16 Μαΐου 2009

Καλώς τα τα παιδιά τα δικά μας

Πολλές φορές, με τον τρόπο που είναι γραμμένα τα ονόματα των υποψηφίων δεν αναγνωρίζουμε παλιούς γνωστούς. Έτσι και σ' αυτή την περίπτωση, η λίστα των υποψηφίων του ΛΑΟΣ, εκτός από το όνομα του κ. Κολοκοτρώνη, γνωστού παλιομοδίτη δημοσιογράφου του TV100, δεν μου φάνηκε γνωστή. Μέχρι που διάβασα αυτό και κατάλαβα ποιά είναι η Σουλτάνα Κυριακίδου, αθλήτρια στίβου.

Μερικά χρόνια πιό πίσω την ήξερα σαν Δρ. Τάνια Κυριακίδου, πρόεδρο της καταναλωτικής οργάνωσης ΕΚΑΤΟ. Για την κυρία άκουσα διάφορα, ότι η οργάνωσή της ήταν στα δικαστήρια με μια άλλη αντίστοιχη, ότι πρόσκεινταν στην ΝΔ. Δεν μ' ενδιέφερε, θα μπορούσε να είναι απλές φήμες. Αυτό που μ' ενδιέφερε ήταν ο δημόσιος λόγος της.

Η κυρία Κυριακίδου είχε μια σειρά από εμφανίσεις με, κατά την άποψή μου, αμφιβόλου προέλευσης, έρευνες για το Internet, σε όλα τα τοπικά μέσα. Οι δυο τοπικές εφημερίδες, άκριτα, κατά την προσφιλή μέθοδο των επαγγελματιών που δουλεύουν σε αυτές, αναδημοσιεύανε συχνά πυκνά τα αποτελέσματα των ερευνών της χωρίς να κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των. Εκείνη την εποχή μαζί με τον Όνειρο, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Παρακολουθήσαμε εκδηλώσεις της, κάναμε ερωτήσεις, γράψαμε. Ψάξαμε να μάθουμε τι διδακτορικό είχε, τελικά βρήκαμε ότι είχε να κάνει με διαφημιστικές καμπάνιες, πρόεδρος καταναλωτικής οργάνωσης. Ψάξαμε την σχέση της με το Safer Internet. Απορούσαμε τότε πως μιά οργάνωση αποτελούμενη από μέλη που δεν είχαν σχέση με την παιδαγωγική και το διαδίκτυο μπορεί να αναδεικνύεται σε εθνικός κόμβος ευρωπαϊκού έργου (Μάρτιος 2005) για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο. Απορούσαμε πως, παραμονές κάθε συνεδρίου της το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να έχει συλλήψεις για παιδική πορνογραφία στο Internet, τώρα κάτι καταλαβαίνουμε.

Κάποια στιγμή παρακολούθησα μια εκδήλωσή της, ένα συνέδριο (διεθνές ντεμέκ) για λογαριασμό τοπικής εφημερίδας. Έγραψα ότι είδα και, από ότι έλεγαν, έχασε επιδότηση από το ΥΠΑΝ εξ' αιτίας του κειμένου.

Αργότερα την έχασα, άλλαξα δουλειά και κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια μου ένα δελτίου τύπου από το ΚΘΒΕ όπου την εμφάνιζε σαν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Ρωτώντας κάτι φίλες μου στο ΚΘΒΕ, μου το επιβεβαιώσανε και μου είπανε ότι ταυτόχρονα κάνει δημόσιες σχέσεις και για κανά δυο μεγάλα μαγαζιά-καφέ της πόλης. Το επόμενο νέο που έμαθα ήταν η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.

Τελικά το αβγό του φιδιού το πολεμάει ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί. Την εποχή, που μέσα από τα ψηφιακά θέματα κάποιοι προσπαθούσαν να αποκαλύψουν τι δουλειά κάνουν και πως κινούνται κάποιοι, αυτοί που υποτίθεται ζούσαν στον πραγματικό κόσμο και είχαν σαν δουλειά τους το να αποκαλύπτουν και να πολεμάνε τέτοια φαινόμενα, τους δίνανε βήμα κατ' απαίτηση των εργοδοτών τους. Ελπίζω τώρα να μην πάνε να βγουν από πάνω.

