανοήση" για τον κο βουλευτή, πες μας πόσο τον θαυμάζεις επειδή τον θεωρείς μάγκα.
___
Εμένα με τρομάζει και η συμπεριφορά της κυρίας -δε μπορώ να ξέρω τη σχέση της με τον κ.Τσιόκα αλλά είναι προφανές ότι είναι "κοντά στην εξουσία" (της).

steve είπε...

Καραγκιοζάκο δεξιέ έχασες την ψυχραιμία σου και βρίζεις;
Εξήγησε μας γιατί μας έβαλες την photo ποιος ο λόγος είναι αμάρτημα και αυτή;
Στο ξαναλέω δεν ψηφίζω εκεί δεν το ξέω τυχαία βρήκα την ανάρτησα και στάθηκα διότι η όλη ιστορία που καταπιάνεστε ξεπερνάει την γελοιότητα,όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα εσείς κοιτάτε το παρκάρισμα του βουλευτή με σκοπό να κερδίσετε κομματικά οφέλη που ζείτε,συνεχίστε έτσι μέχρι την Κυριακή.
Το όλο σκηνικό σας είναι που θυμίζει κομματόσκυλα δεξιά δεκαετίας του 80 που δεν πιστεύατε τότε ότι χάσατε την εξουσία,το ίδιο έχετε πάθει και τώρα έχετε μείνει εκεί,αλλά σήμερα έχουμε 2009.

Ανώνυμος είπε...

1. την φώτο την έβαλα για να απαντήσω σε αυτό: "Πες μας όμως πως μία κλήση που απευθύνεται σε κάποιον και συγκεκριμένα στον βουλευτή βρίσκεται στα χέρια κάποιας τυχαίας άγνωστης κυρίας που περνούσε τυχαία μήπως και αυτή στο κόλπο και τη σκηνοθεσία;"
2. Το "κομματόσκυλο" πάρτο ως απάντηση στο "βλακώδεις εξυπνακισμούς"
3. Δεν σε ενδιαφέρει, αλλά είμαι και εγω ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, απλά τυγχάνει να είμαι νοήμονας.

steve είπε...

vladimiros έτσι απλά κρίνεις το ρεπορτάζ αν λέγεται ρεπορτάζ του Argos.
Υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του ρεπορτάζ που ηχεί καλά στα κομματικά αυτιά σου ,και του ρεπορτάζ με την ψυχρή και αδέκαστη έννοια.
Εδώ μάλλον το πρώτο συμβαίνει,θέλει η μπιπ να κρυφτεί και η χαρά της δεν την αφήνει.
Δεν γνωρίζω και δεν θαυμάζω αυτόν η κανένα άλλο βουλευτή ξεκολλήστε,απλά δεν καταπίνω αμάσητο ότι μου σερβίρουν.
Απλά το όλο αυτό στυλάκι αντιπαράθεσις το θεωρώ άκομψο και κιτς

Ανώνυμος είπε...

Και μιά λαϊκίστικη-μικροκομματική- κουτσομπολίστικη απορία.
Με τη διάλυση τη Βουλής, δε θα έπρεπε οι βουλευτές να επιστρέψουν τα αυτοκίνητα που τους παραχωρεί η Βουλή;
Το κόστος της ενοικίασης ή του leasing των βουλευτικών Lexus βαρύνει τη Βουλή το μεσοδιάστημα της προεκλογικής περιόδου; Τα καύσιμα; Τα ασφάλιστρα;
Σε περίπτωση που το κόστος το πληρώνει η Βουλή, νομίζω ότι μπαίνει και θέμα άνισου (για να μην πω αθέμιτου*) ανταγωνισμού με του άλλους συνυποψηφίους τους...

*τα κινητά τηλέφωνα; οι ατέλειες στην αλληλογραφία;

steve είπε...

