01 Οκτωβρίου 2006

Οι Γυρολόγοι

Αβάδιστα υποψήφιος αναζητά παράταξη για να διαφημίσει τον εαυτό του και την δουλειά του. Αν καταφέρει και βγει ίσως την επόμενη φορά ανεβάσει τον πήχη. Τηλ. 8009003000800.Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς τον υποψήφιο της κας Αράπογλου, αν ήθελε να είναι κακοήθης. Η αλήθεια για τον κ. Φωτιάδη είναι ότι έχει περάσει από παρατάξεις και παρατάξεις πριν βρεθεί στην κα Αράπογλου.

Το 1998 κατέβηκε με τον Ατσαλάκωτο, απέτυχε.
Αργότερα έγινε μέλος του νεοσυσταθέντος ΚΕΠ του Αβραμόπουλου.
Όταν αυτός το διέλυσε το κόμμα, ο κ. Φωτιάδης μαζί με έναν πασοκογενή παράγοντα του ΚΕΠ βγαίνανε στην εκπομπή του Στρατάκη στο BEST του γνωστού Χρηστίδη διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους ότι το κόμμα δεν είναι του Αβραμόπουλου αλλά των οπαδών και ότι αυτοί θα το συνεχίσουν.
Λίγο αργότερα ο κ. Φωτιάδης βρέθηκε στον συνδυασμό του Βούγια (2002), αφού όπως λένε οι κακές γλώσσες πέρασε από τον Ατσαλάκωτο που τον έστειλε.
Ενδιάμεσα αλλά και μετά από τις εκλογές βρέθηκε πολλές φορές καλεσμένος του Στρατάκη, πέρασε με δική του, πολιτική, εκπομπή από το ΩΜΕΓΑ και τώρα με την Χρύσα.

Οι φωτογραφία του κλασσική από το 2002 με την τσαντούλα και με την ιδιότητά του "Διευθ. Εκπαιδευτικού Ομίλου ΠΛΑΤΩΝ". Ο εκπαιδευτικός όμιλος είναι η δουλειά που του άφησε ο πατέρας του, πράγμα όχι απαραίτητα κακό.


Ακόμα και η ιστοσελίδα στο διαφημιστικό του είναι του εκπαιδευτικού οργανισμού του οποίου είναι ιδιοκτήτης. Περνάει σαν έξοδο του φροντιστηρίου;

25 σχόλια:

Dark Angel είπε...

Πάντως το εντυπάκι όπως το βλέπω έχει ξεπεράσει σε κακογουστιά και βλαχομπαροσύνη ακόμη και τον βασιλιά της βλαχιάς τον Ατσαλάκωτο Τον Μέγα. Κάποια στιγμή θύμισέ μου να αναλύσω το συγκεκριμένο μνημείο της απόλυτης ασχετοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχει γίνει πολλές φορές φασαρία με τους διανομείς των καρτελακίων του στο Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ. Κάποιος να τον σταματήσει!!!

Tero είπε...

Μα πραγματικά, έχει δίκιο ο black pearl, και όχι μόνο στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, αλλα και σε όλα τα announcement boards ου πανεπιστημίου. Έλεος πια αυτή η πόζα με το ξίνο χαμόγελο και τον χαρτοφύλακα στο χέρι, έχει στοιχειώσει όλο το πανεπιστήμιο...

Tero

Oneiros είπε...

Καλά, είναι τραγικός ο τύπος. Περιττό να πω ότι κι εγώ, ως φοιτητής, I hated his guts για το κακόγουστο χαρτο-σπαμ με το οποίο φλόμωνε το πανεπιστήμιο. Αφού όμως τον ανεχτήκαμε τόσα χρόνια, επόμενο ήταν να σπαμάρει και την πόλη ολόκληρη, κάποια στιγμή.

PsyxiatroZ είπε...

oneiros αυτό το χαρτο-spam αλλά "πλάτων" που αναφέρεις συνεχίζει να φλομώνει την θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο. Πρόσθεσε και Σίνδο μεριά. Να του μπουν στον κώλο όλα τα δέντρα που κόπηκαν για να διαφημιστεί η σκατόφατσα του.

Ανώνυμος είπε...

Να χτυπήσει το τηλέφωνο του σπιτιού σας και να ακούσετε μαγνητοφωνημένο μήνυμα από τον κύριο σας έτυχε?

Ανώνυμος είπε...ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΝΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΗΘΗΣ. ΔΙΟΤΙ, ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 1998 ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΜΩΣ, Ο κ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΕΤΥΧΕ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΤΕ.


ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΥΓΙΑΣ-ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ. ΠΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΥΟ? Α, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?


ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ? ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ?


ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ «ΕΣΤΕΙΛΕ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Μ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΤΟΣΗ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «…ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ BEST ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ» (ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ)? ΝΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Σ’ΑΥΤΟ?), ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΩΜΕΓΑ TV (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ, ΟΜΩΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΣΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΣΑΝΤΑ (ΦΟΒΕΡΟ!!!) ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?), ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΠΕΡΝΑ ΣΑΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ? ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24€ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ.


ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ «PSYXIATROZ» ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ : «ΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ». ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΡΘΕ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Argos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, πιθανότατα κ. Φωτιάδη ή συγγενή πρώτου βαθμού,
α) χαιρόμαστε που ανακαλύψατε το post 7 χρόνια μετά

β)Τόσα χρόνια και ακόμα δεν μάθατε ότι στο Internet δεν γράφουμε με κεφαλαία
γ)ο κ. Φωτιάδης δεν εκλέχτηκε ποτέ οπότε να μου επιτρέψετε να θεωρώ ότι δεν πέτυχε
δ) οκ. Φωτιάδης έχει αλλάξει τουλάχιστον 3 κόμματα, μια και στον Αβραμόπουλο πήγε όταν ήταν ΚΕΠ
ε)αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι μηνύσιμο στο κείμενο μπορείτε άνετα να αποτανθείτε στο σώμα Ηλεκτρονικής δίωξης αλλιώς αφήστε τις κενές απειλές
στ)δεν διεκδίκησα την δουλειά του και όπως λέτε ισχύει αυτό που έγραψα
ζ)τα της ιστοσελίδας ήταν 24 ευρώ, τα διαφημιστικά;
η)το κείμενο εκτός από το σχόλιο του PsyxiatroZ προκάλεσε και το δικό σας. Προφανώς και οι δυο έχετε την ευθύνη των όσων λέτε
θ)δεν βλέπω να ειπωθηκε τίποτα για την μάνα ή τον πατέρα σας (αν είστε ο κ. Φωτιάδης) επίσης δεν είδα να αρνείστε οτιδήποτε από αυτά που γράφει το κείμενο

και για να τελειώνουμε, αν έχω γράψει ένα οποιοδήποτε ψέμα στο κειμενάκι αυτό των 230 λέξεων στο οποίο απαντήσατε με 417 βα μου το πείτε. Αν όχι τότε τελικά εσείς είστε ο μόνος αστείος εδώ μέσα, όσο για το παπάρας ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι μηνύσιμο αλλά δεν έχω διάθεση να το ψάξω.
Καλή επιτυχία με το νέο κόμμα σας, αν θελήσετε να συνεχίσετε την επιτυχημένη πολιτική σας καριέρα

Argos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

τι να πρωτοπουμε για τον ομιλο πλατων, χωρος υποδοχης που μονιμα βρωμαει, φωτο στον τοιχο με ολη τη διαπλοκη της χωρας αφου και ο ιδιος εχει παρει το τυρακι του απο τις επιδοτησεις του φιλαρακου του Ακη, φιλη μου ψυχιατρος μολις τον ειδε μου ειπε οτι παιρνει ψυχοφαρμακα αλλα και ειδικος να μην εισαι το καταλαβαινεις αν τυχει και εισαι μπροστα οταν φωναζει και οδειρετε και κραζει τους υπαλληλους του. σαλεμενη κατασταση σας λεω μακρια απο τον ομιλο πλατων αν θελετε να ειστε ηρεμοι και να μην σας ταζουν εργασιες και διαφορα αλλα και τελικα να σας κανουνε προλογο οτι φταιει ο καθηγητης και ενα σωρο ψεματα για να αποποιηθουν ευθυνες.

Ανώνυμος είπε...

Να σημειώσω ότι στους φοιτητές πουλάει εργασίες και αυτούς που τις κάνουν δεν τους πληρώνει. Μιλάμε για τρελά ποσά μαύρου χρήματος. Πιο λαμόγιο πεθαίνεις. Πριν λίγο καιρό στην Αθήνα εξαρθρώθηκε κύκλωμα που πουλούσε εργασίες αλλά μάλλον έχει γερό βύσμα ο κύριος. Εισαγγελέας δεν υπάρχει για τους διαπλεκόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κλεφτες και απατεωνες. Σχετικα με αυτα που ταζουν για εργασιες κλπ κλπ . Αληθεια εχει κανεις ιδεα πως μπορεις να τον σταματησεις; Κλεβει λεφτα και το μαυρο χρημα παει συννεφο . Μακρυα απο τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΛΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! ΜΑΚΡΙΑ!!! ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ! ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

Ανώνυμος είπε...