12 Μαΐου 2009

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Κατά σειρά στο ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι/ες είναι:

1. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης από το 1998, δημοσιογράφος, συγγραφέας, νομικός, στέλεχος του οικολογικού κινήματος από το 1975

2. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, Προεδρεύουσα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πράσινων στη Βουλή της Βιέννης και Αναπληρωματική Πρόεδρος των Πράσινων της Αυστρίας. Με μάστερ Γλωσσολογίας και επιλεγμένων θεμάτων Ψυχολογίας

3. ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Xημικός-Περιβαλλοντολόγος, από τα ιδρυτικά στελέχη του οικολογικού κινήματος στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε θέματα ανακύκλωσης, προστασίας των ακτών και της θάλασσας, εκπαίδευσης για τη βιωσιμότητα, πράσινης πολιτικής.

4. ΔΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, Δικηγόρος, νομικός Περιβάλλοντος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Ένωσης Καταναλωτών Βιολογικών Προϊόντων» (Β.Ι.Ο.Ζ.Ω.), Ιδρυτής της ΜΚΟ «Αττική-Περιβάλλον S.O.S.», Ιδρυτικό στέλεχος της Ομοσπονδίας Καταναλωτικών Οργανώσεων Ελλάδας.

5. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΤΑΣΟΣ, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, κλίματος. με μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc στα Οικονομικά και την Πολιτική της Ενέργειας. Έχει εργαστεί στο χώρο των ΑΠΕ και σε θέματα προστασίας του κλίματος

6. ΜΥΡΙΒΗΛΗ ΛΕΝΙΩ, Λέκτορας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιου Αιγαίου. Με διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Columbia, της Νέας Υόρκης, στην Κοινωνική Ανθρωπολογία.

7. ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ, Μουσικοσυνθέτης-κιθαριστής.

8. DALY ROSS, Ιρλανδικής καταγωγής Μουσικοσυνθέτης, Ιδρυτής και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μουσικού Εργαστηρίου «Λαβύρινθος».

9. ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ, Οικονομολόγος, έχει επαναπατριστεί από την Αλβανία, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μεταναστριών Β. Ελλάδας. Έχει βοηθήσει και συνεργαστεί με την Ομόνοια και το Κόμμα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

10. ΣΤΑΜΕΛΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Οικονομολόγος, με έντονη οικολογική δραστηριότητα στην Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, δραστήριος στο Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων.

11. ΤΣΙΡΩΝΗ ΝΑΤΑΣΑ, Αρχιτέκτων-Πολεοδόμος, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην Κοινωνιολογία του Αστικού Χώρου.

12. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Νομικός-Ιδιωτικός υπάλληλος, στέλεχος του οικολογικού κινήματος, δραστηριοποιείται σε θέματα βιώσιμων μεταφορών, δικαιωμάτων πεζών και ποδηλατιστών

13. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ, τακτικός καθηγητής Πανεπιστημίου (ΑΠΘ), στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης-ΤΕΠΑΕ, πρόεδρος Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης.

14. ΟΛΓΑ ΚΗΚΟΥ, Κοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ σε θέματα κοινωνικής αλλαγής και στα κοινωνικά κινήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στα κινήματα της δεκαετίας του ’60. Στέλεχος ΜΚΟ σε Ελλάδα και Αμερική.

15. ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ, Dr Χημικός Μηχανικός του ΑΠΘ, αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, πρόεδρος Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, 3 φορές Δημοτικός Σύμβουλος (τις δύο με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης).

16. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Οικονομολόγος, μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων, στέλεχος του καταναλωτικού κινήματος

17. ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Στέλεχος περιβαλλοντικών οργανώσεων (Μέλος του Συμβουλίου της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και πρώην πρόεδρός της. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων).

18. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑ, Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο «Περιβάλλον και Ανάπτυξη». Συμμετέχει ενεργά σε κινήσεις πολιτών (για τη διάσωση της Βίλας Ζωγράφου, για τον Υμηττό κα).

19. ΚΑΤΣΑΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Δρ Οικολογίας-Βιολόγος, ειδικός σε θέματα διαχείρισης υγροτόπων και προστατευόμενων περιοχών. Του απονεμήθηκε το περιβαλλοντικό βραβείο Goldman για τη συνεισφορά του στην προστασία της Πρέσπας. Στέλεχος περιβαλλοντικών οργανώσεων.

20. ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ ΛΥΔΙΑ, βραβευμένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, καλλιτεχνική διευθύντρια στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, στο Κέντρο Μουσικού Θεάτρου Βόλου και στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας. Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με τους «ΔΕΣΜΟΥΣ» της Ασπασίας Παπαθανασίου, το Εθνικό Θέατρο, το «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν, το «Θέατρο Πολιτεία» και τη «Νέα Σκηνή» του Λευτέρη Βογιατζή.

21. ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τα τελευταία 30 χρόνια. Πολιτεύεται ως ενεργός πολίτης.

22. ΝΙΕΡΑΤ ΣΟΥΧΑΝΤ, Φιλόλογος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της παλαιστινιακής παροικίας της Ελλάδας και υπεύθυνη μορφωτικών υποθέσεων της παροικίας.

Δείτε αναλυτικά στοιχεία για τα βιογραφικά, φωτογραφίες των υποψηφίων, την εκλογική διακήρυξη, το κοινό Μανιφέστο των Ευρωπαίων Πράσινων καθώς και τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων για τις ευρωεκλογές στην εκλογική μας ιστοσελίδα

http://eurelec.ecogreens-gr.org/

Ψηφοδέλτιο ΛΑΟΣ

Με ένα όνομα έκπληξη, τη Νίκη Τζαβέλλα, τέως βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ και πρώην επικεφαλής της διοίκησης του ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων είναι:

- Νίκη Τζαβέλλα, επικεφαλής Οικονομικών, πρώην βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ.

- θανάσης Πλεύρης, δικηγόρος.

- Νίκος Σαλαβράκος, δικηγόρος.

- Άγγελος Κολοκοτρώνης, δημοσιογράφος

- Χαράλαμπος Καραθάνος, φαρμακοποιός.

- Άρτεμις Τσικνιά, γιατρός.

- Ανέστης Χαριτάντης, δικηγόρος.

- Παύλος Αλπίνης, δικηγόρος.

- Ελένη Αξιόγλου, δικηγόρος.

- Γιάννης Παναγιωτακόπουλος,στέλεχος επιχειρήσεων και πρόεδρος της Νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ.

- Γεώργιος Ρούσσος, οικονομολόγος.

- Ευαγγελία Δέσκα, δικηγόρος.

- Ιωάννα Μπαζντιάρα, βιολόγος.

- Ιωάννης Φαλκονάκης, επικοινωνιολόγος.

- Σουλτάνα Κυριακίδου, αθλήτρια στίβου.

- Παναγιώτης Καράμπελας, πολιτικός επιστήμονας.

- Σπυρίδων Ελευθερίου, αγρότης.

- Βασίλειος Τσάτσαρης, οικονομολόγος.

- Παναγιώτης Αρώνης, πιλότος Ολυμπιακής Αεροπορίας.

- Αθηνά Κρεμμύδα, φυσιοθεραπεύτρια.

- Δημοσθένης Ευσταθίου, φαρμακοποιός.

- Γεώργιος Γεωργίου, πρέσβης επί τιμής (νυν ευρωβουλευτής ΛΑ.ΟΣ).