Απόδειξη έχεις ότι βρίσκεται στα χέρια της κυρίας,απόδειξη έχεις ότι απείλησε τον αστυνομικό ηχητική να το ακούσουμε,όχι στη νοηματική για να λέει ο καθένας τα δικά του τα πράγματα είναι απλά,απέδειξε αν η κλήση είναι στα χέρια της κυρίας,και πες μας γιατί ο εντεταλμένος αστυνομικός την άφησε στην κυρία,γιατί περί εντεταλμένου πρόκειται.
Τουλάχιστον στο παρμπρίζ έπρεπε να την βάλει και όχι σε διερχόμενους περαστικούς.
Όσο για το αν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ η όχι δεν με ενδιαφέρει δικαίωμα σου νοήμων πολίτης όμως δεν είσαι διότι αν καταπιάνεσαι με τέτοια θέματα ενώ υπάρχουν σοβαρότερα,δικαιολογούν τα περί μη νοήμονος πολίτη,αλλά μου δίνεις να καταλάβω ότι πρόκειται περί ενός βολεμένου εγκάθετου της δεξιάς που μεταχειρίζεται τέτοιες μεθόδους για να σώσει τη θεσούλα του,οπότε τα περί ΠΑΣΟΚ αλλού εκεί που τα πιστεύουν πρόσεξε όμως μην το πιστέψεις και συ.
Για τον vladimiros έχω να του πω για του λυθεί η απορία,ότι προς το παρόν όλοι φέρουν την ιδιότητα του βουλευτή,και έχουν τα συγκεκριμένα δικαιώματα,αν δεν εκλεγούν την επόμενη των εκλογών παραδίδουν τα πάντα αυτό γίνεται για όλους τους εν ενεργεία βουλευτές δεν μπαίνει θέμα άνισου ανταγωνισμού όλοι τα ίδια δικαιώματα έχουν ανεξαρτήτως κόμματος.
Αυτά έχει η κοινοβουλευτική δημοκρατία τι να κάνουμε άλλος συμφωνεί άλλος διαφωνεί.
Εγώ προτιμώ να έχω δημοκρατία με όλα αυτά τα τρωτά που λες.
Τώρα εσένα μπορεί και να μην σου αρέσει η δημοκρατία και να είσαι θαυμαστής χουντικών μοντέλων του παρελθόντος οκ δικαίωμα σου.

Ανώνυμος είπε...

Μια κατάσταση στην οποία όλος ο κόσμος τη βλέπει ως το κλασικό σύνδρομο του ελληνάρα "Ξέρ'ς ποιος είμαι εγώ", εσύ - μέσα από τις κομματικές παροπίδες σου - την αντιλαμβάνεσαι ως σκηνοθετημένη επίθεση.
PS1: Ο διερχόμενος περαστικός που αναφέρεις είναι η κα Μαρία Κυριακού, σύζυγος του εν λόγω βουλευτή.
PS2: Πολύ εύκολα συμπεράσματα βγάζεις περί βολεμένων και χουντικών

steve είπε...

Το ποιος είμαι εγώ τον άκουσες να το λέει βεβαίωσε το με αποδείξεις εγώ από το βίντεο δεν άκουσα κάτι τέτοιο αν έχεις κάποιο βίντεο που να το πιστοποιεί ανέβασε το.
Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι έκθεση ιδεών και κριτική,καθώς και χαρακτηρισμοί δικοί σου.
Όσο για τον διερχόμενο περαστικό που λες ότι είναι η γυναίκα του που είναι το πρόβλημα,αν ισχυρίζεσαι ότι η κυρία πήγε να αποτρέψει το όργανο να κόψει κλήση,σε πληροφορώ και εσύ και εγώ και ο καθένας θα έκανε αυτή την προσπάθεια να αποτρέψει τον τροχονόμο να κόψει κλήση, απειλή όμως του στιλ ξέρεις ποιος είμαι εγώ στο όργανο ούτε είδα,ούτε άκουσα από το βίντεο οπότε μη το τραβάς από τα μαλλιά δεν βγαίνει.
Επίσης αν κατάλαβα καλά η κλήση παραδόθηκε στη γυναίκα του και αυτό μεμπτό είναι το θέμα είναι να πληρωθεί αυτό μπορείς να το αποδείξεις.
Τα συμπεράσματα περί χουντικών τα βγάζω από τα γραφόμενα σου και βεβαίως εύκολα αφού τόσο επιφανειακά και μίζερα αντιμετωπίζεις ορισμένα πράγματα που όμως καλώς η κακός είναι μέσα σε όρια που διέπουν τη δημοκρατία μας.

Ανώνυμος είπε...

αφου δεν βρίσκεις τπτ μεμπτο στη συμπεριφορά του, δε μενει τπτ άλλο από το να την ακολουθείς και εσυ, και το ίδιο ακριβώς να διδάξεις και στα παιδια σου. Και όλοι μαζί να καμαρώνετε το νέο υπουργο μεταφορών και επικοινωνιών

steve είπε...

Απόδειξη της συμπεριφοράς του του δεν είδα που τον μέμφεσαι.
Σου ζήτησα απόδειξη και μου απαντάς φιλολογικά.
Οπότε μάθε και συ στα παιδιά σου να καταδικάζουν κάποιο έτσι ελαφρά τη καρδία,εν ονόματι κάποιας υστερίας και κάποιων απωθημένων που μπορεί να έχεις

Ανώνυμος είπε...

