26 Σεπτεμβρίου 2009

στα δύσκολα, παρμπριζάκι

Χτες λέγαμε για την σχεδόν μη ρυπογόνα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα μια βόλτα στο κέντρο μου έδωσε τις εξής εικόνες. Πολύς κόσμος να βγαίνει από το Ολύμπιον όπου είχε συγκέντρωση ο κ. Βούγιας, για να είμαι ειλικρινής δεν παρατήρησα ούτε αφίσσες ούτε flyers, τουλάχιστον έξω από το Ολύμπιον. Στο Ble της Ερμού παρατημένα στην είσοδο φυλλάδια του κ. Ρομπόπουλου, υποψήφιου Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.



Στο bliss απέναντι, στην Ερμού ένα καταπληκτικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, που θα γίνει ξεχωριστό post όταν σηκωθούνε τα video στο youtube. Τέλος φεύγοντας, πάνω στην Μητροπολίτου Ιωσήφ έπεσα στο παρμπριζάκι του κ. Θωμόπουλου.

Δεξιά ανεβαίνοντας



αλλά και αριστερά



Ξαναλέω γι' αυτά τα φαινόμενα, δεν μπορεί να φταίει το ΠΑΣΟΚ ή ο ΓΑΠ. Άλλο τι θέλεις και άλλο με ποιόν πας να τα εφαρμόσεις. Τα post αυτά αποτελούνε επισήμανση και προσπάθεια βοήθειας για έναν διαφορετικό τρόπο εκλογών. Παρ' ότι δεν ψηφίζω και ούτε θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, εύχομαι η πρωτοβουλία του ΓΑΠ να ακολουθηθεί και από τα άλλα κόμματα. Πρώτα όμως θα πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ.

1 σχόλιο:

Oneiros είπε...

Για να μην ξεκινήσω καινούριο post για το ίδιο θέμα, ορίστε κι ένα σύντομο φωτορεπορτάζ για την εκλογορύπανση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό δρόμο της πόλης:

Ρομπόπουλος,
Τριαρίδου,
Μαγκριώτης,
Αργυριάδης

Το φωτορεπορταζ το εκανα σε 7' στη γειτονια μου, στο δρομο για καφε. Αξιολογη η δεσμευση του ΠΑΣΟΚ αλλα χρειαζεται επιβολη.