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Της 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ

1. ΧΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ

2. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

3. ΠΑΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ευρωβουλευτής

4. ΜΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ηθοποιός

5. ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΠΑΝΟΣ, Οικονομολόγος

6. ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, οικολογικός χώρος, Πολίτες κατά του

Λιθάνθρακα, κίνημα Ασωπού

7. ΘΕΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, πρ. ευρωβουλευτής, πρ. Γεν. Γραμμ. ΓΣΕΕ

8. ΝΤΙΛΕK ΧΑΜΠΙΠ, Κοινωνιολόγος, Θράκη

9. ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, συγγραφέας

10. ΤΑΧΤΑΛΙΔΟΥ ΝΤΙΝΑ, συνδικαλίστρια, πρόεδρος συνδικάτου Ιματισμού-

Κλωστοϋφαντουργίας Β. Ελλάδας και αντιπρόεδρος

σωματείου εργαζομένων ΜΙΝΕΡΒΑ

11. ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, οδηγός δικύκλου (courier)

12. ΦΩΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ, Πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

σωματείου εργαζομένων με Stage

13. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Αγρότης, Λάρισα

14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ, δικηγόρος, ειδική στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο

Ανθρώπινα δικαιώματα, Πρόεδρος της

Επιτροπής Νέων Ποινικολόγων της

Διεθνούς Ένωσης Ποινικού Δικαίου

15. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, Γιατρός, πανεπιστημιακός, Γιάννενα

16. ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΝΑΝΤΙΑ , γιατρός, αντιρατσιστικό κίνημα, Πάτρα

17. ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ, συνδικαλιστής, Ιταλός

18. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ , Σωματείο ΟΛΠ

19. ΠΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ηθοποιός

20. ΡΙΣΜΑΟΥΪ – ΣΙΝΟΓΛΟΥ ΝΟΡΜΑ, Ιδιωτική υπάλληλος , Παλαιστίνια, μέλος του συλλόγου Alawda

21. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ , Πανεπιστημιακός

ΚΑΝΤΙΤΖΑ ΣΑΝΚΟ , Μετανάστρια β΄ γενιάς, σπουδάστρια - Δεν έχει αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια

Επειδή μιλάμε για Ευρωεκλογές

Λέω να στείλω μερικές γερμανικές αφίσες, ώσπου να έρθω εκεί και να ασχοληθώ με τις δικές μας. Έτσι για να μην αφήσω μόνο του τον ΆΝεμο.

Οι αριστεροί με συνθήματα

Οι αριστεροί με πρόσωπο (Μα τη μανία να βάζουν τις αφίσες όπου έχει σήματα;)

Το SPD με τον δικό του (Τελικά το έχουν τα σοσιαλιστικά κόμματα, γαμάτους φωτοσοπίστες, ούτε ένα μπιμπίκι ο τύπος!!!)

Της Αγγέλας το μαγαζί, με σύνθημα.

Και αυτός της Αγγέλς είναι αλλά δεν βγάζω τι λέει, ο Ευρωπαίος -Δήμαρχος; Ο Φτερωτός Δήμαρχος; Δεν βγαίνει άκρη.

Την έβγαλα γιατί είναι γυναίκα και Δρ!!! (είμαι κομπλεξικός) κατά τα άλλα μάλλον φίλη της Αγγέλας είναι...

Και τελευταίοι αλλά όχι ιδρωμένοι....

Αυτό που θέλει να γίνιε ο Τρεμόπουλος όταν μεγαλώσει. Τα δικά μας όταν έρθω από κοντά.

11 Μαΐου 2009

Τι θα γίνει με τους spammers;;;

Απίστευτο και απαράδεκτο spamming από Γραφείο Τύπου ΟΝΝΕΔ !

Μάθαμε τώρα τις νέες τεχνολογίες και τα social media (Τρομάρα μας!) και βάζουμε και στα λάχανα!

Ασε τη γριά, τι έχει πάθει!

Κλείσαμε τη Βουλή

Εμπρός να κλείσουμε ΚΑΙ το Ευρωκοινοβούλιο!!!

Μπορούμε!!!


>>>ΜΟΝΟ ΤΟ 1984 ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Η θυροκόλληση της παραγραφής

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Ο σημερινός ευρωβουλευτής κ.Θανάσης Παφίλης είναι ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ και τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο επίσης ευρωβουλευτής κ.Γιώργος Τούσσας και την τρίτη θέση ο κ.Μπάμπης Αγγουράκης.


Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε ότι η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος αντιστοιχεί στις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, αντιστοιχεί επίσης, όπως είπε, στην κοινωνική, ηλικιακή και την πολιτική συνεργασία και συμμαχία του κόμματος.

Η κ.Παπαρήγα, αναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις είπε ότι τα σκάνδαλα είναι το καταφύγιο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που δεν θέλουν να πουν την αλήθεια, αλλά να σώσουν το σύστημα, να σώσουν την καπιταλιστική αγορά και στη στρατηγική των μονοπωλίων.
Είναι η εύκολη λύση πρόσθεσε, το κουτσομπολιό, η αγιοποίηση ή το ρίξιμο στο βούρκο των προσώπων ώστε να μείνει ανέπαφο το σύστημα. Είναι τελικά η εύκολη λύση να κατηγορεί ο ένας τον άλλο για κομματισμό, ρουσφετολογία και παιχνίδια εξουσίας.

Η γγ του ΚΚΕ είπε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί σήμερα κατά τον καλύτερο τρόπο να εκφράζει ένα ευρύ φάσμα εργαζομένων ενώ υπογράμμισε ιδιαίτερα την αξία της συμμετοχής στις ευρωεκλογές.
Η ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης, σημαίνει πράσινο φως για νέα μέτρα, ανεξάρτητα για το ποιος θα είναι στην κυβέρνηση, η ψήφος σε άλλα κόμματα είναι πολιτικά χαμένη όχι γιατί είναι μικρότερα κόμματα, αλλά για την πολιτική τους στάση και πράξη.

Η κ.Παπαρήγα είπε χαρακτηριστικά ότι ο ΛΑΟΣ είναι έτοιμος να βάλει στη ζυγαριά ανταλλάγματα παίζοντας το παιχνίδι του εκβιασμού ποιο από τα δύο κόμματα τον έχει ανάγκη.
Είναι κόμμα βαθύτατα αντιδραστικό με ήπια συμπεριφορά απέναντι στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ με τη μέθοδο της συκοφαντίας εναντίον των άλλων πιο ειδικά του ΚΚΕ.

Ανάλογη στάση, είπε είναι των Οικολόγων που αναθέτουν στα μονοπώλια την "πράσινη ανάπτυξη". Για το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι κόμμα παντός συνθήματος που πηγαίνει δεξιά όταν το κίνημα πέφτει και υιοθετεί αριστερή φρασεολογία όταν το κίνημα ανεβαίνει.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Παυλίδη, σήμερα στη Βουλή, η κ.Παπαρήγα είπε ότι "από τη στιγμή που τα λευκά δεν θεωρούνται ψήφος κατά, η κυβέρνηση μπορεί να βγει τυπικά αλώβητη, ουσιαστικά όμως έχει πρόβλημα", εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει για πολύ και διερωτήθηκε μάλιστα αν θα αντέξει μέχρι Σεπτέμβρη, Οκτώβρη.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ έχει ως εξής:

1. Θανάσης Παφίλης

2. Γιώργος Τούσσας

3. Μπάμπης Αγγουράκης

4. Μανώλης Συντυχάκης

5. Λέττα Μεθωνιού

6. Παναγιώτης Απέργης

7. Γιώργος Γκικόπουλος

8. Αννα Γρηγοριάδου

9. Αντώνης Κατσάς

10.Ρίζος Μαρούδας

11.Μπάμπης Μαυροθαλασσίτης

12.Πασχάλης Αδάμ Μολυβδάς

13.Αλεξάνδρα Μπαλού

14.Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου

15.Μάκης Παπαδόπουλος

16.Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος

17.Γιώργος Πέρρος

18.Γιάννης Τασιούλας

19.Αγγελος Τζέκης

20.Φανή Τρέλλη

21.Γιώργος Μαργαρίτης

22.Κώστας Δρούτσας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ξεκινάμε;;;

Η προεκλογική περίοδος άνοιξε!

Καθαρίστε τα "δίκαννα" και Πάμε!