θες αποδειξη της συμπεριφοράς του? Χρειάζεται απόδειξη για το ότι διπλοπάρκαρε σε πολυσυχναστο δρόμο εμποδίζοντας την κυκλοφορία? Χρειάζεται αποδειξη για το ότι η σύζυγος ανέφερε τη βουλευτική ιδιότητα του αυτοκινήτου στο αστυνομικό όργανο?
Τετοιους αλαζόνες στην εξουσία δεν χρειαζόμαστε. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

steve είπε...

Και εσύ και όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας έχουμε διπλοπαρκάρει,μη μου πεις όχι γιατί είναι υποκρισία.
Και τη έγινε που την ανέφερε η σύζυγος την ιδιότητα η κλήση κόπηκε ναι η όχι;
Έγινε καμία διάκριση;
Εκείνο όμως που δεν μας αποδεικνύεις και απαντάς άλλα αντί άλλων,είναι η απειλή στο όργανο αυτό το κάνεις γαργάρα δεν ζήτησα τις απόψεις σου αποδείξεις ζήτησα και δεν πήρα.
Αν κάποιος λες ότι είναι αλαζόνας το αποδεικνύεις με επιχειρήματα αυτά που λες δεν είναι επιχειρήματα αλλά προσωπικές σου απόψεις.
Για να φτάσεις σε ένα σαθρό δια ταύτα ότι είναι αλαζόνας μην τον ψηφίσετε και μαυρίστε τον.
Εντάξει μην τσιρίζεις υστερικά και να μην τον ψηφίσεις δεν έχασε η Βενετιά βελόνι κάνε ότι θές.

Ανώνυμος είπε...

Απέδειξέ μου ότι δεν είσαι βολεμένο τσιράκι του. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο "ρεπορταζ"....
το στέλνω στο ΓΑΠ
Αλίμονο αν ο κάθε "βουλευτής" μπορεί να χαρακτηρίζει την πολιτική ενός κόμματος.
Πιστεύει κανείς ότι ο Παπανδρέου είναι πολιτικός που θα επιτρέψει τέτοιες συμπεριφορές;

steve είπε...

Αυτός που καταγγέλλει πρέπει και να ξέρει να στηρίζει τις καταγγελίες του.
Αλλιώς γίνεται καταγέλαστος

Ανώνυμος είπε...

Βολεμένε, εθελοτυφλείς.

steve είπε...

Όταν δεν μπορούμε να απαντήσουμε κολλάμε μία ετικέτα λέγοντας βολεμένος κολλητός κλπ.
Σε πληροφορώ βολεμένος δεν είμαι χαμένος ναι,αλλά αυτό δεν με κάνει να τσιρίζω υστερικά,άλλο το ένα και άλλο το άλλο ξέρω να ξεχωρίζω καταστάσεις την πραγματικότητα από την υπερβολή.

Argos είπε...

Ρε Steve
είσαι το λιγότερο αστείος. Δεν διάβασες τίποτε, μα τίποτε. Η βλακεία σου δεν έχει όρια και είναι αήττητη. Γι' αυτό και αν δεν είσαι βολεμένος που σε κατηγορούν, θα σε βολέψουνε, περίμενε.
Γράφεις, κολλημένε, :
"Απλά ποιος ξέρει πόσες ώρες ξεροστάλιαζες εκεί που κάποτε ξεφορτίστικαν οι μπαταρίες σου και έγινε όλος αυτός ο τεχνικός χαμός που περιγράφεις."
Δεν διαβάζεις όμως στην αρχή ότι γράφω :
"Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι τους καφέδες μου τους πίνω σε συγκεκριμένα μαγαζιά. Είτε στο Emigre είτε στο Bliss. Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι βρέθηκα στο Bliss, έκατσα στο μπαρ και περιμένοντας τον καφέ άκουσα κορναρίσματα. "

Τυχαίνει, ο κόσμος που υπάρχει στα blogs να με ξέρει και να ξέρει κατά πόσο ισχύει ότι λέω. Εσύ δεν ξέρουμε ποιός είσαι.

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα άλλο ηλίθιο ισχυρισμό σου γιατί αν δεν είσαι βολεμένος είσαι κολλημένος.

Το γεγονός από μόνο του δεν είναι τρομερό. Αν το έκανες εσύ θα ήσουν ακόμα ένας ΜΑΛΑΚΑΣ.
Ο υπ. Βουλευτής, μέλος της επιτροπής Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ, προεκλογικά, απαγορεύεται να το κάνει ακόμα και αν του έρχεται. Αφαιρεί από τον αρχηγό του όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί για να πάρει την εξουσία.

Την εξουσία θα την πάρετε, την νοοτροπία θα την αλλάξετε; Εκεί είναι η ουσία και τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία

Καλή ψήφο

steve είπε...