Φωτιάδης και Στεργίου απατεώνες! Φοιτητές μακρυά...

Ανώνυμος είπε...

Οι ανθρωποι αυτοι πραγματικα σε τρελαινουν!Μην τους εμπιστευτει κανενας!Επαγγελματισμος και αξιοπρεπεια μηδεν!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή, Προσοχή! Διαδώστε το...
ΑΠΑΤΗ, ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ εκεί μέσα.
Ο φοιτητής πληρώνει για να πάρει την εργασία και αυτοί εκμεταλλεύονται τα χρήματα και ζητάνε να πληρώσουν τους συνεργάτες καθηγητές 3 μήνες μετά, μη τηρώντας τις συμφωνίες γενικά.
Το αποτέλεσμα?
Φτάνουν τους συνεργάτες τους στα όριά τους και σε κάποια στιγμή την πληρώνει ο επόμενος φοιτητής που περιμένει εργασία, εργασία δεν παίρνει και φυσικά ο "όμιλος" τα ρίχνει στον "αντιεπαγγελματία" καθηγητή.
Μείνετε μακριά, πρόκειται για μεγάλη, καλοστημένη απάτη.
Δεν καταλαβαίνουν ούτε από βρίσιμο, ούτε από προσβολές. Είναι υπόκοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Και να προσθέσω, πως όντως αν πετύχει κανένας τον Φωτιάδη να κράζει τους υπαλλήλους τους, όπως συνέβη και σε μένα σε εκείνο το ελεεινό και ανήλιο αρρωστημένο γραφείο τους, τότε θα υποθέσει πως πρόκειται για δουλέμπορο και είλωτες αντίστοιχα...

Ανώνυμος είπε...

η διεύθυνση του στην Αθήνα υπάρχει πουθενά;

Ανώνυμος είπε...

Ανέλαβα να εκπονήσω εργασίες για τον Όμιλο Πλάτων. Τις παρέδωσα και τώρα αναβάλλει συνέχεια την πληρωμή. Υπάρχει κανένας άλλος που του έχει συμβεί / συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; Ας ανταλλάξουμε καμιά εμπειρία.

Ανώνυμος είπε...

Έχω δώσει εγώ ένα θέμα εκεί πέρα αυτόν τον καιρό μήπως το έχεις δουλέψει εσύ;;

Ανώνυμος είπε...

Πες θέμα και γενικά εμπειρία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για ποιο ΠΛΑΤΩΝ μιλάτε; Εγώ έκανα εκεί την πτυχιακή μου και φυσούσε. Πήρα 10 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πήγα την εργασία μου σε ένα άλλο φροντιστήριο της Θεσσαλονίκης, όχι αυτό που λέτε. Η αλήθεια είναι ότι μου έδωσαν πολύ χαμηλότερη τιμή από τον ΠΛΑΤΩΝ, αλλά τελικά μου έδωσαν ένα ξεγυρισμένο copy paste του κερατά και κόπηκα. Όταν ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, ο υπεύθυνος μου είπε ότι είχε πληρωθεί ο καθηγητής και δεν μπορούσαν να τον βρουν για να μου τα δώσουν. Μακάρι να τον πλήρωναν όχι σε 3 μήνες, αλλά σε 3 χρόνια το τσογλάνι.....

Ανώνυμος είπε...

Έχω αναλάβει και εγώ να εκπονήσω εργασίες για τον ΠΛΑΤΩΝ, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Καναδυό μικροκαθυστερήσεις σε διάστημα 6 μηνών. Επίσης, μετά τα capital control, όταν όλοι κρυβόταν και δεν πλήρωναν, εγώ πήρα τα λεφτά μου κανονικά (να σας πω την αλήθεια φοβήθηκα μην τα χάσω, αλλά όλα ΟΚ). Αν θέλεις εσύ που εκπονείς εργασίες στείλε μου ένα mail.

Ανώνυμος είπε...

Den stronete ton kolo sas leo ego na kanete monoi sas tis ergasies sas, mou thelete kai frontistiria. Emeis pou pirame monoi mas ptyxio, malakes eimaste? Kai eseis pou eiste kathigites kai sas plironoun gia na grafete tis ergasies allwn, kovete kamia apodeiksi, i ola mavra? Giati kapoious sto panepistimio pou kanoun auti ti douleia (oxi meso synergasias me frontistiria) kserw oti ta pairnoun ola mavra. Kai meta anarotiomaste gia ta xalia tis oikonomias. Na mpoun sta panepistimia na vroun olous autous tous metaptyxiakous kai tous didaktores kai na tous kopsoun ton kolo. Tous forofigades!!!!