22 Οκτωβρίου 2006

ΡεύσειςΔεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα το περίφημο συντριβάνι στη Ναυαρίνου τόσο "χαρούμενο". Πίδακες παντού. Δεν τσιγκουνευόμαστε το νερό, κι ας έβρεχε χτες.

Λες ο Ατσαλάκωτος να άρχισε ήδη το πάρτι;

6 σχόλια:

Oneiros είπε...

Όντως, το Maneken Pis έπαθε ακράτεια χθες από την ανυπομονησία του για το θρίαμβο του τέως Ατσαλάκωτου. Επίσης σήμερα είδα πρώτη φορά συνεργεία του Δήμου να κλαδεύουν δέντρα Κυριακάτικα. Αλλά η επικίνδυνη ουλή στο πεζοδρόμιο της Σβώλου παραμένει ακόμα, μετά από 3 εβδομάδες...

maroulitaaa είπε...

η γειτονιά μου έχει να δει γεμάτο κάδο από τη Δευτέρα που πέρασε. Και δυο φορές τη μέρα τους αδειάζουν άμα λάχει. Μόλις γύρισα από την ψήφο και - απίστευτο κι όμως αληθινό! - το καλάθι στο παραβάν που ψήφισα ήταν γεμάτο ψηφοδέλτια του Ατσαλάκωτου. Αλλά δεν είδα και λευκά...Χμμμμ...Από την άλλη δεν είχε καθόλου κίνηση. Μάλλον ζω στη φωλιά των αριστερών της Θεσσαλονίκης!

Panikas είπε...

Μα ο τέως Ατσαλάκωτος έχει ήδη εκλεγεί και δεν το λέω εγώ, το λέει ο τόμος για το Νομό Θεσσαλονίκης που μοιράζει σήμερα το Βήμα. Το κεφάλαιο "Προσωπικότητες" κλείνει ως όφειλε με τα βιογραφικά του Πανίκα και του Ατσαλάκωτου Λαϊκού (σελ. 381) για τον οποίον καταλήγει:"...εξελέγη δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αξίωμα στο οποίο επανεξελέγη το 2002 και το 2006".
Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και το άρχισε...
Επι τη ευκαιρία....
Ευχαριστούμε θερμά το Πασοκ και ειδικά τον κ. Καστανίδη και την ομάδα του, που εκαναν τα πάντα για να μήν υποστηρίξει το Πασόκ την υποψηφιότητα Μπουτάρη, καθώς και τον κ. Γεωργιο Παπανδρέου τον Βου, αυτόν τον vitual ηγέτη, που δεν καταδέχτηκε, ως Loui xv να δεχθεί εις ακρόασιν καποιον που έλαβε το 16% των πολιτών αυτής της πόλης.
Θερμές επίσης ευχαριστίες στον Συνασπισπό και ειδικά στην ανωνυμη ομάδα που προωθησε την καταμέτρηση των κυάμων παρα τις σχετικές εκκλήσεις απο παλαιούς του χώρου στη Θεσσαλονίκη.Η συμμετοχή τους στη διακριση του ποιο ειναι το πολιτικό πρόβλημα κάθε τόπου αλλα και γενικά της χωρας απεδείχθη για μια ακόμα φορα καθοριστική!!!
Θα πρέπει όλους αυτούς να τους θυμόμαστε μέχρι το 2010 που θα τρώμε στη μάπα τον ατσαλάκωτο και ιδίως κατα τα έτη 2007 ή 2008 που θα έχουν πάλι την ανάγκη μας...

IRQueen είπε...

Όκέυ, οκέυ, παίδες, το πατρικό μου είναι μέσα στο κέντρο, ας πούμε ότι πιο κεντρικά δεν γίνεται, και δεν είναι σε μεγάλο άξονα, αλλά σε μικρό στενό δρομάκι. Σκουπιδιάρικά από καιρό περνάνε και τα ΣΚ αλλά και μεσημέρι, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Μπορεί πολλές υπηρεσίες μέσα στον δήμο να μην λειτουργούν καλά, αλλά η συγκεκριμένη και στην συγκεκριμένη γειτονιά φυσάει.

好文 είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優