Argos άρες μάρες κουκουνάρες λες.
Σού είπα δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και μου αραδιάζεις διάφορες ιστορίες με καφετέριες κλπ δεν μου λέει τίποτα.
Εκείνο που λέει είναι ότι παραδέχεσαι ότι πρόκειται για ένα μικρό γεγονός πράγματι που εσύ το έκανες σημαία για δικούς σου λόγους.
Εγώ μπήκα στον πειρασμό να αντικρούσω τους ισχυρισμούς λέγοντας,ότι έτσι όπως τα γράφεις καί όπως πας να τα αποδείξεις είσαι λάθος και δεν είναι ισχυρά τα στοιχεία σου.
Αν λοιπόν η κριτική είναι βλακεία τι να πω το μόνο που μπορώ να πω την κριτική και την αντίκρουση οι δικτάτορες την απαξιώνουν, που δεν έχουν κάτι και είναι κούφιοι από επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

όταν διπλοπαρκάρεις εσύ, είναι μικρό πράγμα (που, αν κρίνω απο τα λόγια σου και το μυαλό που κουβαλάς, το κάνεις συνέχεια, βολεμένε ελληναρα, εξουσία). Όταν διπλοπαρκαρει ο future minister of transportation, το θεωρείς το ίδιο? Εισαι για λύπιση, τέτοιοι πολιτικοί σου αξίζουν, τσιράκι. Η δική σου κριτική δεν είναι βλακεία, απλά ειναι κατευθυνόμενη, γιατι είσαι αχυράνθρωπος και ζεις 25 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

τζαμπα το κουστουμι.... θα του πάρουν και το lexus...

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Ήρθε και η κλήση που περίμενες, αλλά από αλλού. Κλήθηκε για να αναλάβει τη Γενική Γραμματεία Μεταφορών στο υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων αφού ο Γιώργος Παπανδρέου τον επέλεξε με την διαδικασία της επιλογής βίντεο μέσω διαδικτύου

Rodia είπε...

Εύστοχο σχόλιο Κατερίνα:)
Με πρόλαβες!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμος 5/10/09 10:26 πμ

τζαμπα η χαρα σου...!

η φυσιολογικοτερη εξελιξη rodia. Υπευθυνος για μεταφορες & επικοινωνιες, εισηγητης ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ και τωρα ΓΓ στο υπουργειο. Τα πτυχια δεν αποδεικνυουν διοικητικες ικανοτητες. Αν εχεις σπουδασει θα στο εχουν μαθει...!

Ανώνυμος είπε...

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το Αγρίνιο η συμπεμπυκνωμένη λαϊκή σοφία λέει: "Είδε ο ξεβράκωτος(άβρακος) βρακί και από τη χαρά του χέστηκε!!
Αυτό έπαθε αυτός ο βουλευτής! Είχε και στη Χαλάστρα Lexus? Δείτε βλέμμα που έχει στις φωτό στο site του και βγάλτε συμπέρασμα!
Κι όμως τον ψήφισαν!!!!

Ανώνυμος είπε...

1)Ο αλλος λεει: "πως ειναι ετσι στις φωτο", " πως τον ψηφιζουν" κτλ

Ελεος ρε απιστευτε. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. δηλαδη εσυ κρινεις καποιον επειδη δε σου αρεσει το βλεμμα του; τι να σου πω τοτε. Αν σε χαρακτηρισει καποιος 'βαλτό' θα εχει αδικο;

αν ειναι να κρινουμε καποιον με βαση την εμφανιση τοτε ο Παπανδρεου θα ηταν πλανηταρχης!

2)Αυτο τι ειναι; http://www.tsiokas.gr/?p=2037

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφη από το site του:

(Για την ενημέρωση σας )

Είναι αλήθεια ότι το Σάββατο 26/9 κάτω από την πίεση του χρόνου, της προεκλογικής έντασης και μιας επείγουσας συνάντησης, στην οποία είχα καθυστερήσει, στάθμευσα το αυτοκίνητο μου σε σημείο που δεν επιτρέπεται. (Διπλοπαρκάρισμα).
Καθυστέρησα περίπου 15 λεπτά και δημιούργησα πρόβλημα. Αποδέχτηκα την παράβαση που βεβαίωσε ο αστυνομικός, πήρα την κλήση όπως οφείλει κάθε πολίτης και πλήρωσα άμεσα το πρόστιμο(στα ΕΛΤΑ με αρ.λογ.απ.1730344 -352/28/09/2009).
Κατά τα λοιπά, δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε μια αντιπαράθεση συκοφαντιών.

babis italo είπε...

εγω παλι πιστευω οτι ειδικα "αυτοι"
επρεπε να πληρωνουν τα τριπλασια στις παραβασεις