14 Οκτωβρίου 2006

Πάμε μπροστάΠαρά λίγο να μου ξεφύγει, μια και είχαμε χάσει το υλικό. Ο Όνειρος το βρήκε και νάτη λοιπόν.
Αναρωτιόμουν τόσο καιρό για τα λεφτά που σκορπάνε οι διάφοροι υποψήφιοι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι. Απορούσα, για όσους τα "χώνανε" χοντρά, από που περιμένουν να βγάλουν.

Η απορία μου έγινε μεγαλύτερη όταν βρήκα το υλικό της κυρίας Κόντης Έλενας. Είναι ψώνιο ή το να είσαι διαμερισματικός σύμβουλος, εξασφαλίζει το μέλλον σου; Σας ρωτάω, έχετε ποτέ "σταυρώσει" διαμερισματικό σύμβουλο; Αυτό είναι το ένα σκέλος της απορίας μου. Το άλλο για την συγκεκριμένη υποψήφια έχει να κάνει με το πόσο αγράμματη είναι.

Το κυρίαρχο σύνθημά της, το μοτο της αναφέρεται στην δύναμη της Νιότης της, που προφανώς είναι κάτι το διαφορετικό μια αναφέρεται σαν "Νιώτη". Για να μας αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει την πόλη, τουλάχιστον την γραμματική της, συνεχίζει στο βιογραφικό της όπου μας ενημερώνει ότι "... το 2005 διπλωματούχος κατάρτησης ΙΕΚ δικτύων Η/Υ".


Δεν ξέρω τι βαθμό θα έπαιρνε αν κάναμε διαγωνισμό ομορφιάς υποψηφίων, αλλά ξέρω ότι θα έβγαινε πρώτη αν κάναμε διαγωνισμό ανορθογραφίας.

2 σχόλια:

ttallou είπε...

O συνδΙασμός της Αράπογλου τι σου λέει;

IRQueen είπε...

Συγνώμη κύριοι... η δεσποινίδα έδωσε το κινητό της ακριβώς για τέτοιου είδους σχόλια [τυπογραφικά λάθη, ορθογραφικά λάθη, ορογραφικά λάθη!]

Πάντως έχω απορία, είδε κανείς διευθυνση εμαιλ σε μπροσούρες υποψηφίων;